Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 64 567
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте  момичета , нова съм тук на 28.11 направих замразен трансфер на бластоцист . Честно казано съм малко притеснена , защото вече направих един трансфер на ембрион на 3 ден след пункцията и  го загубих ( тъй като не бях разбрала ,че не трябва да спирам прогестерона ) . Знам , че при всеки организъм е различно , но вие имате ли болки като пред менструация или някакви други симптоми . Благодаря предварително ! Желая успех на всички и скоро да видите двете чертички 😍

Аз имах пробождания първите 7-8 дни след това нищо. После се появи на 12-13 ден гадене, но много леко. Гърдите започнаха да ме болят преди 3-4 дни. Но както докторката каза, някой момичета нямат и никакви симптоми. Така че, моя съвет е момичета да не търсите.
При предните два трансфера имах какви ли не симптоми, резултат никакъв.
Стискам палци на всички момичета да се похвалите скоро с прекрасни новини ❤️

# 106
А вие пиете ли си кафето след трансфера Kissing Heart
Аз пия по едно на ден, все още сутрин не мога без него и то по-слабо от попринцип. Преди трансфера пиех по 2-3 на ден.

# 107
  • София
Момичета, оказах се със страшна хрема от снощи 😢 имам и лека кашлица, днес си запазих час при лекар, между временно от снощи приемам осциликокцинум… много се притеснявам, на 13.12 другата седмица съм на преглед и от къде сега тази хрема, грип ли е кво е😥😥😥 четох че може да е фатално толкова рано за плода 😥😥

# 108
Вчера мина и моят зет трансфер дано всички да имаме късмет и да видим положителен тест.Вие как се чувствате усещате ли нещо лежите ли ,вършите ли си домакинската работа, ходите ли на работа.

Стискам палчета за пухкав финал! ❤
Аз съм 4ти ден след ЗЕТ. Не усещам нищо. Да не кажа, че лелката ми е за петък. Нито гърди, нито нищо. Чат пат долу ниско в корема боцкания получавам.
Лежах 4 дни, днес се върнах на работа. Ще видим на къде ще му излезе края, четвърти трансфер ми е. Вече съм пред психо разпад 🫤
И аз нямах абсолютно никакви симптоми. На 9ден след трансфер - hgg 256, днес на 11-405. Успех и на вас !

# 109
Здравейте, момичета !
Първо желая от сърце на всички ни да се случи така чаканата мечта ! Flowers Four Leaf Clover
За първи път пиша в тази тема, но няма ден в който да не посещавам  и чета тук.
На 11.11.22 започнах моето първо инвитро, на 23.11 направихме пункция от която извадихме 10 яйцеклетки (само от единия яйчник, другия не реагира) 9 от тях бяха годни и на пети ден имахме 4 хубави ембриончета. Замразихме двечки и толкова върнахме в мен на 28.11 от тогава до днес минах през мноооого смесени емоции . Първо бях толкова щастлива и развълнувана, но всеки следващ ден започнаха лошите съмнения, дали ще бъде успешен  този опит, сигурна съм, че всички минавате през това.. теста ми е назначен на 12.12, но от няколко дни започнах да имам болки в корема като все едно съм в цикъл точно такива спазми, но отминават за минути. Вчера и днес се будих от същите болки, които малко ме притесняват.. въпроса ми е някоя от вас имала ли е подобни “симптоми”. Изписан ми е утрогестан 2х4 вагинално дали е възможно от него да се получават?

# 110
Момичета, оказах се със страшна хрема от снощи 😢 имам и лека кашлица, днес си запазих час при лекар, между временно от снощи приемам осциликокцинум… много се притеснявам, на 13.12 другата седмица съм на преглед и от къде сега тази хрема, грип ли е кво е😥😥😥 четох че може да е фатално толкова рано за плода 😥😥
Здравей , надявам се тази хреме да не навреди на плода , мой съвет е да се опиташ да се отпуснеш , да не се напрягаш . И стискам палци всичко да бъде наред . Ако е възможно и удобно пиши след прегледа 😘
Beti122 Аз съм по същия начин , болки в корема и кръста като пред М , но това е нормално слагай прогестерона и стискам палци на 12 всичко да е наред .Успех 😘

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 10:42 от Михаела Валериева 731125

# 111
Здравей , надявам се тази хреме да не навреди на плода , мой съвет е да се опиташ да се отпуснеш , да не се напрягаш . И стискам палци всичко да бъде наред . Ако е възможно и удобно пиши след прегледа 😘
Beti122 Аз съм по същия начин , болки в корема и кръста като пред М , но това е нормално слагай прогестерона и стискам палци на 12 всичко да е наред .Успех 😘

Благодаря ти Мише, стискам палци при всички да има само хубави новини ! 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

# 112
Marsala_, наблюдавай симптомите. При висока температура веднага се обади на ЛЛ.
Аз изкарах ужасен вирус в пета и шеста седмици, температурата три-четири дена до 38 градуса, много парацетамола и след това седем дена антибиотици. Прокървих и насредата на лечението.
Днес започвам 28-ма седмица, с досега перфектни мерки на бебчето 😊
Пий колкото можеш повече течност, спи колело можеш повече и разбира се си вземай всички изписани лекарства 🤗♥️
Стискам палци скоро да се похвалиш с едно хубаво здраво сърчице 🤞

# 113

Аз два дни след трансфера бях с хрема, ужасна кашлица, болки в гърлото. Не съм дигнала температура. Смучех лукчета и чайове само.
На 12 ден резултата ми беше чхг 780.
Пожелавам да няма проблем и при теб.

# 114
Момичета имахте ли къркорене в корема след трансфера нищо друго не чувствам трансфера ми беше на 5.12И деня на трансфера брой ли се.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 15:40 от Тонита0804

# 115
Момичета имахте ли къркорене в корема след трансфера нищо друго не чувствам трансфера ми беше на 5.12И деня на трансфера брой ли се.

То са къркорене, то са газове. Нещо страшно е…. не е само при вас. Иначе за деня на трансфера - мисля, че се води нулев. Запознатите да ме коригират ако греша

# 116

То са къркорене, то са газове. Нещо страшно е…. не е само при вас. Иначе за деня на трансфера - мисля, че се води нулев. Запознатите да ме коригират ако греша
Благодаря ти

# 117
Деня на трансфера не се брои
Брои се от следващия за 1-ви тоест на 6.12 е 1-ви ден

# 118
Деня на трансфера не се брои
Брои се от следващия за 1-ви тоест на 6.12 е 1-ви ден
Благодаря

# 119
Момичета как ви се струва резултата на 7 ден, на едно 5 дневно слънце.

Общи условия

Активация на акаунт