*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 370
  • 703
  •   1
Отговори
# 75
Официално епизод на 11-и. Уффф

Че какво друго да каже Гьоздето? 'Баси тъпия епизод ли? 🤣🤣🤣

Който и да е нападателят, ще е изненада

# 76
  • au bout du monde
Че какво друго да каже Гьоздето? 'Баси тъпия епизод ли? 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣

Чудно ми е Франсис какво иска да направи? Да стои ранена в гърба и той да си прави някакви заклинания, тя може да си умре 😆 може да иска да я събере със Сердар 😆
Зехра е със сив суитчър. На Франсис ли е?

Ох сега става ясно. Зехра изчезва и решават да се погрижат за детето. 🤔 или след като я спасява ,се сеща че и дете има 😆

Надявам се това да не е края на 57 епизод😡

Ох 9 дни още. 😮‍💨

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 19:10 от La Libellule

# 77
Франсис вероятно я е превързал с билки, преоблякъл и всичко както си му е редът. Може дори по челото да я е целунал да я провери за температура 😍 но това няма да ни го покажат. Но да, най-вероятно е с негов суичър - нейните дрехи са в кръв и нарязани. Но се надявам поне да видим как я носи на ръце 😍

Идеята за бой в магазин за осветителни тела ми харесва 🤣

Тъпо е обаче Йомер да ходи сам да я спасява. Рискува не само живота й, но и легендата си, защото ако Франсис го види - а той ще го види - цялата му легенда отива на кино. Тъпо.

И аз искам Зехра да шепне "Сердар" и Йомер да чуе. И да каже кой я наръга също 🤞🤞🤞

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 20:04 от 6brn

# 78
  • au bout du monde
Ох това ме крепи...че ще прошепне името му Pensive
Искам Франсис да му каже на Омер : Не се пъни напразно, тя още обича Сердар Laughing

Все още ли снимат? Херпеса е на долната устна от дясно. Специално се загледах Laughing За да проверя клипа да ли е от днес. Зехра с бяла блуза ли ще е? хммм ще има промяна.
https://twitter.com/denizbaysalBRA/status/1598734818703179776?s= … mDLp6BmpHDO4LPtOw

# 79
Е, снимат следващ епизод. Д. се е зарадвала на фрага под туита на Гьозде.

Феновете на Мурат са във възторг от сцената, в която Йомер носи Зехра на ръце. Е, няма как да я метне на рамо, все пак 🤣

Аз, понеже съм с развинтена фантазия, си представих как Франсиз го пресреща, а Йомер хвърля Зехра настрани и с балетен скок се хвърля към него 🤣🤣🤣 но това, разбира се, няма да стане. Макар че нямам идея как ще се бие със Зехра на ръце - ще го плюе и ще го рита по кокалчетата ли? 🤣🤣🤣 както вече споменах, доста тъпо решение сам да хукне да я спасява

# 80
  • au bout du monde
Ще събуди Зехра да стане Laughing Laughing И аз за това се замислих като гледах.
Франсис може и да ги пусне.

Всички говорят как Омер я спасява, но според мен Франсис я е спасил. Предполагам трябва да е направил нещо. Ако иска да я убие щеше да го направи или просто да я остави да лежи там.

Зехра е изпаднала в някакъв транс и сънува Сердар Laughing

Мислиш, че 58 ли снимат?
Вероятно на 18 няма да има пак епизод. Другият ще е на 25 декември.

Чудя се за изненадите...да не са че Зехра ще прознесе името на Омер...че всички ще отдат да живеят в къщата му...или в квартала....и още в този дух мога да измисля.

Още нещо ми се въртеше в главата и го забравих Laughing

# 81
Че защо да произнася името на Йомер?

Може да произнесе името на предателя, например. Или Франсиз да й промие мозъка с хипнози и ритуали като на Сердар миналия сезон.

Франсиз я спасява, две мнения няма. Там можеше да й изтече кръвта и да си умре

# 82
  • au bout du monde
Сетих се какво ми се въртеше...относно носенето на ръце...колко искахме Сердар да я носи така Sad останахме си с искането....като нищо ще направят всичко, което искахме за тях. Останахме си с докосването по ръката.

Промива й мозъка и Зехра става лоша Laughing

Логика няма....просто се надявам да не му шепне името, защото всички ще откачат. Laughing

# 83
Аз казах, че накрая ще има сватба.

Всъщност, полетът във въздуха в стил Батман си беше истинска прегръдка, така че не си останахме с държене на ръце.

Сцената с носенено на ръце е красива, но... Зехра е в безсъзнание. Вероятно и Франсиз я носи на ръце - тя едва ли може да ходи. 🤣🤣🤣

Уф, сигурно ще измислят някоя епохална простотия за радост на фенките на Мурат. Уф, след онова видео зад кадър недоумявам какъв вкус имат, че да харесват такъв мъж???

# 84
  • au bout du monde
Няма спор онзи момент беше страхотен. Имаше прегръдка и докосване на лицето Heartpulse Добре че беше в началото. Имахме надежди и за още, а то какво стана.

Просто се надявам, този епизод поне да не плаче Laughing Имам чувството, че Зехра вече върти очи като го види насълзен.

Не знам героят ли ме дразни, дали и друг актьор да беше щеше да ме дразни.... или Мурат.

Преди го харесвах, но сега сякаш в тази роля ме изнервя Laughing

# 85
Имаше коментар в туитър, че очаквали Йомер да е по-емоционален и да се разплаче 🤣🤣🤣 Е, сигурно ще пореве, но фрагът не е достатъчно дълъг за неговите ревове 🤣🤣🤣

Аз нямам драма - дразни ме и Мурат, и героят му. Мурат с овчарската походка на клипчето 🤮 и героят, който реве и се тръшка и обвинява. И си мисли, че светът се върти около него. 🤮

Фенствам на Франсиз. Искам хубави сцени с него и Зехра, тя да шепне Сердар. Пък после Йомер да реве ако иска до края на епизода.

# 86
  • au bout du monde
Мисля, че феновете на Мурат са свикнали да го гледат в драматични роли, да си плаче и реве и сега е нормално за тях. Но това е друг вид сериал и е странно за агент на такова ниво да е толкова ревлив. Зехра и на него каза, че са ги учили да прикриват чувствата си, но той и отвърна, че не можел.
То и Сердар не можеше де, но не ревеше Laughing
Искаше ми се той да е студен като нея. Да се прикрива. Че той сега е ясен като бял ден на Зехра.

Ако и Коркут да беше взел ролята на Омер, пак нямаше да ме кефи Laughing Ако и Франсис започне  да реве пак няма да ме кефи.

Честно казано някак външно също не ми харесва и не смятам, че си подхождат с Дениз. Можеше по-светъл да й изберат. Ама из цяла Турция нямаше достатъчно известен актьор, който да намерят.

Майка ми вика казах ти, че трябва да вземат Акън Акъньозю. Поне щеше да ви реве красиво Laughing Laughing

# 87
🤣🤣🤣
Това с красивия рев ме разсмя.

Който и да е друг няма Ердоган за кум и подходящ етнически произход 🤣🤣🤣

Досега четох безумни коментари в туитър. Например, че този сезон имало баланс между екшън и драма (те екшън къде видяха???) Че щели да задоволят желанията на младежката аудитория (с Мурат, който е на възрастта на бащите им???), че в сцената с носенето си личал страхът в очите на Йомер (как видяха очите му в тъмното???).

Спрях да се ядосвам на глупостите и вече се смея. Като е толкова велик актьор Мурат, защо Азиз го няма в номинациите за пеперудите в никоя категория???

Имало химия. То физика няма, те за химия говорят. 🤣🤣🤣

Режисьорът на Магарсус е пуснал снимка на вечеря с надпис "Среща на Чукур и Магарсус". Ч. не е там. Дали пък все пак не е хванал самолета за Истанбул. Би трябвало да е на пеперудите, нали? А дано дано дано. И дано имаме награди 🤞🤞🤞

# 88
  • au bout du monde
Много ме дразнят коментарите. Гледах ги и аз.  Радват се че Зехра ще влезе в болницата и да стои цял епизод там Flushed Защото за 2 сезона се разминавала с разни драскотини.

Азиз беше миналата година в номинациите. Но сериала си беше слаб.

Започвам да си мисля, че майка ми е права. Онзи по-лесно щях да преглътна. Поне и тя щеше да гледа сериала с мен и да коментираме Laughing

# 89
Второ посещение в болница за сезона... е, с нещо трябва да пълнят епизодите. Нямат мисии, няма заплахи срещу държавата, нямат спешна работа 🤣🤣🤣

Предните сезони нямаха време нито за болести, нито за личен живот. Този сезон нямат време за мисии 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт