9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 66 524
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тъкмо и аз мислех да предложа една среща да полеем края на този кошмар???

# 436
  • София
Успех пожелавам на новите попълнения! Да прекарат едни наистина хубави пет години и да научат френски естествено.

# 437
  • София
Момичета, ако се организирате за среща и аз ще дойда Simple Smile
Нищо, че съм от 'старите'.

Успех и много щастливи мигове на децата ви в любимата гимназия!

# 438
  • София
Тъкмо и аз мислех да предложа една среща да полеем края на този кошмар???

Аз също съм "ЗА", така че, когато кажете съм насреща Simple Smile.

# 439
Нашият младеж се изкачи на второ класиране до желаната паралелка с ФЕ/АЕ. Записахме се и за заешкия лагер, нямаме търпение. Ще ходят ли други деца от групата?

# 440
  • София

Аааа, няма стари тук Simple Smile)). Май ние с Мария и jam сме най-старите тук.

# 441
  • София
Evato, да, моята девойка ще ходи. На jenap синът също. И още едни форумски близначки. Май форумките не само гимназията, но лагера окупирахме.

# 442
И аз записах моята. Още след първо класиране пуснах запитването Simple Smile

# 443
  • София
Скрит текст:

А, Мони, аз и кирова сме най-старите. В смисъл, че сме с второ  дете във ФЕГ. Големите ни деца се дипломираха през 2021г., та стажът ни е  от 8 г. вече Simple Smile

# 444
  • София
Да, ние също ще ходим, 2 броя девойки.
Групата ще е страхотна. Важното е да се запознаят децата, та дори и от различните паралелки и след това да си комуникират, а не да се делят на моя и твоя клас.

# 445

Стара ли ме нарече Simple Smile)))
А ми се броиш приятел Simple Smile))

Успех на всички нови попълнения. Пожелавам им едни щастливи 5 години във фег! И на подготовката за олимпиади запишете децата, много е добра. В началото (някъде октомври почват) тръгват много деца и може да няма места (общо 2 групи са за випуск), но лека-полека стават малко, а си е допълнителен френски, който си е голям плюс. Когато и да се включите не е късно. При нас имаше дете, което тръгна чак от 9ти клас, а в 10ти клас стана 3та на национален кръг.

# 446
  • София
Скрит текст:

А, Мони, аз и кирова сме най-старите. В смисъл, че сме с второ  дете във ФЕГ. Големите ни деца се дипломираха през 2021г., та стажът ни е  от 8 г. вече Simple Smile
Аз мисля,че съм също от старите.

# 447
На добър час!
Във ФЕГ и дъщеря ми намери приятели и аз намерих приятелки. Родителските срещи бяха празник, защото след тях следваше среща за раздумки, полята с питие по избор. Изключително близки си станахме форумските и нефорумски френски майки на набор 2005. И съм сигурна , че ще останат част от живота ми тези дами. Много е важно да сте задружни родителите и  инициативни, ние доста постигнахме, заради това.

# 448
  • София
масиса, ако си и с друго дете преди това, което е  набор 2004, то безапелационно ти отстъпваме короната на старшинството за най-дълго пребивавала мама в темата Simple Smile

но, ако нямаш трето сега, то от активните сме както казах кирова и аз Simple Smile стажът ни е от учебната 2016/2017 г.

# 449
  • София
Нашият набор нямаше много активни родители. От годината на набор 2005 скочи много нагоре бала за влизане в гимназията. В класа на сина ми имаше хора,които завършиха и не можеха две изречения да вържат на френски.
Само набор 2004 ,така че съм след вас.

Общи условия

Активация на акаунт