Добър ендокринолог в София - 3

• 88 304
  • 610
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Има ли доволни от д-р Виткина, преглежда ли с ехограф? Питам за майка ми, направи си изследвания в Бодимед - TSH 4.97 при граници 0.27-4.20, fT3 и fT4 са в норма.

# 181
И аз се интересувам кой Ви взе биопсията? На майка ми вчера д-р Асьов я ѝ е правил и сега се притесних да не става дума за него. Защото до последно са ѝ казвали, че проф. Боянов ще я прави и изведнъж... Промяна.

Биопсията ми бе извършена от доктор Асьов. Трябваше да я извърши професор Боянов към когото бях насочена. При записване на часа посочих, че искам да бъда при професор Боянов, но уви. Когато дойде момента за биопсията професор Боянов не присъстваше и я направи доктор Асьов, който както вече стана ясно не разполага с особено много опит. Наложи се да ми направи 5 обиждания, тъй като не успяваше да уцели възела, та накрая резултата от биозпсията показваше, че не е намерена тъкан от възела, а само кръв, което значи че биосията е била неуспешна. Надявам се все пак хората, които са ходили след мен да имат повече късмет и да е успял успешно да им извърши биопсии.

# 182
Ужас. Здраво го лансират (заради тати, вероятно) и буквално са го оставили да се учи върху живи хора. Има морга за трениране. Още в кабинета ми направи много лошо впечатление и повече не съм се връщала при него. Подведох се по препоръка от форума. По-добре да си прави научни разработки, но да не докосва живи хора.

# 183
  • Sofia
Кой е баща му?

# 184
Stefania, същата работа! И майка ми беше тази сряда при него. Уж е трябвало Боянов и накрая... Той. На нея също ѝ е взел общо 5 пъти...

# 185
Stefania, същата работа! И майка ми беше тази сряда при него. Уж е трябвало Боянов и накрая... Той. На нея също ѝ е взел общо 5 пъти...

Очевидно това им е практиката. Записваш си час при уж много компетентния професор Боянов и накрая когато отидеш там те оставят в ръцете на някакъв неопитен току-що завършил образованието си лекар, който да се учи върху теб. Когато им вдигнах скандал след като разбрах, че биосията е направена некачествено и ги попитах защо Асьов ми е взел биосията, а не професор Боянов, те най-нагло ми казаха, че трябвало да посоча специфично, че искам Боянов да ми направи биопсията - а аз именно това направих, но те не си признават разбира се нито грешката за биосията, нито това със “специалиста” който извърша биосията.

# 186
На майка ми до последно са ѝ казвали, че проф. Боянов ще я извърши и бяхме супер спокойни заради това. След това го чакаха(тя и още едно момче за биопсия) 1 час да си направи визитациите. Накрая започнал да се върти около кабинета и когато я викнали и влязла вътре, майка ми разбрала че не той, а Асьов ще прави биопсията... Като цяло аз съветвам майка си да си продължи наблюдението при д-р Влахов(освен ендокринолог, той прави и биопсии, ако се налага). Тя досега беше при доц. Карамфилова, нищо против жената, ама това си е чиста подигравка с биопсиите. Ще видим при майка ми какво ще покаже, но натам са тръгнали нещата...

# 187
На майка ми до последно са ѝ казвали, че проф. Боянов ще я извърши и бяхме супер спокойни заради това. След това го чакаха(тя и още едно момче за биопсия) 1 час да си направи визитациите. Накрая започнал да се върти около кабинета и когато я викнали и влязла вътре, майка ми разбрала че не той, а Асьов ще прави биопсията... Като цяло аз съветвам майка си да си продължи наблюдението при д-р Влахов(освен ендокринолог, той прави и биопсии, ако се налага). Тя досега беше при доц. Карамфилова, нищо против жената, ама това си е чиста подигравка с биопсиите. Ще видим при майка ми какво ще покаже, но натам са тръгнали нещата...

Стискам палци при нея биосията да е успешна и да не се налага да се подлага отново на това нещо защото наистина е много болезнено и неприятно изживяване. Ще се радвам да ме информирате ако не представлява проблем за вас разбира се какъв е резултата от биопсията на майка ви и по-скоро ме интересува дали при нея е успял да я извърши качествено. И да добавя последно за случая, докато чакахме пред кабинета аз и още 2/3 човека за биопсии, професор Боянов дойде и попита “вие сте за биопсии нали?” ние казахме “да” и той отговори “Добре, след малко започваме.” 😃 и когато влязох вътре той си извършваше прегледи в съседство до кушетката на която ми вземаха биоспията, а Асьов започна да ми обяснява как той ще направи биоспията  ….

# 188
Разбира се, ще споделя резултатът какъв е, ако изобщо има такъв. Ами при майка ми реално дори не е влязъл в кабинета, тя е заварила д-р Асьов и още един, който е извършвал ехографията.

# 189
Ужас. Здраво го лансират (заради тати, вероятно) и буквално са го оставили да се учи върху живи хора. Има морга за трениране. Още в кабинета ми направи много лошо впечатление и повече не съм се връщала при него. Подведох се по препоръка от форума. По-добре да си прави научни разработки, но да не докосва живи хора.
И аз имам такова впечатление за това докторче. Подчертавам, че не съм му била пациент, но започна с надути цени и без договор с касата буквално от студентската скамейка, после графикът му уж бил запълнен за месеци напред, не знам си какви легенди и уникални методи при проследяване и лечение и ....накрая това. Не бих се обърнала към него.

# 190
  • Sofia
На колко години е?
От кога практикува?
И на мен ми изглежда без особен опит 🤔

# 191
Майка ми каза, че е около 30 годишен. Прочетох че е придобил право да взима биопсии от 2021-ва 🤷

# 192
Излезнали са резултатите! Докторът е казал, че е доброкачествено, но ще може да ги вземем в сряда. Благодаря на Господ за хубавия резултат! И да се надяваме, че взетата проба от доктор Асьов е достоверна.

# 193
Аз бих искала да избера сама специалистът, който да ми вземе биопсия. Дори и да се наложи да платя допълнително. И като ми се каже, че ще бъде д-р Х, да не срещам д-р У в манипулационната.

# 194
Аз имам абсолютно същото мнение за тоя префърцунен пикльо - Асьов.
Ходих още зимата на 2022, чаках 4м. за час, тъкмо беше станал популярен. Исках да видя как са ми изследванията, защото бях развила ГД през бременността, отидох директно с направено обременяване и още няколко неща.
Очевидно имах ИР, той ми се изсмя, и каза, че това никаква ИР не е, просто много ям. Satisfied Като спра да ям и спра да кърмя, ще отслабна, но трябва веднага да започна да го правя. Естествено, ми набута листчето с личната си препоръка за цитираната по - горе диетоложка. Тя щяла да ме оправи. За този невиждан преглед платих 130лв. по онова време, общо около 3мин.
Виждам, че нещата от тогава само по - зле стават.

Общи условия

Активация на акаунт