Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 102
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
Дай да видим първо пилата и накрайниците в комплекта, че така по име нищо не ми говори.

Иначе за сваляне на гел лак - керамичен накрайник с червена маркировка и за кожички пламък пак с червена маркировка са ти достатъчни като за начало. Има на добри цени в мейкъп.

# 511
Това е пилата…

# 512
На първа страница има една снимка, дали може да ме ориентирате кой е цветът? Става дума за показалеца и средния пръст.

Това са моите ноктенца. Лакчето е 112 на Hi hybrid. 😊

Есмералда,аз се включих и много си стискам палци да спечеля. 😁  Пуловерчето е много хубаво,но аз нали съм все с къси нокти и не стои добре. Повечето неща,които харесвам са за дълги маникюри.

# 513
На първа страница има една снимка, дали може да ме ориентирате кой е цветът? Става дума за показалеца и средния пръст.

Това са моите ноктенца. Лакчето е 112 на Hi hybrid. 😊
.....

Много благодаря!

# 514
Имах времеу за маникюр. Реших да правя онзи перлен дизайн - оказа се много лесно, само с линиите имах проблем да им хвана цаката колко да тънки като го правих с топ без лепкав и пигмент. Реално на живо повече се вижда ефекта и зависи от светлината, а пигментът ми е някаква платина, а не злато, но съм доволна. И съвет, ако правите такъв дизайн с перлено-като размесите лака с точкатора го пеквойте валко, защото на едната пъка реших всички 4 пръсти да правя и се губеше бързо този ефект. Пръст по пръст е по-ясен ефекта, а гози лак позволяваше да се пекват за по 10-20 сек.хбез да се набръчква. Не е иделно като на маникюристките, но очаквах по-зле да се справя   а се холучава красиво и става бързо, ако изключим факта че аз мтого се вотах и разсейвах Grinning

# 515
Знам че е коментирано доста пъти, но все ПАк може ли съвет за една от двете лампи
или друга, която пече бързо, че имам една стара пече 2 Мин и е ужас особено с две деца. Благодаря

# 516
  • на брега на морето
Кармила, супер е! Heart Eyes Браво! А линията с литье ли я прави?
Снежанкс, от 2 - те - горната ми изглежда по- добре, щото е по- голяма. Но аз бих препоръчала Сън 7 макс. Такава имам и съм доволна. Не купуваш лампа всеки ден, вземи си един Сън 7 макс...Hug

# 517
Весели празници, момичета!🙂
И аз съм със Sun X 7 Max и съм доста доволна.🙂
Кармила, супер е!😍 И на мен ми е интересно как направи златното.
Моят коледен маникюр е такъв (изграждане с гел- поизмъчих се, голяма каръщина този път; отгоре обикновени лакове и топ- понякога обикновените лакове ми развалят малко формата на ноктите, но безименният пръст не е чак така на живо☺️):

Скрит текст:

Тези лакове нямат снимане на оскъдна дневна светлина, много по-бляскави са на живо. Брокатът е с червени и с по-фини холо частички, няма нищо розовеещо в него- освен на някои снимки.😄 На снимките на лампа пък...лампата много неприятно ми се отразява в лака...  
Есмералда, много са хубави последните ти маникюри! Бих участвала за полигеловете, но приятелките ми нямат Инстаграм...може би само една има.😆

# 518
Пробвах този магнит от мейкъп, но вместо да привлича и центрира частиците, той ги бута на края на нокътя/ отблъсква. Да не би да има няколко вида магнити и кой е такъв, който ги привлича и центрира, а не отблъсква?
https://makeup.bg/product/585990/

# 519
Брагодаря ви, момичета! Долче, сухер ти е маникюрът! Не виждам проблем на безименният пръст.
Само фолио още не съм купила Grinning С тооп без лепкав и пигмент, който мислих че е скапан, ама хрестият топ ми е бил скапан. Този пътфсе получи много добре с топа на hi hybrid,  а този на клареса не хващаше изобщо и аз не знам защо. Ето тук повече личи ефектът ссъс завъртяното. Иначе да кажа-скоро някой беше питал за ноктите на Хейли Бийбър - ще ви кажа моята версия стилхали експрес. На телесна нюд основа(най-лесно база) един много тънък слой клареса precious 4  и много добре застана за фенките на такъв тип маникюри. На г-жа Бийбър са с пигмент и малка отблясъците по-малко се ниждат, но определено и този вариант добре застана и даже се зачудих дали да не остана така. И при мешането на лака после пвнимавайте, чехстават мехурчета и някои гака останаха...

# 520
Кармила, т.е. топ без лепкав слой и пигмент на прах? Печеш ли първо малко топа или направо слагаш от пигмента?🤔 Отгоре слагаш ли друг топ? Или пък пигментът ти не е прахообразен?
Скрит текст:
Малко отстрани на нокътната плочка /откъм средния пръст/ се получава една чупка след като съм лакирала с обикновените лакове и топ. Случва се понякога да се напластят обикновените лакове, няма как да се предвиди...и то е винаги на места, където не искам.😄 На мен са ми по-тесни в основата плочките на безименните пръсти, по свободен край са по-широки и голям зор пада при изграждане точно с тези два пръста...😅  Този път не ми хареса само с гела, затова изпилих част от него и после изравнявах с гел топ...Може би аз си го виждам ясно напластеното, защото знам къде точно е.🙂 И как беше преди обикновените лакове.    

# 521
Топ без лепкав го пекох 30 сек и веднага втривам докато е още топъл, после пека още малко, за да съм сигурна и накрая на цялото топ. Не бях сигурна, ако сложа топ с лепкавпи горе декорациятя дали няма да се излющи и го направих върху лака като му махнах лепкавия, за да не полепва по него пигмент.

# 522
  • Варна

karmilla
виртуозно изпълнение. Браво Heart. Есмералда си е професионалист Heart Долче супер са си ноктаците ти не се вторачвай и ти като кармила Grinning. Направо ви свалям шапка за мерака мацки. Аз си се нося с един лак вече месец Grinning като прелакирах два - три нокътя междувременно защото си имам нова играчка и трябваше да се пробва Grinning
 Експрес гелът на руската марка Art diamond https://art-diamond-gel.ru/product/gel-express-6/.
Страхотно е това нещо. За бързо изравняване и за мързели като мен,които трудно се втасват да се лакират.

Еамералда утре съм на маникюр със снимка на твоите червени нокти Grinning. И да му мисли малката ако не ги докара JoyJoyJoy.

# 523

karmilla
виртуозно изпълнение. Браво Heart. Есмералда си е професионалист Heart Долче супер са си ноктаците ти не се вторачвай и ти като кармила Grinning. Направо ви свалям шапка за мерака мацки. Аз си се нося с един лак вече месец Grinning като прелакирах два - три нокътя междувременно защото си имам нова играчка и трябваше да се пробва Grinning
 Експрес гелът на руската марка Art diamond https://art-diamond-gel.ru/product/gel-express-6/.
Страхотно е това нещо. За бързо изравняване и за мързели като мен,които трудно се втасват да се лакират.

Еамералда утре съм на маникюр със снимка на твоите червени нокти Grinning. И да му мисли малката ако не ги докара JoyJoyJoy.
Да покажеш резултатът Blush

# 524
Karmilla,  много красиво! Може ли да покажеш пигмента, който си ползвала!

Долче, супер се е получило, аз с обикновени лакове изобщо не мога да се лакирам.

Принцеске, покажи задължително! Дизайнът е лесен, ще се справи момичето.

Общи условия

Активация на акаунт