*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 387
  • 703
  •   1
Отговори
# 600
  • au bout du monde
64 епизод - Приятно гледане!

https://archive.org/details/64-x-264

# 601
  • au bout du monde
Чаалар блокира 5 човека и големи драми и подигравки. Щом Дениз може да блокира, защо той да не го направи. Най-тъпото което прочетох, че бил ревнувал от Мурат.
И двамата са с правото си да блокират, който искат. На всеки негов туит започват подигравки и обиди.

Омер няма смисъл да се коментира, то след последния епизода се видя.
Тъжно ми стана за Зехра, защото трябва да го търпи.
Тя 10г не го потърсила, сега изведнъж й било важно да разбере защо й се сърдил. Глупости. Много ми е неубедителна историята.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 10:20 от La Libellule

# 602
  • au bout du monde
Зехра и Омер - 61 епизод

Зехра и Омер - 62 епизод

Зехра и Омер - 63 епизод

Нова снимка от Дениз:

И спящата Дениз в кабинета на Халит
https://twitter.com/mevsimrzgarlari/status/1634575159427321863?s=20

Защо трябва да отвличат пак Зехра?
Наистина няма кой да я пази вече. Влезна в някаква нещастна поредица от случки.

# 603
Вече 3 епизода не съм гледала, стана ми скучно. Едни бавни епизоди, без никакво развитие, екшън и вълнение. Все едно гледам индийски сериал. Последните 10мин. от епизода ако стане нещо по-малко скучно. Ако има сцена на ЗехМер през ютуб си я пускам, ама и тяхното екранно време намаля изведнъж. Прекалиха много с въпроса за бащата на Йомер и Хартлей, и на зрителите им писна като гледам рейтингите. Сценария е пълен с дупки. Вече да му правят финал, че да гледаме Д. в нови проекти. И образа на З. развалиха
Ще имаме нова злодейка в 69 еп ще се присъедини.
Д. има предложение за филм по нетфликс, ако приеме ще си партнира с главния от присъдата. А щом има предложение от нетфликс значи, че няма никакъв договор с дисни, понеже се беше споменало тук, че имала.

# 604
  • au bout du monde
На мен също последните епизоди много тягостно ми вървят. Аз съм още на 64ти. Изобщо не им гледах мисията до край. Баща ми оше гледа, но им се дразни на бавното действие и се случва едно нищо.

Рейтинга от 60ти върви бавно надолу.

Сега пак с отвличането искат да вдигнат рейта.
Омер ще намери колието й. Да го бил хвърли, да не й го давал. Усещат ли се колко низка е тази постъпка, ако той го направи 🫣
Как може толкова горчилка да имат към едно колие, което е символ на толкова чиста любов. Това си е просто подарък. Преди бяха за Сердар, а сега се държат ужасно, сори, но е грозно това поведение. И нямам предвид Ч. Грозно и обидно е към герой, който си подкрепял.
Случиха ми се доста гадни неща тази седмица и сутринта като четох някои мнения ми стана много болно.

Малко от Дениз.

Смях зад кадър 😄 той сериозен естествено.

За нетфликс филма малко съм със смесени чувства.

# 605
Ако беше нов филм щях да съм по-доволна. За втора част и аз съм малко със смесени чувства, но все пак е нетфликс. Отваряме вратичка и в дигиталната среда.

# 606
  • au bout du monde
Епизодът с мъченията не знам как ще си го причиня.

Говори се за нов сезон. Силно се надявам Дениз да не участва, но ако няма друга работа сигурно ще приеме.

Думите , които каза тя на Сердар в началото се оказаха на Омер. Всичко ще направят, че е свързано с него.
Изграждат Омер на фона на Сердар. Върху тяхните действия и разговори. Трябва по някакъв начин да обяснят нейната привързаност.
Много добре знаят, че трудно ще се приемат О и З и затова го правят. Според мен са доста отчаяни.
Знаят добре, че Зехра обичаше много Сердар. Че спомен за друг нямаше. Че няма да го забрави лесно. Че той й беше първата любов.
Не ми харесва опита им да изкарат всяка дума, казана на Сердар сякаш повлияна от Омер. Да набутат навсякъде Омер.
Искат да опорочат всеки един момент на З и С, само за да втълпят на зрителите каква любов има между З и О. Колкото и да опитват, аз все още нищо не виждам. Нито виждам качества в Омер, които да ме впечатлят.

