ЮЛЧЕ, бързо оздравявай ти! Още утре да направиш 100 бели!!!

• 12 435
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Ние с гърнето имахме успех, когато бяхме на 8 месеца и така около месец и половина и от тогава като каза НЕ и край  Crossing Arms. Въобще не иска да седне и това си е  Naughty. Накрая аз се отказах и сега чакам по-подходящ момент. Кога ли ще е той  newsm78. От време на време идва и ми носи гърнето и аз щастлива бързам да го сложа, но пост-фактум, той си свършил работата и тогава се сетил   Crazy

# 211
Първо - Гале, на твое място бих избегнала Вентолина. Дано си прочела упътването му Shocked Ще поговорим утре за това Hug иначе аз бях сигурна, че в болница няма да ви вкарат. Heart Eyes
Пикола, това е обичайно явление за деца, слагани от ранна възраст на гърне Wink Тоз форум е пълен с теми за гърнето и като цяло ситуацията стои така - слагаш от рано и когато детето е на около година и половина изведнъж сякаш дръпва назад, започва "нарочно" да пишка и да ака в памперса и да отказва всякакви контакти с гърнето. Възстановителният период трае няколко месеца Wink Та опитът показва следното - успехът идва тогава, когато майката установи пълна комуникация с детето - възраст м/у 1.5-2 годинки (разбира се има и изключения). Майки, които пробват в този интервал за пръв път обикновено бележат успех в рамките на седмица до десетина дни, тези, които пробват от по-рано претърпяват лек неуспех и после нещата си идват на мястото, като нуждата вече се контролира от самото дете. Това е, според опита на много майки от форума Grinning

# 212
  • welcome to the Jungle
Първо - Гале, на твое място бих избегнала Вентолина. Дано си прочела упътването му Shocked
За ВЕНТОЛИНа мога да кажа, че Оги не го пие, а слагам 0.2 мл от лекарството и добавям 2.8 мл физиологичен разтвор в ултразвуковия инхалатор. По този начин вредното лекарство достига директно до дробовете на Оги, но в пъти по-малки дози и от тази 0.2 мл, защото не може да се изразходи целия разтвор први инхалирането, а поглъщането на разтвора е около 1/4 - другото е фира.
Но пък от инхалатора и лекарствата има страхотен ефект, а хриповете са намалели драстично  Crazy Heart Eyes

# 213
Първо - Гале, на твое място бих избегнала Вентолина. Дано си прочела упътването му Shocked
Тамън това и аз и писах на лични - по вреден е според мен от антибиотиците...

Пикола, защо не пробваш със седалка за малки деца направо в тоалетната? Може да и стане интересно. На Диан сега започвам опитите с гърнето и още не е разбрал за какво служи, защото не е улучил да се изака в него, че да му се радвам и да му покажа основната функция. То с моята "сериозна" амбиция не знам до къде ще стигнем с това гърне. Всъщност започнах да го пробвам като стана на 1г, но не по-често от веднъж в месеца.  Joy сега от месец насам пробвам веднъж в седмицата и същата успеваемост - нито един удар!  ooooh! Whistling Все нямам време да вися с него, а сам като го оставя става веднага и го обръща.  Все се надявам бабите да го започнат докато аз съм на лекции, но за мое огромно учудване и те нямат грам амбиции в тази област, за разлика от други аспекти в развитието му.  Laughing

# 214
  • В средата на времето
Какво му има толкова на Вентолина  newsm78? Кристиян го пи, когато беше с бронхиолит. Единствената странична реакция, която аз долових тогава, беше че стана много превъзбуден и не спеше много спокойно.. Thinking

# 215
Всъщност Вентолина не е кортикостероид (слава Богу), но е бронходилататор, което ще рече, че разширява бронхите. За епизодична употреба няма особен проблем, но ако се употребява дълго води до проблеми със сърцето, отпуска сърдечния мускул... (или нещо такова) Тъпото е, че лекарите го изписват за щяло и нещяло, както и любимия им сироп - Зиртек Shocked С две думи - всяка възможност да се избегне употребата му е добре дошла Grinning

# 216
  • временно във Пицеландия
ох,добре че ви има вас,иначе лудвам и си мисля че на нас нещо не ние наред  Laughing мерси за отговорите  Hug
Пикола, защо не пробваш със седалка за малки деца направо в тоалетната? Може да и стане интересно.
и аз точно това си мислех вчера,като я гледах такава.и май наистина един позакъснял новогодишен подарък можем да и спретнем с подобна седалка Wink но имам само две съмнения-първо,че е много малка нашата пикла,жалко че още не сме се наканили за нов фотоапарат та да ви пусна снимки,голям е фъстък,а тоалетната чиния ми се струва огромна имам чуството че ще пада оттам.... Confused и после докато свикнем наново,с една нова процедура,със сигурност поне една-две седмици ще трябва да и стоя на главата,а с гърнето си беше лесно,слагам я,нареждам наоколо играчките и отивам да правя закуската или да се обличам,голямо удобство ми беше.а дали има нещо общо с факта че сме във ваканция от яслата,преди това имаше протести но не така упорити?  newsm78
 хайде,мили мами,честита ви новата 2007 година!!!
 прекарайте последните часове от старата във весело настроение и посрещнете Новата с много оптимизъм!наздраве и от нашето семейство  Wine Glass

# 217
И аз давах (да пие) на Бобсънът Вентолин-определено положението се подобри коренно.

# 218
Момичета, от снощи Майчето на Ритка поддържа висока температура. Днес са избили обриви - Скарлатина Sad Инкубационният период е 21 дни и Ритка подозира, че е следствие от общото ни парти Confused Каза, че след това Мая не е контактувала с други деца... Така че следете за обриви и температури... Rolling Eyes Еми така е - има деца, има проблеми Mr. Green Да са ни живи и все да сме заедно, пък сега явно са си болни периоди... ще минат Grinning

# 219
  • welcome to the Jungle
Стискам палци и се моля Майчето да сваля температурата, да преборва пъпките и с усмивка и щастливи детски викове да посрещне новата 2007 година и с гордост да е "отметнала" първата пъпчива гостенка!!  Hug

# 220
Гале, дано се оправи Оги по-бързо и с колкото се може по-малко лекарства!  Praynig
Ритка, дано Майчето набързо и леко я изкара тази шарка.  Praynig Уф, почнаха болестите  Sad Толкова е гадно..... ама така ще е ве4е, докато изкарат повечето болести  Confused особено шарките.
Весело изарване дове4ера на тези които ще купонясват, а тези които ще стоят вкъщи с малките-по-спокойно да е наоколо, да си поспят малчуганчетата.

# 221
Момичета, весело посрещане на Новата 2007 година. Много здраве, любов и хиляди щастливи мигове през идващата година!

# 222
Майчето бързо да се възстановява !  Hug Heart Eyes
Хайде майчета , бъдете силни и здрави !
Нова година - нов късмет!

Весело и шумно посрещане на новата 2007г. !
И умната!!!

# 223
Пожелавам на всички една вълшебна нощ, изпълнена със смях, танци, подаръци, светлини и шампанско!

# 224
  • welcome to the Jungle
 Нека купонът да стартира с усмивки, щастие в очите и много любов в сърцата! Дано в старата година остане лошото, болестите и всички несполуки! Дано през новата 2007 г. ни се случват само хубави неща и всички сме доволни от всяка изминала минутка от живота ни! НЕка сме здрави - и малки и големи и още по-големи!

Общи условия

Активация на акаунт