Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 62 839
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, днес ми е 6ти ден след трансфер и направих изследване на ЧХГ и Прогестерон. На естрофем 3*1 и пролутекст 25 мг 1 инжекция на ден съм.
Моля да синкажете мнението за прогестерона, не е ли много висок? Питах в клиниката дали не може да слагам през ден, но казаха, че бил добре ...

# 601
Аз бях даже на две инжекции прогестерон на ден и нищо не съм изследвала.
Нормално е да ти е висок прогестерона в кръвта, изобщо не се притеснявай.

# 602
Момичета, симптоми имате ли след трансфера? И ако да, на кой ден?

# 603
Здравейте!Предстои ми ЗЕТ,но не знам кога…мислех си за този месец но днес ми казаха да отида на 20ти ден от МЦ за поставяне на блокираща инжекция.Като ви чета останах с впечатление,че се подготвяте с естрофем от 2ден на МЦ.Моля помогнете до сега съм имала свежи трансфери и незнам как стоят нещата…
Колко време след тази инжекция е трансфера и как протича самата подготовка??

Не знам какво имат предвид под блокираща инжекция твоите лекари. Възможно е да е нещо различно от моята блокираща инжекция.

Аз бях с блокираща (Лукрин Депо) на 2ри ден от цикъла.
21-ят ден след инжекцията се брой за ден 1-ви от МЦ и се започва подготовка за трансфер.
При мен по време на подготовката се реши, че е необходима още една блокираща инжекция. Поставих Золадекс (не намерих Лукрин Депо) 28 дни след първата. 21 дни след втората блокираща инжекция пак бях на преглед. На следващия ден започнах естрофем 3 пъти по 1 на ден. 7 дни след това започнах и прогестан инжекции и Лутинус. Трансферът беше на 18-ти ден от изкуствения цикъл.

Вметка за инжекциите. Лукрин Депо е мускулна, а Золадекс е имплант, който се поставя в корема през игла като пълнител на химикал. Ако имаш избор, избери или си набави Лукрин Депо.

Успех!
Flowers Four Leaf CloverAnimal Unicorn
Благодаря за споделеното🌺
При мен явно е друга подготовката,запомних че инжекцията е декапептил(същата беше и по-време на стимулацията)просто се учудих защо пак…на 20 ти ден,ще я поставят,после ще чакам цикъл и после незнам какво следва🤷🏼♀
Блокажът ви е с декапептил депо, 3,75 мг. За стимулация ползват декапептил 0,1. Декапептил депо в много хубав препарат и също толкова труден са намиране. Аз стартирах с него успешния си ЗЕТ в края на лятото. Успех 🍀

# 604
Момичета, симптоми имате ли след трансфера? И ако да, на кой ден?
Здравей, моят съвет е да не търсиш симптоми и да не сравняваш състоянието си с никого. Много добре знам колко е трудно, но ти го казвам за добро. Някои имат, други нямат.

# 605
Kiss06, тихичко честито! След 2 дни може да пуснеш пак. Иначе за прогестерона питай лекаря си, той в най-запознат.

# 606
Момичетаа, моля посъветвайте.. подготвяме се за ЗЕТ, днес ми е 2 ден от МЦ, бях на преглед, пуснаха ми хормони и сега ми звъннаха да кажат че прогестерона ми бил висок 7.74 ng/ml и да чакам до другия понеделник прегледа. Притеснително ли  нова ниво на 2ри ден он МЦ и защо е толкова висок? 😔 дали е защото бях по дълъг протокол (трансферът беше края на декември) или попренцип след стимулация може да се случи така?

Сетих се след паниката че правихме биопсия за НК клетки и взимах прогестерон до 31.01..може би е от това, надявам се

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 21:07 от InYan238

# 607
Здравейте,

днес ми е 10-ти ден след трансфер

ЧХГ - 22

Има ли девойка с развита бременност с такава стойност?

# 608
Здравейте,

ЧХГ - 22

Ембриончето тридневно или петдневно е?

# 609
тридневно

Здравейте,

ЧХГ - 22

# 610
Еми за това ти е нисичко ЧХГ. Пусни след 48 часа пак, гледай да е по същото време като първия . Успех! Очакваме поне 44 Wink

# 611
Еми за това ти е нисичко ЧХГ. Пусни след 48 часа пак, гледай да е по същото време като първия . Успех! Очакваме поне 44 Wink
тридневно

Здравейте,

ЧХГ - 22

В такъв случай, мисля че има шанс.  Но както са ти казали , трябва да повториш ЧХГ след 48 часа

# 612
Здравейте, момичета!

Понеже съм след пръв ЗЕТ и всичко ми е изключително ново като обстоятелства, ще се радвам ма мнението ви.

ЗЕТ на едно 5-дневно ембрионче - на 28.01.

На 9-ти ден от трансфера:

На 11-ти ден от трансфера:

Прогестеронът дали е в норма за този период? Четейки за ЧХГ-то, разбирам, че то трябва да се удвоява на 48 часа, но при мен е на 24 часа (изследванията са правени през 44 часа едно спрямо друго).

Благодаря и хубави новини на всички скоро пожелавам! 🍀✨

# 613
Момичета, аз май приключвам с този опит. Днес ми е 7ми ден от СЕТ на 5-дневно ембрионче и ми се появи зацапване. Като се избърсвам, по хартията остава свежа кръв, малко е като количество. Обикновено цикълът ми идва точно от този ден и то със зацапване, но кафеникаво. Като се прибера довечера ще направя тест, но май резултата е ясен.

# 614
  • Русе
Момичета, аз май приключвам с този опит. Днес ми е 7ми ден от СЕТ на 5-дневно ембрионче и ми се появи зацапване. Като се избърсвам, по хартията остава свежа кръв, малко е като количество. Обикновено цикълът ми идва точно от този ден и то със зацапване, но кафеникаво. Като се прибера довечера ще направя тест, но май резултата е ясен.

Не бързай да отписваш опита. Най-добре се обади на доктора си. Аз имах леко зацапване на 6-ти ден след ЗЕТ на 5дневни . Казаха ми да пия дуфастон , вит.С и калций и да отида да си пусна кръвен тест. Аз отидох чак на 9ти ден, като зацапването вече беше спряло. Теста беше положителен.  Според мен НЕ правете домашен тест с урина, а директно кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт