Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 64 788
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
А теста положителен ли е?
Ами така и стана, на 12ти ден след трансфера прокървих ...
Явно това е било причината. Благодаря за информацията.

Доста е нисък... Трябва да ви се увеличи прогестерона, говоретехс вашия лекар.. Трансфера на колко дневен ембрион е? Ако е 5 дневен пуснете утре тест и ако е положителен задължително трябва ударна доза прогестерон,иначе има риск от кървене... Стойността трябва да ви е поне около 40nmol/l или над 15ng/ml
ЗЕТ 18.54 nmol/l

Зависи какъв е трансфера първо - свеж или ЗЕТ? И това 18 в каква мерна единица е?
Момичета, колко трябва да е прогестерона преди трансфер? И още нещо - за 7ми ден след трансфер стойност от 18 ниска ли е?

# 226
Някой пил ли е Дузодрил заради тънка лигавица? Как се повлияхте и колко време сте пили?

Здравейте, аз  се боря с тънка лигавица от 7г,но до този момент не са ми изписвали подобно лекарство, ще споделя моят опит. Със стимулации, с естрофем 2х2 и 2 лепенки климара, до свеж трансфер лигавицата ми стига до 7.5мм.Сега преди замразения трансфер само на естрофем и климара стигаше до 5.5мм на 10ти ден от цикъла.С доктотора решихме да пробваме  с хипербарна камера, направих 20 процедури и паралелно с това в три последователни цикъла 5 тромбоцитни обогатени плазми. На 4ти месец запопнахме подготовка за ЗЕТ  с лека стимулация, естрофем и климара, на 9 ти ден лигавицата беше 7мм и на трансфера 7.5мм. Препоръчвам да си направите диагностична хистероскопия. Има и една процедура, която се прави на проблемни лигавици, които не искат да нарастнат повече от 6 мм,прави се в МБАЛ Надежда при д-р Стаменов, но е експериментална и не е доказано , че  има 100% успеваеност, от мастната тъкан някъде от тялото се вземат стволови клетки, размножават се в изкуствена среда и след това се поставят в матка, резултата се наблюдава след няколко месеца, само това знам за процедурата. Извинявам се за дългия пост, опитах да съм макси мано кратка, но изперпателна. Успех!

# 227
Да, чхг на 7ми ден - 90. На 12ти ден прокървих, на 13ти ден чхг 470, на 15ти - 107...

А теста положителен ли е?
Ами така и стана, на 12ти ден след трансфера прокървих ...
Явно това е било причината. Благодаря за информацията.

Доста е нисък... Трябва да ви се увеличи прогестерона, говоретехс вашия лекар.. Трансфера на колко дневен ембрион е? Ако е 5 дневен пуснете утре тест и ако е положителен задължително трябва ударна доза прогестерон,иначе има риск от кървене... Стойността трябва да ви е поне около 40nmol/l или над 15ng/ml
ЗЕТ 18.54 nmol/l

Зависи какъв е трансфера първо - свеж или ЗЕТ? И това 18 в каква мерна единица е?
Момичета, колко трябва да е прогестерона преди трансфер? И още нещо - за 7ми ден след трансфер стойност от 18 ниска ли е?

# 228
  • Русе
Тъй се жалвах,  че нямам симптоми,  а днес сутринта имах леко зацапване и сега пак. Само леко по ежедневната превръзка,  дори няма при забърсване на тоалетната хартия . Може би сега те първа започва и се притеснявам. Слагам циклогест сутрин и вечер ,а на обяд инжекция прогестерон. Дано не се усили.

# 229
Тъй се жалвах,  че нямам симптоми,  а днес сутринта имах леко зацапване и сега пак. Само леко по ежедневната превръзка,  дори няма при забърсване на тоалетната хартия . Може би сега те първа започва и се притеснявам. Слагам циклогест сутрин и вечер ,а на обяд инжекция прогестерон. Дано не се усили.
Кой ден си от трансфера иаз съм така осми ден след зет до вчера нищо не усещах а сега имам зацапване.Успех ти желая.

# 230
  • Русе
Кой ден си от трансфера иаз съм така осми ден след зет до вчера нищо не усещах а сега имам зацапване.Успех ти желая.

На 7ми декември беше ЗЕТ. Брои ли се самия ден на трансфера 🤔? Беше леко кафяво, после имаше леко по-светло, като чиста кръв. Сега няма нищо. Незнам вече какво да мисля. То ще се чуе, но съм притеснена. За всеки случай си взех един дуфастон.
Утре може би ще звънна в клиниката, колкото да ми кажат, че е нормално и да продължавам да си вземам медикаментите, да ме успокоят.
Успех и на теб.

# 231
По-добре да нямате симптоми....напрежението в гърдите и запекът са напълно нормални в следствие на прогестеронът. Аз имам 5 трансфера и винаги силни болки, накрая 0.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 20:57 от Kactus

# 232
По-добре да нямате симптоми....наорежението в гърдите и запекът са напълно нормални в следствие на прогестеронът. Аз имам 5 трансфера и винаги силни болки, накрая 0.
Аз може би само мога да кажа,че имам от време на време болки в яйчниците и вече 3ти ден поносима болка в кръста. А колкото до запека успях без никакви медикаменти или някакви др.неща. Само това е.
Но в Четвъртък ще си покаже 15.12. Това ми е втори трансфер и отделно имам 4 Инсеминации, и се неуспешни .

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 21:05 от Bob4eto94

# 233
Стискам палци в четвъртък да се похвалиш ❤️❤️❤️ Аз също имам 6 стимулации преди инвитрото, но вместо инсемиция, таймирахме и правихме опитите вкъщи, това е единствената разлика от инсемицията.

# 234
Момичета тези от вас с положителни кръвни тестове на кой ден ви викат на преглед. Аз съм със замразен трансфер и от клиниката в Турция ми казаха 21дни след първия положителен тест, което се пада 26.12 и естествено всички почиват и пак се започва едно диво чакане....

# 235
Момичета тези от вас с положителни кръвни тестове на кой ден ви викат на преглед. Аз съм със замразен трансфер и от клиниката в Турция ми казаха 21дни след първия положителен тест, което се пада 26.12 и естествено всички почиват и пак се започва едно диво чакане....
Проверете дали ще почиват, повечето почиват само за нова година.

# 236
Звъннах на 2места и 2те ще работят след нова година. Естествено харесала съм си едната повече имаше свободни часове чак на 6.01- записах си час. А ми идва до отида още на 22 23 някъде на кабинет, но не зная дали ще се види нещо и няма да спазя срока от 21дни

# 237
Звъннах на 2места и 2те ще работят след нова година. Естествено харесала съм си едната повече имаше свободни часове чак на 6.01- записах си час. А ми идва до отида още на 22 23 някъде на кабинет, но не зная дали ще се види нещо и няма да спазя срока от 21дни
Можете да отидете в България докато чакате датата, да не ви е изнервено е тази ситуация.

# 238
При 5 дневните ембрита на 19ти - 20ти ден след трансфера трябва вече нормално да се види сакчето. При 3 дневни съответно на 21ви-22ри ден.
Може да броите и 24 дена от започването на прогестеронов препарат.

# 239
Здравей , може ли да те попитам как стоят нещата с клиниката в Турция . Тъй като аз съм пациент на болница Надежда  , имам 2 неуспешни трансфера и мъжа ми иска сега ако не успеем с 3 ти трансфер да опитам в Турция . Та затова ако може малко повече информация ще съм ти благодарна . Желая ти успех ❤

Общи условия

Активация на акаунт