Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 62 861
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
kiss06, заедно сме и моят трансфер беше вчера. Simple Smile
Тестът ми е за 11ти, но като се познавам, ще направя и някой друг по-рано.
Аз съм със свеж трансфер на бластоцистче с не толкова добро качество. Имам още 3 замразени + 1 шестдневно. Доколкото прочетох, доста по-голяма успеваемост има при ЗЕТ, отколкото при свеж трансфер, така че се опитвам да не влагам големи надежди.

На какви лекарства си? Мисля на 07.02 да пусна ЧХГ и прогестерон.

# 571
Аз съм на Неофолик Мета, В12, вит. Д, Преднизолон Кортико, Дузодрил, Моривид, Ериус, Циклогест, Зарзио, Прегнил, Фраксипарин, Папаверин 🤣 Повечето са по 2 пъти на ден 😁

# 572
Аз съм на Утрогестан 100 мг 3х2 и витамини Елевит. И аз смятам около 7ми или 8ми ден да направя кръвен, може и прогестерон за спокойствие.

# 573
Здравейте, момичета! За първи път пиша тук, но от доста време следя темата. Пациентка съм на Надежда  с мъжки фактор сме и на 18ти януари имах трансфер на два 3-дневни ембриона. В първите дни усещах болки подобни на менструални имах и леко зацапване, след това няколко дни абсолютно никакви симптпми и  на  11ти ден от трансфера същите болки и съвсем леко зацапване. Пуснах си кръвен тест на 13ти ден от трансфера и резултатът беше 609.00 Когато звъннах в Надежда ми казаха, че няма нужда от 2ри кръвен тест, а направо да си запазя час за след 10 дни, а аз навсякъде чета и чувам, че ЧХГ трябва да се следи на всеки 2 дни в началото дали се удвоява. Обмислям утре (48 часа по-късно) за собствено успокоение да си пусна отново тест, но също си мисля, че ако е излишно не искам да се затормозявам с излишни тестове.Затова и ви пиша, какво е вашето мнение? Благодаря предварително и пожелавам на всички успех! 🙏🍀

# 574
Достатъчно е високо ЧХГ-то, в ~90% от случаите е нормална бременност.
Пусни си чхг за твое успокоение, но те ти казват, че няма нужда защото стойноста е хубава и не се притесняват.
Виж https://natalist.com/blogs/learn/what-is-a-good-beta-hcg-after-a … f-embryo-transfer
Тези стойности са на 14ти ден. Ти си изследвала по-рано, значи още ще расте.

# 575
Пусни си чхг за твое успокоение, но те ти казват, че няма нужда защото стойноста е хубава и не се притесняват.
Виж https://natalist.com/blogs/learn/what-is-a-good-beta-hcg-after-a … f-embryo-transfer

Благодаря за данните и бързия отговор! 🙏🥰

# 576
честито за разултата! аз лично направих каквото ми казаха, запазих си час след 10 дни, нямам представа дали ЧХГ се е удвоявало

когато отидеш в 6 седмица ще видиш ембриона, който се е хванал, стискам палци всичко да е наред и ти пожелавам спокойна бременност

ако пък ще си по-спокойна си направи още един тест, за лично успокоение

Пуснах си кръвен тест на 13ти ден от трансфера и резултатът беше 609.00 Когато звъннах в Надежда ми казаха, че няма нужда от 2ри кръвен тест, а направо да си запазя час за след 10 дни, а аз навсякъде чета и чувам, че ЧХГ трябва да се следи на всеки 2 дни в началото дали се удвоява. Обмислям утре (48 часа по-късно) за собствено успокоение да си пусна отново тест, но също си мисля, че ако е излишно не искам да се затормозявам с излишни тестове.Затова и ви пиша, какво е вашето мнение? Благодаря предварително и пожелавам на всички успех! 🙏🍀

# 577
Ivelina, ако все пак любопитството то надделее, пусни и прогестерон с ЧХГ, така и така ще те бодат, да имаш по-ясна картина за ситуацията.
Аз лично и витамин Д бях пуснала, защото нивата му бяха по-ниски в месеците предхождащи опита, но за щастие бях успяла да го вкарам в норма. Е прогестеронът ми беше нисък, но ми увеличиха дозата утрогестан и така,
За мен лично няма излишно изследване - винаги има какво да се провери и/или проследи,
Успех 🤗

