*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 390
  • 703
  •   1
Отговори
# 585
  • au bout du monde
Е, какво хубаво да напиша аз, щом ти която поддържаш двойката и харесваш Омер не пишеш нищо.

Повече знаем за Омер. Как той се е чувствал. Всичко е през неговия поглед каква е била тя - неговите спомени. Искам изцяло нейн спомен да видя. Тя все още е загадка.

Още в началото бях сигурна, че ще се появи някой от миналото, иначе няма начин да навържат историята.

Блазя й на Зехра, че си намери кой да й готви, чисти, подрежда и гледа детето 😆 бързо се уреди. Явно Омер върви в комплект с майката. Взе си още едно дете да бави.

Според мен прекалено бързо ги взе в дома си, предвид раздялата от 10г. 🤨
Щом не ви е странно хубаво.

Чудя се той кога ще събере смелост да я притисне в кухнята и да й каже Зехра не можем да я караме като брат и сестра 😁 вероятно трябва да пийне 1-2 за отскок.
Защото така може да си карат още 10г 🤔

Не е ли нормално да се тревожи за него предвид това, което преживя и всичките й близки умират🤔

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 13:09 от La Libellule

# 586
Аз не се вглеждам толкова в детайлите, затова няма какво да напиша. Харесва ми просто.

Отидоха в дома на Зехра, за да са в безопасност. Няма нищо странно.

Историята им тепърва се разкрива. Още не знаем какво точно са преживели. Само можем да гадаем по досегашните спомени.   

Тя се тревожи, както и той за нея..

# 587
  • au bout du monde
Какво да обсъждаме тогава? 🤔

Каква безопасност? Той Франсис знае тя къде живее. Отива и ги трепе всички както си вечерят.

Да, история още няма. В началото са.

На 5ти февруари стартира нов сериал в неделя -Его.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 14:17 от La Libellule

# 588
  • au bout du monde
61 епизод с превод. Приятно гледане!
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-61-Xg6CDdsUec0ss4iS?fbcl … mqL1apm0s3jWWvl5A

Очертава се да разберем какво е станало. Дано да има някакво развитие. Да се разбере Зехра какво е докладвала толкова и защо си е тръгнала, че тя става все по-тъжна. Един път не се оплака тази жена, един път не започна да се жалва и мрънка. Става, изтупва се и продължава.

Видеото на Тургут беше много сладко Yellow Heart
https://twitter.com/turguttuncalph2/status/1619294251342520320?s … DEhu08Wz76lfrZ9ng

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 08:30 от La Libellule

# 589
  • au bout du monde
Ново видео от Тургут 😆😆
https://twitter.com/turguttuncalph2/status/1620798592771563520?t … 1Qo3Dvk5GC0Q&s=19

Дениз може някоя балерина да бъде в следващия филм/ сериал. 😁

Вече усещам как ще се развият нещата. Ще видя дали ще излезна права.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 23:45 от La Libellule

# 590
  • au bout du monde
Прекрасна Зехра с вееща се коса. Heartpulse Този сезон е постоянно пусната и на къдри. Как не й пречи Smile

От 14ч пускат интервюто, което е снимано ноември месец.

# 591
  • au bout du monde
Неделя е и си имаме видео от Дениз как се гримира. Изглежда ми някак странна в лицето 🤔
https://twitter.com/clara_garan/status/1622142213630066688?t=Iav … 47G5LZh-Kc9w&s=19

Помислих, че си слага лак за нокти 😁

61 епизод беше голяма скука. Имаше и някои необмислени неща. Г. тръгва към тях, пък после го взимат от някаква спирка.🫣

Снимка от Дениз

Те още не са се разбрали, но живеят заедно 🫣 всичко беше забранено преди, а сега едва ли не всеки ги бута един към друг и ги подкрепя.
Според мен Зехра я обезличиха като асистент на Омер. Дори при спасяването повече за него говореха.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 13:24 от La Libellule

# 592
  • au bout du monde
Земетресението, което стана в Турция е ужасно. 😔 за един миг губиш всичко и животът ти не е същия. 🤧🥺
Предната вечер, обсъждахме сериала, а сега се търсят дали са живи. Всички скандали изглеждат толкова незначителни и глупави на фона на това 😔

Снимките на спасените деца ми късат сърцето. Как са оцелели толкова време не знам.

# 593
  • Свети Влас
Здравейте ! Попаднах на тази статия

# 594
# 595
  • au bout du monde
Тази неделя ще има епизод.

65.

Гледах вече 62 епизод, беше доста по-добре от 61-ти.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 01:24 от La Libellule

# 596
  • au bout du monde
Дениз с момичето, на което помагаше след земетресението 🧡 Постоянно е звъняла и да си писали.

И видео от срещата🫂
https://twitter.com/ourbluishdream/status/1630227165806489602?t= … balBB4LWAfWg&s=19

# 597
  • au bout du monde
След 63 еп вече станах фен на Омер 🤣

След сцената край камината защо не ме гледаш както преди 😆 човекът е имал дело, вероятно заради нея, разследвали са го, тя си е тръгнала без обяснение и сега много искам да сме приятели както преди, защо ме гледаш различно😆 как очаква да я гледа.
В този случай и аз щях да реагирам като Омер.

Тя се държи сякаш няма нищо, което е странно След първите епизоди, когато се караха. Зехра в случая е нещо сбъркана да очаква приятелство след 10г и всичко да е както преди. Не че и при него ме е странно да я чака 10г 😄

Дават им сцени колкото да има нещо, но нямат никакъв смисъл.

Забелязах, че още носи синджира в 65еп.

# 598
  • au bout du monde
Прекрасна Дениз. Явно снимката е от днес, щом е с рани по лицето. Вероятно снимат 68еп.

# 599
  • au bout du monde
Усмивката й е същата като на предната снимка. Изглежда ми сякаш хич не й е до усмивки.

След снощните писания на Дениз в туитър с фенове се повдигнаха доста въпроси. Омер не бил приятел на Зехра, според думите й 🤔
Очаква се да се появи семейството й в 68 еп😃 айде да видим.

Някой няма ли да коментира 65 еп, ако го е гледал? 😁

Общи условия

Активация на акаунт