Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 64 739
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, в петък пуснах тест (трансфер на 29.11) и резултатът е 69,7. Днес повторих е нараснал само до 113,2. Струва ми се много ниско. В четвъртък Станулов ме праща да пусна пак тест и след десет дни на преглед. Страшно съм притеснена от този нисък резултат. За сравнение на предния ми трансфер от 50 скочи на 202 за 48 часа.
Сега пак ме срязват яйчниците и имам болки като пред цикъл. Направо ще изперкам тия дни и ще убия някой, такава нерва ме тресе.
И мене нервата ме тресе но друго нищо не чувствам а тест трябва да правя чак на 19

# 181
Здравей! Може ли един въпрос? Преди чхг-то в петък пускала ли си друго? Аз съм с трансфер на 01.12 и на 10.12, като пуснах, резултатът беше отрицателен. Дали има вероятност до 14ти ден да се вдигне?

Момичета, в петък пуснах тест (трансфер на 29.11) и резултатът е 69,7. Днес повторих е нараснал само до 113,2. Струва ми се много ниско. В четвъртък Станулов ме праща да пусна пак тест и след десет дни на преглед. Страшно съм притеснена от този нисък резултат. За сравнение на предния ми трансфер от 50 скочи на 202 за 48 часа.
Сега пак ме срязват яйчниците и имам болки като пред цикъл. Направо ще изперкам тия дни и ще убия някой, такава нерва ме тресе.

# 182
Здравей! Може ли един въпрос? Преди чхг-то в петък пускала ли си друго? Аз съм с трансфер на 01.12 и на 10.12, като пуснах, резултатът беше отрицателен. Дали има вероятност до 14ти ден да се вдигне?

Не съм пускала преди това тест, защото ми се стори твърде рано

# 183
Кис, пусни още веднъж, но се подготви че шансът е изключително малък.
      Стискам палци. Hug

# 184
  • Варна
Момичета, здравейте и от мен. Трети ден след ЗЕТ на 5 дневни бластоцисти съм. Първия ден лежах вкъщи, но вчера решихме да се разходим, че беше много хубаво и топло времето... Като се прибрахме, имах леко кървене, което явно е било еднократно, не се появи повече след смяна на превръзката, а и час по-рано също го нямаше.
Някой има ли преживяно подобно кървене? Няма нужда да казвам, че се притесних много.. 🥺

# 185
Здравейте борбени момичета.
Аз съм 9ти след Трансфер от Събота съм с по силни болки в областта на яйчниците и вече са на моменти само,но от вчера съм с болки в кръста. На 15.12 ми се пада датата.
Някой имал ли такива симптоми и да вмъкна че от няколко дни не съм и ходила до тоалетната много малко ходя.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 10:12 от Bob4eto94

# 186
Аз съм 9ти след Трансфер от Събота съм с по силни болки в областта на яйчниците и вече са на моменти само,но от вчера съм с болки в кръста. На 12.11 ми се пада датата.
Някой имал ли такива симптоми и да вмъкна че от няколко дни не съм и ходила до тоалетната много малко ходя.
Може да са хубави симптоми кога ще правиш тест.Аз  се притеснявам че не чувствам нищо нито болки в корема нито гърди абсолютно нищо трансфера ми беше зет на 5.12

# 187
Аз съм 9ти след Трансфер от Събота съм с по силни болки в областта на яйчниците и вече са на моменти само,но от вчера съм с болки в кръста. На 15.11 ми се пада датата.
Може да са хубави симптоми кога ще правиш тест.Аз  се притеснявам че не чувствам нищо нито болки в корема нито гърди абсолютно нищо трансфера ми беше зет на 5.12
Теста ще го изчакам както ми каза д-ра на 15.12. Моя трансфер беше замразен на 03.12.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 10:09 от Bob4eto94

# 188
Аз съм 9ти след Трансфер от Събота съм с по силни болки в областта на яйчниците и вече са на моменти само,но от вчера съм с болки в кръста. На 15.12 ми се пада датата.
Може да са хубави симптоми кога ще правиш тест.Аз  се притеснявам че не чувствам нищо нито болки в корема нито гърди абсолютно нищо трансфера ми беше зет на 5.12
Теста ще го изчакам както ми каза д-ра на 15.12. Моя трансфер беше замразен на 03.12.
То днеска е 12.12
Обърках се с датите,Извинявам се.
На 15.12 ми се пада теста
А преди това чувствахте ли нещо

# 189
То днеска е 12.12
Обърках се с датите,Извинявам се.
На 15.12 ми се пада теста
А преди това чувствахте ли нещо
Преди това от време на време болки в яйчниците и по болезнени гърди,но сега гърдите не ме болят. Само кръста ме боли поносима е болката. И често уриниране имам през деня.

# 190
Здравейте, 11 ден след ЗЕТ на едно 5 дневно. Кръвен тест утре предстои. 2 дни имах по-силни болки в яйчниците, докато предни бяха по-умерени, от време на време усещам едни придърпвания, болки в гърдите от към предмишниците, често уриниране, което си върви комплект още от самия трансфер, от време на време кръста се обажда, 2-3 вечери на имам едно като неразположение на стомаха, представете си го като съвсем лека форма на гадене, прекалена емоционалност (всякаш сълзите само тръгват) и остават 3 дни до МЦ. Не знам как да интерпретирам всичко това. Всички знаем колко е трудно, пожелавам успех на всички ни!

# 191
  • Русе
На мен пък ми е 5ти ден след ЗЕТ на 5дневни. Нито придърпвания, Нито болка в гърдите. То е ясно, че е рано. Това , което ми е странно е , че имам чувство все едно ще ми дойде всеки момент. Предполагам, че дори и да е неуспешно е много рано за това, а и предвид медикаментите, които приемам. 🤔

Дали ви се е случвало?

# 192
Дата на МЦ ми беше вчера,но не ми дойде и предполагам, че от лекарствата.Пия Дуфастон 2*1таб. Циклогест 400-2*1-вагинално и Но-шпа-3*2 .
Пожелавам на Всички борбени момичета Коледни подаръци да са вътре в нас.

# 193
На мен пък ми е 5ти ден след ЗЕТ на 5дневни. Нито придърпвания, Нито болка в гърдите. То е ясно, че е рано. Това , което ми е странно е , че имам чувство все едно ще ми дойде всеки момент. Предполагам, че дори и да е неуспешно е много рано за това, а и предвид медикаментите, които приемам. 🤔

Дали ви се е случвало?
и аз съм така и съм 7 ден след трансфера сега нищо не чувствам но на предишния трансфер на пети ден почна да  ми зацапва и после ми дойде

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 12:05 от Тонита0804

# 194
Момичета, с какво ви таймират? В моята клиника има само Овитрел, но търся Хориомон, защото е по-изгоден.

Общи условия

Активация на акаунт