Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 64 713
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Моя беше отрицателен на 7ми ден.. спряхте ли лекарствата?

[video][/video]Как сте момичета аз съм пети ден след зет и все още нищо не чувствам само нервата ме тресе

аз на 6ти ден правих кръвен - отрицателен. Вчера ми беше датата за менстр. Имам болки и по-скоро я очаквам

Ами по принцип не е правилно без лекаря да ви го каже. Но аз ги спрях. Смятам, че познавам тялото си и знам, кога очаквам менструация. И да дойде ми

# 166
Момичета, похвалете се в темичката, успех на всички 🍀

# 167
на мен ми дойде цикъла току що. Успех на останалите! ❤
Много съжалявам , а ти спря ли лекарствата

Да, още на отрицателния тест
Дано следващия път се получи ❤

# 168
На 9ти ден чхг е 9. Спрях лекарствата ...

# 169
Доктора ли ти каза да ги спираш

# 170
Колко дневен ембрион? Аз бих задържала със спирането, ниско е ЧХГ, но не е отрицателно. Ако пък е тридневен, съвсем не мисля, че е Ок да се спират.

# 171

Не спирай, според мен е положителен, дай шанс!

На мен ми дойде вчера, на 6 ден от  спиране на лекарствата. Продължаваме напред

# 172
Извинявайте, написала съм 9 вместо 0 ... моя е грешката. Вече съвсем нз къде се намирам.
Ембриенът е бил бластоцист. Нз какво значи.
Това ми е втори трансфер. Предния път на 7ми ден чхг беше 90.01

# 173
[video][/video] Как сте момичета

На мен утре ми предстои теста, от сега съм много притеснена, тези 14 дни през какви ли не състояния минах и почти настъпи момента. От време на време си имам болки ниско долу в корема, гърдите са много подути и болезнени предполагам от прогестерона, но утре ще се разбере! Стискайте ми палци да се похваля с хубави стойности .
Искам да пожелая късмет и на Михаела Валериева, защото утре и тя ще прави тест 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 174

На мен утре ми предстои теста, от сега съм много притеснена, тези 14 дни през какви ли не състояния минах и почти настъпи момента. От време на време си имам болки ниско долу в корема, гърдите са много подути и болезнени предполагам от прогестерона, но утре ще се разбере! Стискайте ми палци да се похваля с хубави стойности .
Искам да пожелая късмет и на Михаела Валериева, защото утре и тя ще прави тест 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Успех и от мен момичета! И аз мисля утре да си направя тест ще ми е 10ден. Попринцип ми е назначен за петък (16.12), но вече не издържам и предполагам че ще покаже понеже съм с трансфер на 2 петдневни.

# 175

Успех и от мен момичета! И аз мисля утре да си направя тест ще ми е 10ден. Попринцип ми е назначен за петък (16.12), но вече не издържам и предполагам че ще покаже понеже съм с трансфер на 2 петдневни.

Стискам палци от сърце 🍀🍀🍀

# 176
Успех, момичета!

# 177
Успех момичета стискам палци за хубави новини :Flowers Four Leaf Clover

# 178
Утре чакам хубави ЧХГ резултати 🍀❤️😊

# 179
Момичета, в петък пуснах тест (трансфер на 29.11) и резултатът е 69,7. Днес повторих е нараснал само до 113,2. Струва ми се много ниско. В четвъртък Станулов ме праща да пусна пак тест и след десет дни на преглед. Страшно съм притеснена от този нисък резултат. За сравнение на предния ми трансфер от 50 скочи на 202 за 48 часа.
Сега пак ме срязват яйчниците и имам болки като пред цикъл. Направо ще изперкам тия дни и ще убия някой, такава нерва ме тресе.

Общи условия

Активация на акаунт