Добър ендокринолог в София - 3

• 88 103
  • 610
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Преди месеци бях при друг лекар, който обаче не ми хареса, пуснах си изследвания, които след известно време ми каза да си пусна пак. Да ги направя и директно да отида при този, който съм избрала сега или да изчакам той да ми назначи такива, според вас?

# 106
  • София
Аз бих си направила и отишла с готови резултати. В общи линии знаем какво да си пуснем. Иначе ще отидеш, ще си платиш и след това още един преглед.

Аз утре съм при Недялкова, пусках изследвания, но съм адски разочарована. ТСХ се е вдигнало от 0,6  на 2,6 , въпреки че ми вдигна дозата на 150 всеки ден и пия и т3. ФТ3 и ФТ4 съответно са паднали, като ФТ3 е почти на долна граница, ФТ4 е 15. Единствено инсулинът ми бележи подобрение и вече е 11, което ми е голямо постижение. Напоследък се отпуснах обаче с въглеходратите, трябва да се стегна, за да го смъкна още. Не знам дали не се дължи на берберина, който тя ми изписа заедно с Глюкофажа.

Изследвах и кортизол от слюнка за първи път, да видим как ще коментира резултатите, там ми е много неясно

# 107
Начев приема в медицинския център срещу арката на Александровска - не се сещам как се казваше , виж го в гугъл. Аз съм с фонд и не знам по каса дали приема там или е само платено. Но минах на секундата, никакво чакане.

# 108
  • София
При д-р Начев е по реда на идването. За Майчин дом става въпрос.
Е аз това най-много го мразя. Означава липса на всякакъв ред и безкрайни спорове кой кога е дошъл. И чакане с часове...
Неприятно е, да. Затова отидете в МЦ Панацея, където докторът също преглежда, предварително се запазват часове, които се спазват.
Доп. Мисля, че не работят по каса там, с фондове - да, но един телефонен разговор с центъра ще изясни нещата.

# 109
  • София
Благодаря, момичета!

# 110
Д-р Начев преглежда в МЦ "Панацея" срещу арката на Александровска болница. Само платен прием и по фонд. Иначе работи в МЦ на ендокринологията. Той е шеф там. Но също прегледите са платени и там. Може да отидете и без записан час, но много се чака.

# 111
Преди 2 месеца посетих д-р Начев в Майчин дом. Имаше много хора и като видях колко са ми стана лошо, но в крайна сметка не съм чакала много време. Бях там 8.00 часа сутринта, а към 9 вече пътувах към вкъщи. 🙂

# 112
Да, странно би било да се чака много. Нееднократно хората са писали, че прегледите минават за 2-3 минути, колкото да си прибере таксата, да погледне стойностите на хормоните и да назначи доза хормон. Чудесен подход. 😏

# 113
Аз си правих мониторинг на черен дроб и жлъчка в Сити клиник.Изследването не е масово и ми го предложиха на място, но ми беше полезно.

Бихте ри споделили за това изследване? За проблем с обрив питам. Благодаря.

# 114
Ами влизаш в болницата за ден, правят се кръвни изследвания, екг, преглед от гастро с ехограф, после слагат контраст с абокат във вена и след малко се гледат дробът и жлъчката на ехограф- как функционират.Не знам обрив и черен дроб имат ли връзка.

# 115
А какви пари е?

# 116
Тогава беше 200лв., мониторинг 9месеца.Предложи мо го гастро, като бях там на профилактичен заради камъни в жлъчката и омазнен черен дроб. Не знам рутинно ли се предлага на пациенти или беше някаква програма към момента.В моя случай се видя, че органите функционират нормално и засега отлагам операция на жлъчката.А омазняването явно е от ИР, която се оказа , че имам.

# 117
Преди 2 месеца посетих д-р Начев в Майчин дом. Имаше много хора и като видях колко са ми стана лошо, но в крайна сметка не съм чакала много време. Бях там 8.00 часа сутринта, а към 9 вече пътувах към вкъщи. 🙂

на 5.6.23г бях в УСБАЛЕ- аз ходя при доц. Томова - тя преглежда и с фондове и по каса и платено /90лв/, но тя праща и при доц. Начев за ехография. Доц Начев  всеки ден преди обяд прави ехографии , струващи 50лв.Няма за какво да се притеснявате за времето,  при към 7-8 човека преди мен - минах за 30-35мин

# 118
Е то големи прегледи ще са били за осем човека за 30 минути, към три минути и половина се отделя на пациент....

# 119
Точно, такъв преглед би бил ми оставил усещане за претупаност, и бих се усъмнила в адекватността на диагнозата и терапията, което ще ми бъда назначена.

Общи условия

Активация на акаунт