Благодаря за данните и бързия отговор! 🙏🥰

# 578
Благодаря за отговора и съветите, момичета! 😊 Все пак реших да правя каквото ми казаха и си записах час за следващата седмица.Дотогава ще се старая да се отпусна малко и да се насладя на момента и дано всичко е наред...Лично аз преминах много емоционално и с много тревоги през целия процес и всяка една стъпка от него. Пожелавам на всички момичета успех! Знам колко е труден и дълъг пътя и много често отчаянието те обвзема, или просто си изтощен емоционално,  но нещата се случват ♥️

честито за разултата! аз лично направих каквото ми казаха, запазих си час след 10 дни, нямам представа дали ЧХГ се е удвоявало

когато отидеш в 6 седмица ще видиш ембриона, който се е хванал, стискам палци всичко да е наред и ти пожелавам спокойна бременност

ако пък ще си по-спокойна си направи още един тест, за лично успокоение

Пуснах си кръвен тест на 13ти ден от трансфера и резултатът беше 609.00 Когато звъннах в Надежда ми казаха, че няма нужда от 2ри кръвен тест, а направо да си запазя час за след 10 дни, а аз навсякъде чета и чувам, че ЧХГ трябва да се следи на всеки 2 дни в началото дали се удвоява. Обмислям утре (48 часа по-късно) за собствено успокоение да си пусна отново тест, но също си мисля, че ако е излишно не искам да се затормозявам с излишни тестове.Затова и ви пиша, какво е вашето мнение? Благодаря предварително и пожелавам на всички успех! 🙏🍀

# 579
ivelina_90, честито и до финал! 🍀
Това чакане много бавно минава. Хем ходя на работа и би трябвало там да се разсейвам от мислите.
 Тези от вас, които не са от населеното място на клиниката, всички ли оставате да пренощувате след трансфер? Ние нямахме възможност да останем и пътувахме 400 км 2 часа след трансфера. Хубавичко го раздрусах по нашите прекрасни пътища. Седях върху възглавничка, за да обира уж вибрациите, но пак доста се усещаха. Още повече ми намаля шанса с това пътуване. За ЗЕТ вече ще направя всичко възможно да останем в София.

# 580
  • Русе
Това чакане много бавно минава. Хем ходя на работа и би трябвало там да се разсейвам от мислите.
 Тези от вас, които не са от населеното място на клиниката, всички ли оставате да пренощувате след трансфер? Ние нямахме възможност да останем и пътувахме 400 км 2 часа след трансфера. Хубавичко го раздрусах по нашите прекрасни пътища. Седях върху възглавничка, за да обира уж вибрациите, но пак доста се усещаха. Още повече ми намаля шанса с това пътуване. За ЗЕТ вече ще направя всичко възможно да останем в София.

Дано имаш добри новини от теста, като му дойде времето.
Аз пътувах веднага след ЗЕТ. 1 час някъде . Сега съм бременна в 11г.с и дано всичко да е наред докрай.

# 581
Amelia, а първия трансфер (в БГ), ми поставиха инжекция бусколизон, ме оставиха 30 минути да си полежа и да слушам спокойна чил аут музика, а след това пътувахме 220 км - тестът беше положителен,
На втория трансфер (не в БГ) - сестрата изрично ми обясни, че уж не било научно доказано за ползата от лежане и буквално 5 минутки след трансфера станах, седнах в колата и се прибрах у дома - 36 седмица в момента,

Дано това да е твоето борбено ембрионче, което да те зарадва със здраво пухкаво бебче 🥰

# 582
Здравейте дами,
И аз съм в чакащите след двоен трансфер на 28ми и 30ти. Теста е на 10-ти и макар и да ми е 7-ми трансфер хич не ме свърта, та и сън не ме лови.
Пиша за съвет. Явно съвсем съм изкукала обаче не си спомням дали си сложих циклогеста. Бърках нещо да усетя, но уви Simple Smile)) Чудя се дали да сложа или да пропусна.
Кое е по-доброто да предозирам или да пропусна?

# 583
Сложи си го според мене.

# 584
Аз винаги пътувам 400км и то веднага след трансфер. Само веднъж бяхме на хотел. Няма никакво отношение към имплантация. Просто спряхме два пъти за малка почивка.

Общи условия

Активация на акаунт