9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 66 556
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
feel_the_rush, щом в биологията има места, а сте искали или бел и ист, или био и хоос, а сте приети ист и хоос, можете да смените историята с биология без проблем преди 15.09. Само отидете до дирекцията. И при нас имаше деца, които размислиха и смениха профили след като обявиха класирането. Проблем е ако няма места, но вашият (или на ваш познат) случай не е такъв.

# 526
смяната на пп не е чак толкова лесна или поне не беше преди 2 години
за голям късмет се намери друго дете, желаещо да смени единия си профилиращ предмет с нашия
ходих до гимназията 100 пъти, отказаха ми 101, но накрая се получи
може би следващата година са улеснили промените

оплаквала съм се доста от фег през годините, но когато се обърна назад, единственият наистина съществен проблем за мен беше липсата на късмет с учителите по френски език на нашата паралелка
и орес, но той беше за всички

# 527
  • София
Maria, благодаря за идеята, но синът ми е доволен от профилите. Искаше БЕЛ и История, но влезе История и Философия. След кратък размисъл и като видя кои деца са в профил Философия, реши, че може би това е бил по-добрият избор за него. Ще видим от следващата учебна година. Той искаше БЕЛ именно заради Игнатов, но шансът е 50 на 50. Примерът беше за друго дете от класа му. Но точно коментарите, че миналата година много малко деца не са влезли по желания профил може би доведе до всеобщата изненада от класирането за нашия випуск.

# 528
Здравейте, ще сме 8клас фе/лат тази година и детенце е във възторг от ФЕГ. Групата на майките е много полезна с информация, за което съм ви много благодарна! Запознах се с учителя по латински, много млад, но изглежда много стабилен човек/първо впечатление/. Приветствам всяка уговорка за родителска извън задължителните. Необходимо ли е да я запиша на летен курс по френски, притеснява се да отиде на заешки лагер,  не е учила досега френски?

# 529
  • София
Необходимо ли е да я запиша на летен курс по френски, притеснява се да отиде на заешки лагер,  не е учила досега френски?
Повечето деца от класа на моето дете не бяха учили изобщо френски, но добре им се получи на заешкия лагер в песнички и игри понаучиха думички, цифрите, цветовете.
Мисля, че не е нужен летен курс преди ФЕГ.
Някои деца записват уроци/курсове по френски в 9 клас, заради намаления брой часове след ударния старт.

# 530
  • София
Оооо, никакъв курс по френски преди 8 клас. Успокойте детето, не е необходимо.  Да почиват и да се забавляват стабилно сега. Заслужават си го след тази тежка година, която са имали. И наесен с песен във ФЕГ!

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 20:46 от мама МОНИ

# 531
Здравейте, майка съм на осмокласничка във ФЕ с  АЕ,  първо желание на първо класиране и без никакви колебания ( въпреки че родата се опита да я навие за Испанската). Това ми е трето дете в гимназия ( НПМГ,  91 НЕГ) и първо писане във форум за училище (реших да не изпускам последния влак  Simple Smile)  ). Следя инфото тук с голям интерес Simple Smile)  Пуберката ще пропусне заешкия лагер, че вече сме платили един спортен по същото време. Много се надявам класът да е готин и това да е нейното място.

# 532
Изгубила съм входящия номер от записването. Четох, че в много училища не са давали такива номера, което ме успокоява, но за всеки случай да ви питам, трябва ли ми за нещо?

# 533
# 534
Здравейте, записавам се при вас с младеж ФЕ/ЛЕ. Ще пропусне заешкия лагер, че е на спортен по това време. Желая на всички хубаво лято и заслужена почивка Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 11:57 от Щастлива съм!

# 535
Здравейте, осмокласничка Фег с латински. Изяви желание за заешкия лагер, но места вече няма. Ако някой се откаже, моля за контакт.

# 536
А след 8 клас часовете пак ли са на блокове? Търсим раница и се чудим колко да е голяма.

# 537
А след 8 клас часовете пак ли са на блокове? Търсим раница и се чудим колко да е голяма.

На блокове са, да.

# 538
Здравейте и от мен! Синът ни ще е 8ми клас ФЕ + АЕ. Дали вече се знае кои ще са класните ръководители на децата с ФЕ/АЕ? Доколкото разбирам именно това е определящо как ще тръгне езика и как ще се учи.

Не успяхме за заешкия лагер - тази година много бързо са се запълнили местата.

Но пък, ако има и други ентусиасти, можем да си  направим среща преди родителската среща - на майки или майки с деца. Вярвам в бъдеще ще е добре да контактуваме и обменяме информация.

# 539
Здравейте! Аз също съм майка на бъдещ осмокласник ФЕ + АЕ Simple Smile
Ще пропусне заешкия лагер, защото ще сме на море по същото време, но ще се радвам ако се организира среща преди или след започването на учебната година, на която децата могат да се запознаят.

Общи условия

Активация на акаунт