Добър ендокринолог в София - 3

• 87 242
  • 605
  •   4
Отговори
# 480
Ако позволите непоискан съвет ... В Ендокринологията в Майчин дом си има отделна клиника за заболявания на щитовидната жлеза. Може да си изберете от сайта им някой от тамошните лекари-специалисти, който преглежда на кабинет.

# 481
  • София
Ако позволите непоискан съвет ... В Ендокринологията в Майчин дом си има отделна клиника за заболявания на щитовидната жлеза. Може да си изберете от сайта им някой от тамошните лекари-специалисти, който преглежда на кабинет.
Аз търся за метаболиъм в предменопауза. Изследвах ЩЗ (хормони + ехограф).

# 482
  • София
Имам час за д-р Камбуров в Неоклиник днес следобед. Ще споделя мнението си после.
Посещавала съм го миналата пролет. Беше обстоен и любезен на първия преглед. На вторичния ме претупа, защото видя, че съм без отклонения в пойазателите, констатира ремисия и видимо загуби интерес да се занимава повече с мен, а имах нови въпроси, които се отказах да му задавам заради промененото отношение.
Сега имам рязка загуба на тегло и искам да проверя дали не се връща Базедовата болест, защото така стартира първия път .
Спрях се пак на Камбуров, защото ми е близо и преглежда с фонда, към който ми е застраховката. Дано не се разочаровам.

# 483
Дано да не е рецидив.

# 484
  • София
Благодаря, Lemy!
Мина моят преглед при Камбуров. Прегледа ми жлезата на ехограф. Каза, че дори няма следа от някогашната Базедова болест. Но предвид оплакванията ми назначи изследвания, които предстои да направя и да го посетя с резултатите. Доволна съм от отношението. Отговори на въпросите ми.

# 485
Да, виж изследванията, Трак пусна ли?

# 486
  • София
Не

# 487
Имам час за д-р Камбуров в Неоклиник днес следобед. Ще споделя мнението си после.
Посещавала съм го миналата пролет. Беше обстоен и любезен на първия преглед. На вторичния ме претупа, защото видя, че съм без отклонения в пойазателите, констатира ремисия и видимо загуби интерес да се занимава повече с мен, а имах нови въпроси, които се отказах да му задавам заради промененото отношение.
Сега имам рязка загуба на тегло и искам да проверя дали не се връща Базедовата болест, защото така стартира първия път .
Спрях се пак на Камбуров, защото ми е близо и преглежда с фонда, към който ми е застраховката. Дано не се разочаровам.

Ще ни "светните" ли, моля, относно застраховката /каква е/ и фонда ?

# 488
  • София
Скрит текст:

Ще ни "светните" ли, моля, относно застраховката /каква е/ и фонда ?
Най-вероятно става дума за здравноосигурителен фонд, който много работодатели включват в социалния пакет на служителите. Дава възможност за прегледи, възстановяване на разходи по прегледи и лекарства, изследвания, дентална грижа, закъпуване на очила и т.н.

# 489
  • Велико Търново
Здравейте! Някой може ли да сподели какви са цените за преглед при д-р Влахов. Може и на лично.
Благодаря!

# 490
  • Варна
Здравейте! Някой може ли да сподели какви са цените за преглед при д-р Влахов. Може и на лично.
Благодаря!
Ноември цената беше 80 лв, ехограф 70 лв или обратното, но голям проблем стана да запишеш час при него.
Още ноември запазихме час за февруари през супердок. Още тогава имаше час чак за след 3 месеца, което ни устройваше.
Януари отмениха часа и първия възможен беше чак юни месец.
Звънях в Софиямед да помоля и от някъде изровиха час за март, което не ни върши работа.
В момента първия възможен час за него е юли.....

# 491
Здравейте,
Имате ли представа дали доц.Шинков би прегледал 14 годишно дете?

# 492
Здравейте,
Не знам дали доц. Шинков би приел дете, специфично е лечението при децата. Препоръчвам д-р Елена Вучкова. Невероятен лекар.

# 493
Здравейте,
Не знам дали доц. Шинков би приел дете, специфично е лечението при децата. Препоръчвам д-р Елена Вучкова. Невероятен лекар.
Как записвате час при нея?Никога няма свободни в Супердок.

# 494
Часовете на Елена Вучкова в Лозенец ги пускат на определена дата. Май беше към края на месеца, но най-точно ще ти кажат като се обадиш.

Общи условия

Активация на акаунт