Ем ги разбирам, ем начина, по който го правят е дразнещ.

Друго си мисля, ако след 9еп сложат край доста ще ги претупат. Но ако пазят всичко за 4ти сезон има логика да бавят. Повече би ми харесало да гледам отношенията им тук и сега. Без спомени и препратки към миналото, което изтрива Сердар. Да видя как стават приятели, как си вярват отново. Защото все пак 10г са много каквото и да си говорим. Сега се опитват да ни втълпят чувствата на Зехра на готово, да ги приемем за даденост.

Одрязали са спомените за Сердар. Защо дадоха синджира с пръстена, ако после ще режат сцената с него?

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 13:25 от La Libellule

# 607
А защо само З. я мъчат. Едва гледах сцените, ужас. Толкова я изтормозиха горката.

# 608
  • au bout du monde
Много тъжно. Колко още мъчения ще понесе. Много жестоко и безсмислено е според мен.

Днес е понеделник, но има фраг. Май ще има и втори 😃 Хареса ми.
Отива да я спасява, свършва завързан за нея. Яко.

# 609
Като не вкараха нови хора в екипа, така става. От липса на екип се принудиха Гюрджан и Узай да ходят по мисии. Ама нови злодеи вкарват, какъв е смисъла. Дано поне новата постепенно се присъедини към нашите . Или пък ще се влюби в Йомер и ще гледаме пак триъгълници.

# 610
  • au bout du monde
Още от сега не я харесвам като й гледам селфитата. Днес се е снимала пак в караваната.

Защо са им още лоши? То и тези не знаят какво да правят.
Триъгълници и ревност за мен са ненужни.
Смешно е У и Г на мисии с тях. 🫣
Дават разни хора се шматкат из щаба. Говорят супер механично, сякаш ползват преводач.

Очаквам на финала пак да отвлекат Зехра. Предното отвличане беше 57-67-77???

Чудя се Дениз дава ли си сметка в какво се снима и наистина ли й харесва сценария? Хубаво подкрепям я. Ама не съм сляпа и някои неща бодат очите и честно казано това ме настройва някак негативно.

Аз самата харесвам донякъде историята им, но се дразня, когато се опитват да скрият Сердар сякаш го е нямало и някои нелогични неща.

И се дразня фенките като започнат да злорадстват. Честно казано това ми пречи да се насладя до колкото е възможно.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 17:58 от La Libellule

# 611
  • au bout du monde
65 епизод

https://videa.hu/videok/film-animacio/.-65-FJyHa8bEwi0T1YLC?fbcl … 6II874NhuX1rGkRXA

Вчера го гледах.
Щом и на баща ми вече му стана скучно, значи нещата отиват на зле.
Едно и също се дъвче от началото. Зехра няма да погледне в колата, а знае че Франсис е бил там. Жената от 2 дни не е на работа, обаче гаджето й не се е сетил да я потърси. Занимават ни с историята с бащата, друга история нямат. Идеята на Ефкяр е толкова малоумна да убива Хартли.

Пак се връщам на Зехра, защото няма друго за обсъждане.
Историята им имаше голям потенциал. Харесва ми идеята, но на някои места има несъответствия.
След болницата Зехра стана друга. Изведнъж Омер стана много важен, иска да му е приятелка, притеснява се за него (според мен прекалено и дразнещо всеки епизод, като някоя квачка е, все едно това не е агент с опит, а дете).
Първите 3 епизода ги е писал Етхем, после си личи промяната.
В началото тя му каза: Много ли ме мразиш?
А сега тя се държи все едно не знае, че той я мрази и за какво.

В началото определено беше наясно, че той й се сърди за нещо и тя знаеше за какво, а сега сякаш нищо кой знае какво не е станало. Идва след 10г и всичко иска да е както преди. На мястото на Омер и аз нямаше да й вярвам и да се държа така с нея. Започвам да разбирам Омер и сякаш в случая той се държи по-адекватно от нея.
Думите й, какво съм направила, защо бягаш от мен са някакво сценаристко недоразумение, защото е смешно да го пита при положение, че тя си е тръгнала без обяснение най-малкото, 10 г не го е потърсила. А в началото определено имахме усещането, че тя знае точно какво е направила и защо се обвиняват един друг. Имам чувството, че сценаристите промениха причината за скарването им Rolling Eyes

Разбирам, че Зехра е самотна и Омер е единственият й близък така да се каже. Чувства благодарност, че я е спасил. Тя самата каза, че вече няма нищо против него. Но за мен тя прекалено много очаква от него. 10г не са малко, а и все пак има причина за раздялата, не може да очаква да са другарчета както преди. За мен сценаристите прибързаха. Трябваше да стане постепенно, аз поне не го усетих като постепенно, а някак рязко прояви интерес.

Или искат да ни покажат, че тя винаги го е обичала и не го е забравила (но е смешно при положение, че в началото очевидно нямаше никакво желание за близост с него и страдаше за Сердар).

В тази ситуация за мен по-удачното е да започне постепенно да изпитва привързаност, обич, да се влюби отново. Но за жалост сценаристите не успяват да представят добре тези неща. Тя си флиртува от самото начало според мен, прескочиха някои моменти. Laughing

Предполагам скоро ще разберем винаги ли го е обичала или постепенно пак се е влюбила в него. Мисля, че сценаристите ще изяснят този въпрос 😆

И въпреки малките пропуски, тяхната линия е най-добре, като гледам само на тях разчитат май и на семейната история.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 09:00 от La Libellule

# 612
  • au bout du monde
Изглежда, че У и Г ще ги спасят. Дори не е Омер спасителя.

Преди колко сме искали прегръдка след някоя мисия, но няма...не можело, агенти били бла бла. Само на летището имаше, но поне си струваше.

Зехра е готова пак за работа.

Не мога да не покажа и една друга снимка.

# 613
Напротив и Йомер е там

# 614
  • au bout du monde
Да, и него го хваща и завързват заедно. Добре че Г и У са навън в колата, че да влезнат и да ги спасят.
Хареса ми идеята за 48ч, че ако не я намерят по-добре да ги издаде.
Харесаха ми спомените. Опитват се да покажат Зехра като Омер в предните сезони. А когато го пита трябва ли да си толкова перфектен? Е точно разговора на Сердар и Зехра.
Показаха колко Зехра е научила от Омер и че е предобила неговото държание. Сега обаче по-скоро тя се държи като Сердар.
В предния сезон също много я мъчиха, но там никой не я търсеше. Нямаше смисъл да ги предава, по-добре да умре.

Само ми е малко смешно как така я е обучавал като казват, че разликата им е малка. Да бяха казали, че е 10г разлика, тогава е по-правдоподобно. Ама то тук не са добре със сметките. Зехра уж е 89г(този сезон го показаха, в предния мисля че показаха 90 или 91г), братът на Омер е 91г, Омер бил 3г по-голям от Халим. На колко е Омер?

Обърнахте ли внимание на еднаквите пози на Зехра и Сердар.

Новия фраг е чудесен.
Обаче да те питат пред шефа за любовния ти живот това не мога да го разбера. Този филм става някаква смешка. Преди ги беше страх да се доближат , а сега се натискат в колата, пред шефа те разпитват, колегите любопитстват. Всички около тяхната любов се въртят.... Халит вдига очи. Преди беше много строг, а сега дума не казва. Много промениха всички и него и Узай и Гюрджан.
Зехра не ми се струва добре, след този стрес които преживя.

Все още няма да има разговор за изясняване.

Чудя се Омер ще й върне ли колието или ще забравят за него.

Саджиде май пак ще отиде да живее при Зехра.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 08:35 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт