9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 66 587
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Дори собствения класен не можеш да видиш. Както и учителите по профил не се виждат, а това ми беше интересното на мен Simple Smile, та ще си чакам 16.09.
За 8-мите класове ще има родителска среща с класния вероятно 9-13 септвмври и ще знаете кой е, ама ние от 9-тите ще чакаме 16ти Smile
Хах, моята дъщеря ще е 12, а не 8 клас

# 601
За латинската паралелка 8 кл. - ФЕ - г-н Николай Любенов, БЕЛ - г-жа Елена Шумкова, МАТ - г-н Петър Михайлов (вероятно е нов преподавател във ФЕГ, не го виждам на сайта на училището), философия - г-н Мирослав Зашев, ФВС - г-н Генади Петев (може би също е нов), изобразително изкуство г-жа Светлана Тодорова, музика - г-н Георги Николов. Аз не бях чувала за дигиталната раница, дъщеря ми влезе, запазила си е парола в телефона.

# 602
  • София
За латинската паралелка 8 кл. - ФЕ - г-н Николай Любенов, БЕЛ - г-жа Елена Шумкова, МАТ - г-н Петър Михайлов (вероятно е нов преподавател във ФЕГ, не го виждам на сайта на училището), философия - г-н Мирослав Зашев, ФВС - г-н Генади Петев (може би също е нов), изобразително изкуство г-жа Светлана Тодорова, музика - г-н Георги Николов. Аз не бях чувала за дигиталната раница, дъщеря ми влезе, запазила си е парола в телефона.

Явно на немската и латинската паралелка преподавателите са едни и същи, с изключение на ФЕ.

# 603
  • София
За Шумкова уроци не помагат. Спомням си как в осми клас на входния тест прасна на 2/3 от класа двойки, на останалите малко тройки и май една четворка за цвят. Толкова двойки, колкото при нея не е получавал синэт ми по никой друг предмет. Голям тормоз беше.

# 604
За Шумкова уроци не помагат. Спомням си как в осми клас на входния тест прасна на 2/3 от класа двойки, на останалите малко тройки и май една четворка за цвят. Толкова двойки, колкото при нея не е получавал синэт ми по никой друг предмет. Голям тормоз беше.
Странно..би трябвало да си знаят материала от 7-ми кл., предвид тормоза за НВО.

# 605
А според вас по-трудни тестове за входно ниво ли е дала или на какво се дължи това? Все пак тези деца са приети в училище с висок бал. Дори да приемем,  че в седми клас учителят е завишил оценката заради кандидатстване, то на НВО БЕЛ са им високи резултатите, за да бъдат приети във ФЕГ. И изведнъж двойки и тройки...

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 13:33 от Елена Ив

# 606
Здравейте,

не разбрах какво й е лошото на Рени Койчева. Не преподава добре или преподава добре, но е много строга и изискваща? Или и трите?

# 607
Ей, много малък свят! Сега цъкнах да видя Надежда Баларева, ми тя ми е съученичка и е станала Баларева по мъж Simple Smile. Беше много разбран човек и наистина беше много, много добра по математика, по спомен и родителите й бяха учители по мат.

# 608
Ей, много малък свят! Сега цъкнах да видя Надежда Баларева, ми тя ми е съученичка и е станала Баларева по мъж Simple Smile. Беше много разбран човек и наистина беше много, много добра по математика, по спомен и родителите й бяха учители по мат.
Припомни ми, ако някога се видим на живо да те разцелувам!

# 609
  • София
И сега искаш ли да е на ПП мат. или не Simple Smile)

# 610
Припомни ми, ако някога се видим на живо да те разцелувам!
Да ти кажа и теб съм те заподозряла, че се познаваме Simple Smile. Мисля си, че бяхме за кратко колежки, ама може и да откачам Simple Smile)))

И сега искаш ли да е на ПП мат. или не Simple Smile)

Ми аз имам комплекс от нея, само тя беше по-добра от мен и ме размазваше на олимпиади по математика Simple Smile. Иначе на въпроса: да, бих била спокойна и доволна ако е тя на пп. Беше много добричка и отстъпчива, дано да е станала строга Simple Smile.

# 611
Здравейте, включвам се в групата с една девойка ФЕ+АЕ. Сега видях в дигиталната раница, че са попълнили учителите: Силвия Стоянова -ФЕ, Мария Янкова-БЕЛ, Надежда Баларева-Мат, но няма данни за паралелка и класен ръководител. Ще разберем на 12.09. Знам, че е строго индивидуално как детето ще се адаптира към учителите, но бих се радвала да чуя някое мнение за изброените Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 15:21 от ili4onka

# 612
  • София

Ми аз имам комплекс от нея, само тя беше по-добра от мен и ме размазваше на олимпиади по математика Simple Smile. Иначе на въпроса: да, бих била спокойна и доволна ако е тя на пп. Беше много добричка и отстъпчива, дано да е станала строга Simple Smile.
[/quote]

Само че май са я дали на 8-ците като гледам.

# 613
Ти да видиш! Simple Smile Едно е сигурно - математиката ни е тема и на двете.

# 614
  • София
А според вас по-трудни тестове за входно ниво ли е дала или на какво се дължи това? Все пак тези деца са приети в училище с висок бал. Дори да приемем,  че в седми клас учителят е завишил оценката заради кандидатстване, то на НВО БЕЛ са им високи резултатите, за да бъдат приети във ФЕГ. И изведнъж двойки и тройки...
Ами аз бях в шок, пък и не само аз. Синът ми беше приет с много висок бал. На писмените все ги оценяваше много крайно. Не се притеснявайте чак толкова, момчетата повече го отнасят.  11 клас завърши с 6 при нея, така че изгрява слънце на улицата. Просто да си записват нещата, които диктува и да ги заучават. Май друг акъл не мога да дам.

Общи условия

Активация на акаунт