Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 64 862
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Имам общо 4 трансфера.
След първия трансфер на 8 ден имах кафяво зацапване- резултат 0
След втория трансфер на 8 ден имах кафяво зацапване - биохимични бременност с чгх до 460 и после спадна
След третия трансфер на 8 ден имах кафяво зацапване плюс леко розово кърване - дъщеричка на почти три години. Слагах си предписите лекарства и плачех, защото мислех, че е пореден неуспешен опит.
След четвърти зет-нямах никакви течения имам втора дъщеричка на 6 месеца.
Успех Мила. Дано да е положителен теста.
Въпреки теченията не спирай лекарствата.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 09:07 от melinda1990

# 496
Здравейте момичетаа, благодаря отново на всички за куража и подкрепата 🤗 Прочетох за 2 дни Всичко започва с яйцето. Ще си изследвам всички нужни показателии и взимам съответните добавки, но ще трябва да намеря добър ендокринолог в София. Нали така. Има ли някой който бихте препоръчали?

# 497
Здравейте момичетаа, благодаря отново на всички за куража и подкрепата 🤗 Прочетох за 2 дни Всичко започва с яйцето. Ще си изследвам всички нужни показателии и взимам съответните добавки, но ще трябва да намеря добър ендокринолог в София. Нали така. Има ли някой който бихте препоръчали?
Доц.Катя Тодорова

# 498
Препоръчвам доктор Мария Бояджиева в клиника Сигридов.

# 499
Благодаря за куража, момичета😊 Днес зацапването е белезникаво и имам общо напрежение в яйчниците и кръста. Няма да спирам в никакъв случай лекарствата. В петък ще пусна теста. Стискайте силно палци🙂

# 500
Успех, Мила. Дори да е кръв нищо не е загубено. И с двете успешни бременности имах алено червена кръв до 3 месеца. Въпреки всичко имах успешни финали. Господ си знае работа. Вяра и кураж + правилните медицински решения.

# 501
  • Варна
Здравейте!
На 13.01 правих ЗЕТ и в момента взимам цяла торба лекарства, някои от които не съм вземата при предни трансфери (това ми е 4ти ЗЕТ). Проблемът е, че от няколко дни усещам сърцебиене и то на моменти направо все едно сърцето ми "хлопа".  Може ли да се дължи на някое от тези лекарства - NoSpa, Medrol, Estrofem, Cyclogest, Clexane, Prolutex, Pregnyl?

# 502
Мисля, че се разболявам, а след 2 дни ми предстои ЗЕТ. Отпаднало ми е, втриса ме, все още нямам температура. Дали трябва да го отложим? 4 пъти го отлагахме вече по различни други причини и така се бях надъхала за тоя път, сега отново се проваля всичко, цял ден рева…

# 503
Hope, какво е мнението на доктора? Из форума и фейсбук групите съм срещала доста случаи на успешни трансфери по време на грип/ вирус/настинка, но док знае най-добре.
Освен това съм срещала, че в такива слуачи са приеамали Биозин мама, добър противовирусен продукт, аз по време на бременност го приемам и като цяло на няколо пъти ме спасява, но не знам дали е подходящ преди трансфер

# 504
Не съм звъняла все още на док, защото мислех, че ще мине.. но вече имам и температура. Сигурно пак ще го отложат..

# 505
Мисля, че се разболявам, а след 2 дни ми предстои ЗЕТ. Отпаднало ми е, втриса ме, все още нямам температура. Дали трябва да го отложим? 4 пъти го отлагахме вече по различни други причини и така се бях надъхала за тоя път, сега отново се проваля всичко, цял ден рева…

Обади се на личния, както и на репро. Може и да те попрескочи. Вземи си почивка от работа, наспи се добре, имуностимулант ако разрешават, пробиотик, много течности. Ако е писано да се отложи, може и в последния момент това. Стискам палци!

# 506
Милата ❤️ Не отлагай, ако е само настинка. Аз работя в аптека и ще съм на тежка схема с имуносупресори....работя с маска и така 😁 при мен рискът да се разболея и вляза в болница е голям, нооо няма отказване. Успешен трансфер ти пожелавам! 😊

# 507
Хоуп, аз си пускам ПКК, ЦРП и СУЕ. Ако имаш други симптоми може и от бързите тестове за грип и ковид. Честно казано, ако е някой от тях бих отложила или ако кръвната не е ок. Отлагала съм така. А наскоро изкарах бременна грип А, не си е работа.

# 508
Не съм звъняла все още на док, защото мислех, че ще мине.. но вече имам и температура. Сигурно пак ще го отложат..

Аз бих отложила трансфера.  Ако се окаже
 неуспешен, ще се терзаеш, че не си си запазила ембриончето.
Успех, каквото и да решиш!

# 509

Хоуп, знам какво е с нетърпение да очакваш трансфер, но понякога за всичко си има причина . Щом имаш температура , по-добре го отложи за следващия месец . Твоето ембрионче те чака , толкова много си чакала и ти , че един месец е нищо . Още по-страшно е да имаш положителен резултат и да изгубиш бебчето заради болест . Прегръдки и бързо да се оправяш ❤️

Общи условия

Активация на акаунт