9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 66 567
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Отзиви за Рени Койчева фе и ако не е нахално за Владимир Игнатов - Бел, Емилия Богданова-Иванова и Надежда Баларева по математика. По философия ще е с Владимир Игнатов.
Това за какъв втори език е?

# 571
Как успяхте да влезете в дигиталната раница? При опит за регистрация ми иска код за достъп, а ние нямаме такъв...

Синът ми си влезе в неговия профил. Оттам ги видях.

# 572
Надежда Баларева изглежда нова. По това което намерих е била учител в Джани Родари, но не съм сигурна, че е същата. А Емилия Богданова-Иванова май е директорката.

# 573
Вяра Любенова е джакпот също, с нея вероятно са на лагера. Богданова е директорката, добре обяснява, но отсъства заради директорски задължения и вероятно затова са 2. Баларева и Петър Михайлов са нови.

# 574
Здравейте! Отзиви за Рени Койчева фе и ако не е нахално за Владимир Игнатов - Бел, Емилия Богданова-Иванова и Надежда Баларева по математика. По философия ще е с Владимир Игнатов.
Това за какъв втори език е?
ФЕ с АЕ

# 575
Как успяхте да влезете в дигиталната раница? При опит за регистрация ми иска код за достъп, а ние нямаме такъв...
С потребителското име даено от мон (с което се влиза в teams).
Тъй като нещо беше станало с паролата, възстановихме я чрез смс получен на мобилен номер, може и на email.
Стана бързо и се влиза без проблем.

# 576
  • Sofia

Молете се горещо да не ви се падне Рени Койчева....

# 577
  • София
Сега и аз погледнах. Моят син е ФЕ/ИЕ и ще е при Вяра Любенова. Ако някой може да даде отзив за нея, много ще се радвам. Математика - Петър Михайлов, БЕЛ - Елена Шумкова.

Може да са заедно с едната ми девойка, която е с ИЕ.
 На лагера са с Вяра Любенова, нейният син също е там.

При другата девойка, която е с НЕ повечето преподаватели са мъже:
по МАТ също Петър Михайлов, по ФВС -Генади Петев, БЕЛ - Вл. Игнатов, Философия - Вл. Зашев, а по ФЕ - Мина Петрова.
Някакви отзиви за госпожата по ФЕ - Мина Петрова.

А класните ръководители по езика ли са или не е задължително?

# 578
Не е задължително.

# 579
Няма ли някой от латинската паралелка да сподели кои учители пише, че ще им бъдат. 😊

# 580
  • София
На лагера са с Вяра Любенова. Дъщеря ми каза, че е раздвоена, защото госпожата май изобщо не ги харесва, но преподавала страхотно. За три дни, благодарение на нея, детето е влюбена във френския.

# 581
Молете се горещо да не ви се падне Рени Койчева....
[/quote]
Защо? Много ли е зле?

# 582
  • София
Няма ли някой от латинската паралелка да сподели кои учители пише, че ще им бъдат. 😊

За латинския моите впечатления, а и споделеното тук в темата, за преподавателя по латински са страхотни.
Той също е на лагера и моето дете е силно впечатлено от него. Каза ми, че се чувства много комфортно да си говори с него и даже ми каза, че ще съжалява, че не е в тази паралелка.
Иначе моят син си е все така болен. Отказа ми да го вземем днес, но цял ден си е стоял в стаята и ми е много мъчно за него. Утре ще го вземат майка ми и баща ми направо от хотела и няма да си идва в София, че има планирана и друга почивка с тях.
Дано да се оправи и да е добре.

Днес, тъй като му беше скучно да си седи сам, ми звънна около 15 пъти и доста поговорихме. Сподели, че харесва децата, каза ми всички думи, които е научил на френски, сподели колко е готин господина по латински, момчетата били супер, от момичетата няма впечатления, че не си говорил с тях много, но като цяло няма търпение за първия учебен ден.
Много ме зарадва.

# 583
Пропуснах учителя по латински в любимите учители, дъщеря ми беше на ФУЧ латински и беше много впечатлена и мотивирана. Значи общо 4 с него са.

# 584
Да не е Ники Любенов на лагера, той е по фе и беше класен м.г. на латинците и всички много го харесват? Учителят по латински е Димитър Драгнев и на 99,9999% съм сигурна, че не е на лагера, а и него всички го харесват Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт