Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 094
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
Лампата ми е с 45 диода sun x5 plus.
Направих тестове на няколко цвята, за 60 сек отдолу е напълно изпечено. Даже и за 30 сек е добре, стига да е много тънко и равномерно. Въпросният цвят обаче още на мострата ми оцапа Гелиш топа. Снощи от него пекох по-дълго, два слоя и накрая реших да забърша лепкавия, за да не ми цапа топа. Щом забърсах, на места напълно се свали цвета и остана като наклепотено. Два слоя! Днес на теста отдолу си беше ок, отгоре цапа страшна работа. Освен да го пратя в кофата. Не ми се беше случвало досега такова нещо.

# 181
Много от цветовете на Клареса цапат, дори и да са добре изпечени. Пробвай да печеш по 90 или 120 сек на слой.

# 182
Момичета, идвам с един интересен дизайн. Но се чудех как се получава(сега взех още повече да се чудя за сл. маникюр погал база ли са е или такова). Гледах в итгернет  книмки на лака и е просто перлен. Редактирам се! Намере как става. Ще пусна линк долу с клипче и друг такъв дизайн. А перлени не ми допадат толкова като лакове.
Случайно попданах на профилана това момиче и на първо четене това е един от малкото бг профили, който ми допадна с някои идеи и изпълнение. Има множо нежни маникюри. Някои не са ми по вкуса, но някои ми допадат:

https://www.instagram.com/p/CaEaJjhACtH/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
  Не познавам лакът от снимката но с това се получава : https://www.aliexpress.com/item/1005004064621246.html?spm=a2g0o. … 4338daWC4fQ2&mp=1

# 183
  • на брега на морето
Китайците сън не спят. Joy

# 184
  • Стара Загора
Празничен маникюр и от мен

# 185
Имам въпросния цвят на клареса, дори в момента съм с него. Нямам проблем с изпичането,  но и на мен ми цапа, така че просто махам лепкавия слой.

# 186
Може ли препоръка за силно пигментиран брокатен лак за такъв ефект? Тези, които имам не са покривни

# 187
Claresa Full glitter. Супер са.

# 188
Мелина, благодаря,  ще пробвам следващия път трика с хайвера.
И на мен тъмните цветове на клареса ми цапат, но са изпечени. Точно този, зеления го нямам, но червения, с който съм последно цапаше, като че ли свалям обикновен лак с лакочистител, но освен че се матира, не падна цвета. И аз ги минавам със спирт преди топа, за са не го цапам.
Абсолютно съгласна! Имам розовото злато, супер е!

# 189
  • София
Интересно, на мен лакове на Клареса, никога не са ми цапали. Пека по 1 мин. и 30 сек. на слой. Имам и брокатени и тъмни и светли.

# 190
И аз до момента ве съм имала такъв проблем лакове на Клареса. Принцесата сподели лайф пак, че за да не си царя топа с друга четка си вади количество на палитра и маже отделно, за да не цара топа. Аз всичко си клепотя и до сега с лаковете не съм имала оцветен топ.

# 191
А каква е твоята лампа?

Интересно, на мен лакове на Клареса, никога не са ми цапали. Пека по 1 мин. и 30 сек. на слой. Имам и брокатени и тъмни и светли.

# 192
Освен опита с лак на станиол можете да направите опита пече ли самата лампа. Има много клипови н иг как на дърветата клечка избутвач слагат голяма щапка материал(обикновено съм го гледала с безцветна каучукова база или гел), а рамрата се обръща без капак да пече и клечката се слага отгоре и се гледа капката ще се втвърди ли или ще капне. Ако капне - светодиодите вече са слаби,а ако се втърди си е ок.

# 193
Този трик с база на клечка, надвесена над лампа, е тотален булшит за мен и ще ви кажа защо - защото зависи от това какъв продукт слагаш на тази клечка - има много течни, има със средна гъстота, има гъсти и има супер гъсти, тип желе, които и изобщо да не работи лампата, няма да паднат от клечката. Та докато майсторките на тоя хак не кажат какъв е точно критерия за тест и с какъв тип продукт, са не мерси за мен, този експеримент няма никаква стойност.

# 194
  • София, Дружба 2
Днес всичките ми нокти са без лак. Паднаха ми на цели люспи и съответно базата замина в боклука. От мейкъп я поръчах около 10 ноември, та не беше стара. Яд ме е за времето, което изгубих да си правя маникюр. В събота ще се правя с моите си Клареси и повече никакви експерименти.

Общи условия

Активация на акаунт