9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 66 533
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В Испанската зависи при кого ще се паднеш. Випускът на Етомира беше с къса клечка. Учителката на випуска на дъщеря ми беше много добра.

# 421
  • София
Nelika, за нашият випуск математиката беше тотал щета. И дори след като се преборихме да сменят учителката в 11 клас, не стана по-добре. И се отказахме.
Надявам се просто ние да сме изтеглили късата клечка.

Писали сме заедно със Санака.

# 422
  • София
То и випуска преди нас е с читави учители по математика. Нашата по математика си е много ок за ООП. Г-жа Тосева. Лошото е, че се пенсионират обаче много от наличните по математика. А Ния да я чакате не е оферта. За тазгодишните осмокласници няма да огрее:)

# 423
  • София
Мони, като написа Ния, в първия момент я свързах с Николова, време ми отне да отдиференцирам правилния човек Simple Smile

# 424
Хайде, записваме се с една девойка прекласирана с ФЕ/ИЕ.

# 425
И ние оставаме във ФЕГ - ФЕ/АЕ Simple Smile

# 426
  • София
Официално се записвам с прекласирана девойка с втори език испански.

Аз лично във френската повече харесах майките, които засякох в бг-мама...SunglassesCocktail

# 427
  • София
И ние оставаме тук. Явно му е писано да учи испанския, който толкова много искаше, като втори език.
Младеж ФЕ/ИЕ. С желание и амбиции от няколко години за тая пуста Испанска, но не му стигнаха силите.
Здраве да е. Аз съм доволна.
Ще се виждаме по родителски срещи.

# 428
  • София
И аз с един прекласиран младеж ФЕ/АЕ. Simple Smile

# 429
И ние оставаме тук. Явно му е писано да учи испанския, който толкова много искаше, като втори език.
Младеж ФЕ/ИЕ. С желание и амбиции от няколко години за тая пуста Испанска, но не му стигнаха силите.
Здраве да е. Аз съм доволна.
Ще се виждаме по родителски срещи.
Съвсем същата история е моята девойка, само дето май испанския ѝ влезе в главата чак тази година. Но конфигурацията е добра. Научат ли френски, после испанския е на една крачка само. За съжаление аз се прощавам с математиката, която толкова исках да учи. Дано поне намерят добър учител!

# 430
И една преборила се наборка за френски с латински!
Успех на децата!

# 431
  • София
Nelika, има шанс да намерят добър учител. А и поне сме подготвени и можем да реагираме. За голямата ми дъщеря не го очаквах и математиката се оказа загубена за нея. Иска ми се някой тогава да ми беше казал предварително, че тази учителка не става. Сега е по-добре, защото знаем.

# 432
Ако детето иска да учи математика, то ще може. За моето твърдя, че все още е на добро ниво, въпреки че е във фег и не попадна на изискващи учители. Сборници има, нищо не му пречи по навик вкъщи да си изрешава всичко от Коала и Просвета (или които сборници си харесва) от съответния раздел.

# 433
  • София
Чакайте не е свирен мачът. Може пък новите учители по математика да са добри. Пожелавам децата ви да почувстват ФЕГ като своето място и да намерят много приятели! А с вас може да направим една родителска среща в съседните заведения:)

# 434
....предварителна и текуща родителски, без деление за втори език,😋

Общи условия

Активация на акаунт