Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 64 671
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря, Celeste_10.

Всички изследвания сме направили (+ цветна снимка, хистероскопия и всичко). Ама всички, всички, всички. Досега поне 10-20 хиляди лева заминаха за изследвания само и още толкова за добавки. Вени не ми останаха от бодене, като хероинова наркоманка съм. 😔

А от изследвания на 41 смисъл няма. То е ясно - не стават яйцеклетките вече. Да сме се били сетили десетина година по-рано. Ама съдба.
Здравей , много съжалявам .
Защо не опитате с дарени яйцеклетки , ако не сте опитали . Може това да е вашия шанс да сбъднете мечтата си за бебенце . Гордея се с теб , че не си се отказали въпреки всички трудности ❤

# 151
Здравейте, при резултат <0.200 на 8ми ден имам ли изобщо шанс за надежда? Някоя от вас имала ли е успех след подобен резултат?

# 152
Здравейте, при резултат <0.200 на 8ми ден имам ли изобщо шанс за надежда? Някоя от вас имала ли е успех след подобен резултат?
Здравей аз мисля , че резултата за 8ми ден е малък , но нека по запознатите  да кажат . Направи ако искаш тест след няколко дни и дано резултата е по голям . Успех

# 153
Благодаря ви, Елче, Михаела. Имам още две двойки замразени ембриончета и ще пробваме първо с тях.
Сега ще видим дали ще ми провят кюретаж или медикаментозен аборт. Тези дни ще преценим.

Yana, този резултат, за съжаление е отрицателен, но все пак направи си още един тест на десети ден.

# 154
Елиза, има много голяма вероятност да се изчистиш сама след спиране на медикаментите. При мен така се получи и не се наложи никаква манипулация. После на контролния всичко изглеждаше чудесно и започнахме процедурата за инвитро след месец-два (аз имах стимулация, при теб ще е още по-лесно щом имате ембриони). Не се отчайвай, ще стане, ще видиш!

# 155
Елиза, аз имам 3 загубени бебета вече и съм решила да не си вкарвам повече нищо , което не е минало ПИД.  Подозирам, че и при мен проблема е лоши яйцеклетки и затова така. Последния път сега от 3 ембриона, само един става. С другите не бих рискувала повече. Помислете и вие за ПИД, ако имате възможност.  С това изследване се изключват част от евентуалните бъдещи рискове свързани с плода.

# 156
И аз мисля че в толкова ранна седмица няма нужда нито от кюретаж,нито от медикаментозен, най-добре ще е ако се изчистиш сама.
Благодаря ви, Елче, Михаела. Имам още две двойки замразени ембриончета и ще пробваме първо с тях.
Сега ще видим дали ще ми провят кюретаж или медикаментозен аборт. Тези дни ще преценим.

Yana, този резултат, за съжаление е отрицателен, но все пак направи си още един тест на десети ден.

# 157
[video][/video]Как сте момичета аз съм пети ден след зет и все още нищо не чувствам само нервата ме тресе

# 158
[video][/video]Как сте момичета аз съм пети ден след зет и все още нищо не чувствам само нервата ме тресе

аз на 6ти ден правих кръвен - отрицателен. Вчера ми беше датата за менстр. Имам болки и по-скоро я очаквам

# 159
Моя беше отрицателен на 7ми ден.. спряхте ли лекарствата?

аз на 6ти ден правих кръвен - отрицателен. Вчера ми беше датата за менстр. Имам болки и по-скоро я очаквам

# 160

Преди теста чувстваше ли нещо

# 161
Здравейте , това ми е много познато 🤣🤣

# 162
Здравейте кой ден си слет трансфера

# 163
На 28.11 ми беше трансфера на 12.12 ще правя теста . Усещах преди 7 или 8 дни болки в гърдите и  главоболие  сега усещам само понякога и то за кратко леки болки в яйчниците и болка в кръста при по дължително време изправена . Честно казано ме е страх да направя теста да не се окаже отрицателен .

# 164
На 28.11 ми беше трансфера на 12.12 ще правя теста . Усещах преди 7 или 8 дни болки в гърдите и  главоболие  сега усещам само понякога и то за кратко леки болки в яйчниците и болка в кръста при по дължително време изправена . Честно казано ме е страх да направя теста да не се окаже отрицателен .
Успех ти желая

Общи условия

Активация на акаунт