*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 408
  • 703
  •   1
Отговори
# 495
  • au bout du monde
Мисля си нещо, защо нашите не поздравяват феновете си за този голям празник. Миналата година нищо не казаха и тази предполагам няма. Едва ли не са чували за Коледа, имат страшно много християнски фенове. Забелязвам, че за тяхните празници всички ги поздравяват, независимо религия.
Майка ми отбеляза, че някакъв актьор бил поздравил феновете си за Коледа миналата година. Много мил жест. 🙄

Честито Рождество Христово!
Бъдете здрави!
🫶🤍

# 496

Радвам се, че съм отраснала в България. Тук въпросът за религията не се смята за възпитан - наистина има свобода на вярата. Може би при тях поздрав за християнски празник не се смята за патриотично, знам ли.

Весела коледа, изпълнена с чудеса 🎄

# 497
  • au bout du monde
Дениз пусна оригиналната снимка

Има интересни части от интервюто. Например че е правила 2 операции на носа и си е слагала филъри преди 3г на бръчките около носа.
Другите неща като цяло сме ги чували. За децата е категорично не. 😄

Не знам дали не е патриотично,  но съм имала колеги мюсюлмани и са ни поздравявали без проблем, че и по партита коледни сме били.
Вероятно нямат християни в обкръжението си 🤔 но пък какво по-хубаво да зарадваш половината си фенове.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 00:03 от La Libellule

# 498
В България не е проблем, при нас празнуваме всички празници заедно.

Говоря за Турция. Със сигурност имат и християни в кръга си, предвид че Кайла е арменка поне по име, но те май не празнуват Коледа сега (винаги забравям кои празнуваха Коледа на 6 януари), а приятелката на Ч е женена за италианец и е в Милано от 18-годишна Simple Smile

Ето цялото с превод
https://twitter.com/denizbaysalBRA/status/1606648458600923137?t= … DlMrwJG0lmkg&s=19

За носа си беше разказвала, за филърите прочетох за първи път. Като цяло интервюто й е хубаво.

# 499
Честита Коледа!
Пожелавам ви много здраве, късмет и сбъдване на много мечти.

Красавци...

# 500
  • au bout du monde
В България не е проблем, при нас празнуваме всички празници заедно.

Не става въпрос за България и бг мюсюлмани. 
Не ги интересува според мен.

# 501
Определено едва ли е много патриотично да поздравяват християните, а те, не знам защо, се състезават по патриотизъм. Помня как някакъв актьор се заяждаше, че е по-голям патриот от Ч. и какъв хейт имаше, че К е арменка.

Предполагам, че ако има поздрав, ние ще го сметнем за мило, но те ще отнесат доста хейт

# 502
Честита Коледа! Sparkling Heart

# 503
  • au bout du monde
Усмивки

# 504
Ново от Ч.

В такъв шок съм от фрага, че не мога да реагирам. Ако това не е мисия, а е истина, е тотална тъпота.

# 505
  • au bout du monde
Лек спад.

Ела пак на снимки отрано. Писнаха ми семейните драми. Никакъв екшън сериал не е вече. Вече май на 63 еп трябва да са.

На 1ви януари ще има епизод.

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 11:16 от La Libellule

# 506
Ч е приключил снимките тази нощ. Режисьорът обяви край на първи сезон

Интересно наблюдение - Туба, която в първите епизоди от сезона беше помощник-режисьор, май е напуснала, защото рекламира нещо на Нетфликс и то не на Тимс

Сермет също имал нови проекти, пише Бирсен.

А ние нямаме фраг, май отложиха епизода и като цяло, имаме хаос. По традиция

# 507
6brn, изтече ли нещо за Магарсус като инфо, за какво ще иде реч или е рано?

# 508
Пазят си го в тайна. Думичка не казват. Но поне има някаква надежда с обявата на режисьора "Край на първи сезон".

Допълвам с още от Магарсус - шампанското за финала
https://www.instagram.com/reel/CmqsWmiJ2ti/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Зад кадър от последния епизод

Етхем е започнал нов сериал за Дисни и Тимс от днес, с Езги Мола. Явно нашият вече не му е интересен.

Туба май снима за Нетфликс, макар че наскоро е пуснала селфи с Д.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 12:53 от 6brn

# 509
  • au bout du monde
Една много мила снима

Епизода май го отлагат за 8ми януари. Дано пуснат нов фраг, да сменят предишния. Иначе мн се радваха, че пускат фраг хахах

Общи условия

Активация на акаунт