Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 62 792
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Пуснете си кръвен и прогестерон преди да отписвате опита. Успех!

# 616
Amelia- на 30.01 беше и моя свеж трансфер на 5-дневно. От сутринта имам бежаво-кафяво зацапване. Писах на доктора и чакам отговор. Но нямах шансове големи, защото бях с висок прогестерон и казаха, че шансът е минимален. Тестът ми е предвиден за 10.02.  Но май няма да стигна до него. Уринарен тест би те объркал и по-добре кръвен.
Реално днес ми е 8-ми ден след трансфер, правилно ли смятам?

# 617
Момичета, това не е ли имплатационно зацапване? Аз също имах зацапване на 10ти ден след ЗЕТ на 5-дневни ембриончета и се бях притеснила, но четох, че е нормално да се появи такова зацапване около датата на месечния цикъл. 4 дена по-късно направих кръвен тест и беше положителен. Предстои ми да отида на преглед, така че тогава ще се види какво се случва, но мисля, че не трябва да се отчайвате от това зацапване. Успех!

# 618
  • София
Пуснете си кръвен тест. Не се спират лекарства без тест.
Аз какъв кръвоизлив имах точно след теста, а вече съм 15 г.с.

# 619
  • Варна
Кафеникавото и розовото зацапване са признаци за имплантиране на ембриона. Червеното зацапване   е точно обратното. Не спирай лекарствата и си направи кръвен тест. Знам, че на 9-ти ден след трансфер на 5 дневен ембрион, вече може да се направи тест. Това се брои за 3 г. с. и ЧХГ вече е навлязал в кръвта.

# 620
Някоя от вас има ли наблюдения как намалява АМХ след стимулация? Не мога да намеря абс никаква информация в интернет. Предполагам е индивидуално, но горе долу да имате идея?

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 22:18 от InYan238

# 621
Една медицинска статия по темата за АМХ след инвитро:
https://link.springer.com/article/10.1007/s00404-019-05098-9

Търсете на английски, има много научно-обоснована литература.

# 622
При мен кървенето си продължава и все повече прилича на цикъл. Днес сутринта (на 8ми ден от трансфер на 5 дневен ембрион) резултатите са следните: ЧХГ 5.46 mIU/ml (реф. 5.8-71.2) и прогестерон 36 nmol/L. Според вас имало ли е поне имплантация?

# 623
Момичета, днес ми е седми ден след трансфер на три петдневни снежинки. ЧХГ -  10.5 Mul/ml. Знам, че седми ден е рано, но имам ли шанс според вас?

# 624
Вчера говорих с доктора и според него голям шанс има за бременност, че това било имплатантация, като да спра само аспирина.
Обаче днес си продължава кафяво течение, а не зацапване. За мен си настъпва цикъл.
Уринарен тест с чувствителност 10 направих днес и е отрицателен.
За мен няма смисъл да се мъча и просто искам да си дойде нормално.

# 625
Здравейте,

днес ми е 10-ти ден след трансфер

ЧХГ - 22

Има ли девойка с развита бременност с такава стойност?

Здравей!
Направи ли днес нов тест? Какъв е резултата?

# 626
  • Варна
Момичета, ето малко информация за стойностите на ЧХГ.

https://fertilaid.bg/hcg/

# 627
Вчера говорих с доктора и според него голям шанс има за бременност, че това било имплатантация, като да спра само аспирина.
Обаче днес си продължава кафяво течение, а не зацапване. За мен си настъпва цикъл.
Уринарен тест с чувствителност 10 направих днес и е отрицателен.
За мен няма смисъл да се мъча и просто искам да си дойде нормално.

Най-добре е да направиш и кръвен тест.

# 628
Lemon Blossom, аз бих пуснала кръвен и прогестерон в този слуачай. Ако сте в София, в Токуда става за около час, че и по-малко.

# 629
Здравейте,

днес ми е 10-ти ден след трансфер

ЧХГ - 22

Има ли девойка с развита бременност с такава стойност?

Здравей!
Направи ли днес нов тест? Какъв е резултата?

0.10

рязко под нормата

Общи условия

Активация на акаунт