Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 45 806
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
Прави сте, аз уж съм ветеран в Али експрес пазаруването, а се заблудих, но тези дни по цял ден децата ми крещят на главата и явно губя форма Joy

# 616
Имам си шкаф за лакове и лакови джунджурии (с 5 чекмеджета).😁 Понеже държа в него и малко друга козметика, имам и още лакове (обикновени) в кутии. Някои кутии от сладолед са ми доста удобни . Най-използваните неща са ми в отделен пластмасов панер (бази, топове, избутвач и др.), но аз пренасям лаковите джаджи само от единия край на апартамента до кухнята.🙂
Paradigma, понякога най-ниската цена е само за "писалката".🙂
Кармила, голям сладур.😃 И си има име, което много ми харесва- Super bag!😁

# 617
Мерси! Да, за пренасяне е много удобен, а като тъсих в началото уж имаше някакви за лакове, но много по-малки за скромната сума от около 80-100 лв., защото са лъскави, розови и се водят за лакове, та реших с такова да се сдобия. Нали съм фен да си взимам нещата на оферта, то ми е като хазарт направо.
За жалост така правят братята китайци! Аз в началото като търсех на няколко пъти се подведох докато им схвана схемата. Викам си "я каква оферта!" и хоп за тези пари най-боклучивата или само ръкохватка. После хванах и схемата с шипинга - хубава лампа за 5-8 евро "о, чудо!", и хоп шипинг 15 евро до България Grinning Единствено си заслужава скъп шипинг до България, ако е експресна доставка от някой еврпейски склад, за 7 дни. И това е в случай, че ви се прежалват тия пари. Някои пили сега видях, че я имат тази опция.

# 618
karmilla, този вариант изглежда доста удобен. Нещо такова ще мисля, че колежките ми все повече ми досаждат да ги лакирам 😄 Не ми се занимава честно казано, но ще се пробвам поне веднъж.

Току що си поръчах пила след доста избиране и премисляне...
Намерих я за 88лв + 13лв доставка. Дори има керамични накрайници и кутия.
Пише, че ще е при мен на 09.01.

# 619
Честито! Ще чакаме отзив. Много бързо! От европа ли е доставката? Бтв ве искам да ви пришпорвам, но имайте предвид, че към средата/края на Януари беше кетайската нова година и спират да бакат някакво време и после става мазаляк с времето за доставка. От личен опит с друг тип доставчици и от предни теми съм чела така. Проверих 21 до 27 януари.
Удобен е, но като го нафулих малко си тежи. В началото беше ок, даже се бях зачудила дали да не взема един с колелца скоро, но беше 100 лвпв практикерхи реших, че този още мога да го нося. Иначе ми е направило впечатление в голеви вериги(практикер, брриколаж, мал мук и т.н.) продават по-калпави, малки и неудобни куфари на по-високи цени. Моят е от железария в рударци за 30 лв, а по същото време в нета и мажазините такъв тертип бяха 50-60. Ако имате близка железария - погледнете там или ако имате път към Перник, Рударци там имаше последно. В перник се намира в един китойски магазин, който се намира в кв. Пашов след отклонението от околовръстното до една автомивка и срещу един боулинг където беше. Ayn се казва. Има и много джиджавки като камъни, пили, бъфове, пигменти. Ако има от града или ходещи на разходка. На мен ми е удобно, когато гостувам на нашите, тъй като са м/у Перник и София и до тампе по-удобно за пазар или да наливаме вода от Рударци. Дано да е полезно на някого.

# 620
От Полша е.
Има една супер заредена железария в квартала, ще погледна там. Първо ще си измеря лампата и едрите неща...

# 621
Да и гледай чисто вътре колко е, тъй като легена за инструментите ъъъ лаковете нлиза на едни 5 до 10, ме нямам рулетка впмомента долу в дупката. И ако има с железни закопчалки е за предпочитане, защото тия пластмасовите са много нефелни. Дано си намериш цързо и лесно!

# 622
И аз много искам пила, но съм съвсем начинаеща. Притеснявам се да не си повреда ноктите. Не мие ясно и как точно ще мога да преценя колко от старата база да оставя. До сега съм сваляла 3 пъти с ацетон и винаги е било до натурален нокът. Бавно и изнервящо е и отнема време. На вас колко време ви отне докато преминете на сваляне с пила?

# 623
Аз моите неща за маникюр ги държа в един пластмасов шкаф с 4 кечмеждета, лошото е, че мястото не ми стига Flushed Scream

# 624
Есмералда, абсолютно те разбирам за мястото...😁😅

# 625
  • на брега на морето
Аз държа в кутии от обувки. Лаковете, бази, топ- в една, декорации-те в други две кутии, като примерно всички стикери, шаблони за печати, печати са в едната, а в другата има разни камъчета и т.н., фолио...Пилата ми е в 4- та кутия от обувки. Лампата е на 1 рафт в гардероба, там стоят и кутиите. Но аз не пренасям извън къщи " сергията". Grinning

# 626
За място ме е срам да говоря и аз. Както на старите снимки е подредено и има място сега всичко е фул фраш.
Беба, имам неща за маникюр от много време, но все с прекъсвания хпавех, защото покритието падаше на 3ти ден. Миналата година поднових и 6 месеза пак по тия мъки - хем се отлепва, хем като кисна 100 часа не пада. Афициално си купих други продукти миналата есен около черните петъци вкл. и пилата. Преди това веднъж свалих с хартиена, ма голяма мъка, хареса ми резултата и почнах да гледам за пили, четох за критерии, клипове запсваляне, четох за накрайници и пр. Първото ми сналяне беше кледфкато се сдобих с пилата ноември някъде и от тогава само с пила свалям и съм супер доволна. За първи опит махнах един гел лак от краката, за да видя как става. Том са ми по-дебели ноктите и нямах толям филм и после покледваха ръцете. Със слабата в началото е по-тегаво, но се свиква и пак е в пъти по-добре от досадното киснене. Лайфхак за начало, ако правиш укрепване след тънкия слой база-слажай цветна каучукова,пза да виждаш до къде пилиш. Изгледай няколко клипа в ютуб за сваляне, дори и на някои рандъм мацки любителки има, които са също полезни и горе долу ще ти е ясно колко да оставиш от базата. Тя си и личи и с времето и безцветната и фнащаш цаката.
Уф, цял ден ви спамя тука Grinning
И последно на какво попаднах, не искам да ви плаша, това е много тежък случай, но до това може да доведе неправилна употреба и кофти гел лакове:
https://www.instagram.com/reel/Cl_xbJ8Adj9/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 15:25 от karmilla

# 627
Който няма място, да праща към мен Stuck Out Tongue Winking Eye имам мнооого място Joy

# 628
Е, нямам място в шкафа за лакове, иначе съм им намерила място в гардероба.😁

# 629
  • София
Сменихме на майка ми коледния с новогодишен 😄
Ии Вече може да идва Нова година.. хаха

Този зелен ми е влезе право в сърцето...
Относно мястото и при мен е фраш.. имам голям шкаф, но и той прелива.

Общи условия

Активация на акаунт