Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 62 770
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета,

След неуспешното развитие миналият път, то се записвам отново с дългото чакане след трансфер.
Днес върнахме 2 пет дневни замразени ембриончета. Прогестерон на 06.02 - 12.22.
В клиниката всички бяха доста обнадеждени, включително и аз, но за разлика от предните 3 пъти, този път бях странно спокойна.
Този път имам и включен Натаспин Н, някой пил ли го е ? Четох, че е с цел превенция на тромбоза, макар че са правени тестове, изобщо преди инвитрото и няма такива предпоставки.
Друга разлика с предните пъти е дискомфорта, които усещам, дори лека болка, та въпроса ми е възможно ли е това да е от наложилият се аборт ?
Не знам дали има други момичета да споделят опит, но ако има ще съм благодарна ❤️

# 631
За Натаспин, в моята клиника док отказа да го изпише заради липса на клинични данни, директно бях на фраксипарин заради приема на големи дози прогестерон.
Относно болките - за какви болки става въпрос? Аз бях със свеж траснфер и болки не съм имала нито след пункцията, нито след трансфера. На 5 ден се подух заради вторична хиперстимулация и имах дискомфорт заради яйчниците; това продължи около 2 месеца и с напредване на бременността отшумя.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 15:23 от Celeste_10

# 632
Пуснах кръвен днес, който е :

Възможно ли е да става въпрос за биохимична? Много е ниско, пратих го на доктора, но най-вероятно довечера ще се чуем.
Прогестерон не пуснах, че бях пила кафе.

# 633
Едно към едно с опита на Celeste е и моят опит.

# 634
Първите три пъти и аз нямах болки, но този път ..
Как да го опиша като тежест в корема и подуване може би. Мен след последната пункцията ме боля, ама качествено си ме боля. Тогава докторката каза, че е абсолютно нормално, днес тръгвайки си от клиниката ( бях ранен трансфер в 7:30, заради ЕРА теста), не усещах нищо, но сега вече си го има това придърпване и тежест. Ще видя как ще се развият нещата до събота и ако продължава ще звъня в клиниката, макар, че са ми предписали ношпа за подобен дискомфорт. Колко ти е била висока дозата на прогестерона ? Аз слагам 2х 4 Утрогестан.

# 635
3x2 от по 100мг.

# 636

Това ще рече, че моята доза идва дори по-висока 🤔 Защо докторката е преценила така, не знам, но се надявам да даде положителен резултат 🥺🙂

# 637
Аз пих натаспин цяла бременност, още от преди трансфера. Нямам мутации, бях на 3х2 утрогестан по 100 и 3х2 дуфастон. Успех!

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 14:34 от 2402

# 638
Здравейте момичета. 6-ти ден съм след ЗЕТ на две 5-дн.От два дена съм с адски болки в гърлото, мъчех с народна медицина, но днес вече е гнойна ангина и имам температура до 38.Много се притеснявам, звънях днес в клиниката казаха, че мога да пия АБ(Аугментин) и от днес го започнах колкото и да не ми се искаше. Пия хапчета за подтискане на имунитета - медрол 1т и програф 1т.от както ги пия всеки вирус ми се лепи. Има ли други момичета с подобен проблем и дали имам някакъв шанс за успех, макар че много се отчаях и мисля, че едва ли ще завърша с добър резултат.

# 639
Здравейте момичета. 6-ти ден съм след ЗЕТ на две 5-дн.От два дена съм с адски болки в гърлото, мъчех с народна медицина, но днес вече е гнойна ангина и имам температура до 38.Много се притеснявам, звънях днес в клиниката казаха, че мога да пия АБ(Аугментин) и от днес го започнах колкото и да не ми се искаше. Пия хапчета за подтискане на имунитета - медрол 1т и програф 1т.от както ги пия всеки вирус ми се лепи. Има ли други момичета с подобен проблем и дали имам някакъв шанс за успех, макар че много се отчаях и мисля, че едва ли ще завърша с добър резултат.

Мисля, че е важно да свалиш температурата. Слушай доктора и ако ембриончетата са качествени, няма да има проблем...

# 640
Момичета, снощи на 9ти ден след трансфер имах малко зацапване по салфетката и изпаднах в ужас. На 6ти ден направих чхг и беше 60 и прогестерон 950.
При предния трансфер пак имах зацапване и два дни по-късно получих обилно кръвотечение, но тогава прогестерона беше 26.
Изпадам в ужас само като си помисля, че може да се повтори случката ...

# 641
  • Русе
Момичета, снощи на 9ти ден след трансфер имах малко зацапване по салфетката и изпаднах в ужас. На 6ти ден направих чхг и беше 60 и прогестерон 950.
При предния трансфер пак имах зацапване и два дни по-късно получих обилно кръвотечение, но тогава прогестерона беше 26.
Изпадам в ужас само като си помисля, че може да се повтори случката ...

Обади ли се на доктора? И аз бях така , споделях май из групите тук няколко пъти. Казаха ми да взема дуфастон 2 пъти по 1, вит. С и калций. Ако вземаш кръворазреждащи ги спираш. За 2-3 дена спря. Същото получих и миналата седмица в 10г.с и след същата терапия, спря.  Вчера бях на преглед и всичко е наред.

# 642
Здравейте, възможно ли е повечето нерви да повлияят на имплантирането на ембриона?

# 643
Здравейте, пиша ви леко притеснена, тъй като днес трябва да си поставя  Зарзио, което ми е изписано през два дни след трансфер. Да, обаче днес прочетох, че той влияе на левкоцитите, а аз имам от скоро открити завишени еозинофилни левкоцити и понижени неутрофилни. Обадих се и на спешния кабинет в болницата, но от там не бяха сигурни, чакам да ми върнат обаждане и междувременно търся съвет и от вас. Трябва ли да си го бия и дали не представлява риск за мен в случая?

Coconut.water, според мен, ако ембриончето е здраво и условията в матката са подходящи не мисля че нервите имат особено голямо значение. Разбира се винаги е по-добре, ако може да сме спокойни в този период, но това невинаги е възможно, дори сега, аз съм супер притеснена за моя случай и винаги може да се случи нещо непредвидено за което човек да се ядоса и притесни. Вярвай, че всичко ще бъде наред.

# 644
Здравейте, възможно ли е повечето нерви да повлияят на имплантирането на ембриона?

Абсолютно и категорично - не. Аз преживях нечовешки и неописуем шок + зверска психическа травма, свързани с живота на едно от децата ми, но имплантирането беше успешно. Имаше няколко нощи, в които изобщо не спах. Като казвам изобщо - не преувеличавам. Стоях будна и ми изхвърчаше сърцето с пулс над 135, който се задържа няколко дни.
Не искам да изпадам в подробности, но гарантирам, че едва ли някога някой е преминал през подобен ад по време на имплантация.

Общи условия

Активация на акаунт