КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - сезон 1 (тема 2)

• 31 027
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз мисля, че няма да вкарат такива хора, специално Емили официално има диагноза, Тихомир е обяснявал май за биполярно и още нещо беше и пие лекарства.

Ако ще вкарват хора за коментари, биха този, който е приятел на приятелката на Мъци - Хайст, котарачета - по-тежка форма на Николас. Мен ми е неприятен и лигав.

Аз предпочитам да влязат първо Дидо, защото сме на една възраст и се държи по-нормално и второ Елеонор, защото ми е позната покрай Йоанна. Подозирам, че половината няма да ги знам, а ще са все така дразнещи като нея. 😁 Йоанна все я закриля и не я оставя да се изяви сама, за да си научи уроците. Много досадна кака е. Елеонор има неприятен диалект и не е умна, но и Пресинка е същата, даже по-бавна. Нори поне ще е добра в игрите.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 20:04 от Niya-

# 196
  • София
Изгледах епизод 3
Много хубав ескейп рум им бяха сложили.

Скрит текст:
Дидо и тук първи с голяма преднина. Тотално мачкане. Би трябвало директно да бъде класиран, а зрителския вот да е за втория участник между останалите трима човека.

Аз стискам палци на Пресинка, защото нямам съмнения, че Дидо ще победи и на зрителския вот. Не че ми харесва кой знае колко. Просто след като си спечелил три игри е абсурдно да не го спомена и да не гласувам за него.
Но след него ми е Пресинка. Нищо че е последна с 3 точки. Харесва ми.

# 197
И аз се надявам да влязат двама - Дидо и Нори/Гого. Преси ми е почти невъзможно.
А и имам съмнения, че някой от поканените инфлуенсъри може да е бил арестуван наскоро и да имат свободно място.

# 198
Хахаха, аз откога говорех за Чеченеца, ама вие не вярвате. Сега си пуснах видеото и още съм в началото. Този Гого не спря да се лигави и да се подхилква. И всяка втора дума "барам". Всъщност "барам" означава "търся", а не "пипам". Той и Елеонор са ми мега лигави и превзети. Предпочитам да влезе Дидо в къщата.

# 199
Ще гласувам Дидо да влезе понеже бившите Гаджета ме напрягат много

# 200
Мен Пресиана не ме напряга, но момченцето с обичката и мьекащото Елеонорче от Варна ми бъркат в здравето. Тази кифла не се научи да говори. "Клещи" било "клиешчи", майкоооо...

# 201
  • София
Ами дайте тогава всички тук в темата дружно да гласуваме за Дидо и Пресинка, за да им ударим едно рамо. Той Дидо си е ясен де, ама Пресинка, дори само за да не са наистина дразнещия Гого и онази лигла Елеонор.

# 202
  • София
Успях да изгледам и аз. Интересна беше стаята, стана ми смешно как Гого не знаеше как се ползва такъв телефон. Нормално, де, малък е. Почувствах се динозавър, тъкмо и имах рожден ден. 😅

За влизането, Дидо няма как да не влезе, още преди да вземе игрите, 90% от коментарите под видеата бяха за него, той си е от старите ютюбъри и феновете са му там. Докато на Преси са повече в Тик Ток, сега развива и ютюб канал.

Аз нямам против и четиримата да влязат. На Преси ѝ изгледах няколко видеа, приятни бяха, напомни ми на стария ютюб, обаче е леко ограничена. Прави рецепти, а няма никаква идея какво е водна баня, защо шоколад се разтопява голямо количество в дълбок съд. Не ѝ се получават рецептите, но не я ѝ интересува, по един леко арогантен начин се отнася. Според нея рецептите не стават и не иска да научи нещо ново. Тя се опитваше да потопи бонбон в шоколад като го беше сложила в плоска чиния, шоколадът едва покриваше най-долната част на бонбона. На всеки ще е ясно, че така няма как да залепне, трябва поне да е колкото бонбона. Напомни ми на щъркела и лисицата. 😁 В игрите също показа, че не мисли бързо. Ако влезе, има какво да научи и ще ѝ е от полза в живота. Нямам против, ако хората я изберат.

Попадна ми снимка от рождения ден на Мъци, Павката и Ицака също бяха поканени, но ги няма. Залагам, че няколко от хората на снимката ще участват.

# 203

Стефи със ново шоу май

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 09:31 от Никола Савов 603256

# 204
# 205
  • София
Довечера от 7 часа е Ще си кажат и гласуването за кой да влезе. Ако имате предпочитания и ви се гласува, напомням да не забравите.

# 206
Довечера от 7 часа е Ще си кажат и гласуването за кой да влезе. Ако имате предпочитания и ви се гласува, напомням да не забравите.
Ако е с СМС... ще има да взимат Grinning

# 207
Май бяха казали при Мъци, че няма да е със СМС. Надявам се!
Аз няма да гледам на живо, но ще чакам да преразкажете Simple Smile

# 208
  • София
Безплатно е, разбира се, Павката и Ицака винаги са казвали, че няма да източват зрителите. Печелят от гледания - реклами, спонсори и който иска праща пари в чата.

Гласуването е тук, по един глас на ip, без VPN:
https://linksharing.samsungcloud.com/xVd05BhxGO8Z
Точките от лайфа ще са 20, 15, 10 и 5.

П. П. Първи епизод ще е на 16 юни. Наградата ще е 25000 лв.

Пресинка се държи много зле в лайфа, Гого също не е много по-добре от нея. Постоянно си стоят на телефоните, дори не гледат Павката и Ицака и като им зададат въпрос, нищо не могат да отговорят. Прави ми впечатление и че не са гледали първи сезон и не ги интересува, явно са само, за да се покажат. Пресинка каза и че не било честно с гласуване, защото Дидо имал най-много абонати, а се оказа, че тя в Тикток има колкото него - към 350к. Контрираха я и че в игрите все пак беше на последно място.

Дидо изпъква, на светлинни години е преди другите.

Нори е средна работа, поне се държи уважително, участва в дискусията. Няма дар слово, но присъства, има някакъв разговор и се старае да стане предаването.

Ще влязат двама.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 20:24 от Niya-

# 209
Бившите ме дразнят най много онзи Гого който е олигофрен и вечно гледа да се мазни на големите ютбъри

Общи условия

Активация на акаунт