Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 135
  • 709
  •   1
Отговори
# 390
Аз предколедно пробвах новите си камъни. Много добре се държат, 10 дена не са мръднали. Тази седмица ще правя коледно червено на hi hibrid. Пробвах го вече, много приятно се нанася, покривен и дълготраен😍

Камъните са на млечна база Sinsay.

# 391
  • София
Аз съм харесала за НГ няколко варианта от нета, общо взето блясък да има за Нова година. 😀 Ето ги
Иначе освен червеното за празниците съвсем успешно може да се ползва и синьо и зелено за коледни маникюри, само че червеното явно все още си е най-предпочитано и свързвано с коледа. Ето последният, който правих със синьо за Коледа
а за Януари аз наблягам на тъмно зелените нюанси (напомнят ми на борови гори :д) защото пък после пак идва червеното.. за 14ти февруари 😀

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 13:01 от LoLo30

# 392
ЛоЛо,уникален е този син маникюр! 😍🥰 Направо страхотен. Браво на теб!
И аз след червеното мисля да съм на синьо,но светло,също бяло,сиво... Нещо стил Фроузън. 😁

# 393
Значи ли това, че няма значение и разположението на диодите? Тази няма диоди отпред.

Не мисля,че черната вътрешност е от значение или поне при мен не е...... Ей такава е моята и милион пъти съм я хвалила.  https://krasivotialo.com/uv-led-sun-lamp-48-3.html. Само че е купувана преди 100 години от магазина на SUNUV в Али.

# 394
Lolo, този маникюр долу в средата със златните парченца - това парченца фолио ли е или хем парченца фолио, хем звездичков лак?  Точно и аз ги гледам тях. Ама не знам дали ще се справя. Някой да е виждал Tutorial за такива? 

# 395
За топ препоръчвам aqua top на Jana nails

# 396
  • Варна
Значи ли това, че няма значение и разположението на диодите? Тази няма диоди отпред.

Не мисля,че черната вътрешност е от значение или поне при мен не е...... Ей такава е моята и милион пъти съм я хвалила.  https://krasivotialo.com/uv-led-sun-lamp-48-3.html. Само че е купувана преди 100 години от магазина на SUNUV в Али.

Не съм имала проблеми с неизпечен лак през годините Лампата е дълга и има достатъчно място,за правилно позициониране на ръката,че и на двете една върху друга. Естествено има много по-нови лампи с повече диоди и вероятно по-добро разположение,но не ми се рискува да ходя пак с изгорени ръце.

# 397
Ето нещо коледно и от мен.

# 398
Браво, браво, перфектни! Есмералда, Лоло - безупречни сте! Heart
Аз да покажа най-накрая си намерих видео показващо това, което търся, ако някой друг го търси - ето линк, показват го от 6:55 до 7:13 минута, но май ще се откажа Grinning https://www.youtube.com/watch?v=WokhhaMWrQY

# 399
  • Казанлък

Сложих печатчета на UR Sugar 🤣

# 400
Аз влязох да похваля прозрачната кучуковата база на Palu, просто чудна... И в сравнение с тази на Коди, която направо на желе мяза, тази на Palu е доста по-течна и изравняването на нокът става за секундии и с лекота. Изцяло сама си се разпределя равномерно по нокътя, най-много едно кратко обръщане да е нужно и това е. 100 пъти повече ми допадна от тази на Коди, с коята се мъчих 1 година.. За топа на Palu мога да кажа същото. И с него се родих.

Навиваш ме да поръчам
За тази ли става дума, че те имат много - стандартна, макси, мини😂

# 401
Troubly, за стандартната сатава дума и за crystal нещо си топ, че току що погледнах и вече забравих. Момичета, страхотни сте! Есмералда, страшен мааникюр! Изграждала ли си ги ноктите или с гел х? Мнного  мми харесва това съчетание!
LoLo30, сттрахотно рисуваш и маникюрът ти е много прецизен!
Де да имаше повече "професионалисти" като вас, а не тези масово, които прелагат услуги!
Anyyone, Кати приповдигнахте ми Коледния дух.
Сибил много нежно и ефектно ти се е получило.
И аз сега се колебая какъв да ми е следващия маникюр. Имам готини червени, обичам червено, но за Коледа май не искам, имам едни тъмно зелени, които много ми допадат за праазниците и едното е блестящо в съчета ие с платини и злата...потал база имам или бялото пер;еното да го помъча дали ще докарам ефекта като от инстаграм с едно златно да плесна. Дай на човека право на избор и му гледай сеира.

# 402
Karmilla, благодаря ти, гел х са, укрепени с гел. Реших да им дам шанс пак. Да видим колко ще изкарат.

# 403
Супер! А дано вече не се излагат и да държат колкото ти искаш, че е много хубав маникюра.
Момичета, относно белещите се бази попаднах на тази:
MylaQ My Peel
https://makeup.bg/product/736342/
Нямам представа как е, как се държи, на въздух ли съхне или като някои се изпича. Но ако имма запознати да кажат, тъй като знам че Алесандро вече няма, а неесс падала бързо. Ако базата е хубава да я добавя в списъка за препоръчани белещи се бази, така че дамите да имат избор Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 13:17 от karmilla

# 404

Здравейтеее, включвам се да попитам каква може да е причината  да ми се "отварят" ноктите. Нанасям гел за изграждане, за да са по-плътни и на втората-третата седмица някои нокти започват да се повдигат и се е случвало да ми падне целият лак и си остава моят нокът. Попринцип от доста време си ги правя сама и не съм имала проблеми, но последните пъти зачестиха тези случаи. Дали може да ми дадете някакъв съвет? Прилагам снимки какво точно имам предвид под "отваряне" и т.н.
Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт