Майски бебета - 2023 - 2 тема

• 55 326
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета, пожелавам на всички весело посрещане на Новата година, да бъдем здрави, щастливи и усмихнати. Напролет да посрещнем много пухкави и здрави бебоци. 🍼
Кажете усещате ли всички бебетата? Аз мисля че вече мога да се похваля, че от около седмица усещам леки ритничета от бебо и тези дни дори по-често.
И още веднъж бъдете здрави!

# 166
Здравейте момичета, пожелавам на всички весело посрещане на Новата година, да бъдем здрави, щастливи и усмихнати. Напролет да посрещнем много пухкави и здрави бебоци. 🍼
Кажете усещате ли всички бебетата? Аз мисля че вече мога да се похваля, че от около седмица усещам леки ритничета от бебо и тези дни дори по-често.

Да в момента съм 21 гс, със задна плацента съм и може би от около 2-3 седмици усещам ясно бебчето. Чувството е много интересно и невероятно! За първи път ми е и ми е много вълнуващо.

# 167
Аз съм 18+4 дни и немога да разбера какво усещам един ден усещам нещо на другия не на третия усещам като вътрене после на четвъртия пак нищо на моменти се притеснявам даже но чета че около 20 вече трябва да се усеща хубаво така че си чакам

# 168
От днес съм в 21с и го усещам доста добре. Започна още в 18с, но не бях сигурна дали е бебето или ми се е разбунтувал корема. Във всички случаи чувството е уникално. 🥰

# 169
Слагам утрогестан от 100мг по две вечер вагинално от близо месец поради предна конкзация. Шийката когато я мериха първия път 26.6, сега декември накрая имах женска к фетална ,.едната измери 28, другата 33... Обясниха ми,че ако натиснат  щяло да покаже повече . Иначе ми каза до към 34 че ще го слагам  За гърло ми бяха изписали тантум верде.

# 170
Здравейте! От вчера съм с изключително силен гърлобол, не мога да преглъщам чак. Какво са ви изписвали да смучете/пиете/пръскате ? В 19г.с. съм.
Исла мус и тантум Верде ми беше изписала лекарката.  Като правих и инхалации с лайка и сода. Бърза оздравяване.

# 171
Весело посрещане на новата година, момичета!

За гърло Исла Мус и Резиста форте са ми предписвали и ми е помагало.

От днес съм в 21 г.с. и от седмица насам сякаш усещам около пъпа, когато съм в легнало положение и по-скоро сутрин към 7-8ч. нещо като побутване. Аз съм с предна плацента и не съм сигурна дали е бебето или е стомахът ми, защото и той ми е проблемен. Но предпочитам да мисля, че е бебето! 😂

# 172
Изключително ефективно е УНГ да намаже гърлото ви , тогава спада и темп . Можете и вкъщи да си пръснете грануфорин спрей ( продава се в аптеките ) 3 пъти на ден може да прекрати заболяването още в начална фаза .

# 173
Много благодаря, момичета Simple Smile взех Тантум верде и Исла и днес вече имам леко подобрение Simple Smile
Честита Нова Година! Желая на всички ни здраве и нека тази година да е най-добрата досега! 💙

# 174
Честита Нова 2023г , момичета!

Пожелавам на всички ви едно безпроблемно раждане след няколко месеца, по едно или две хубави здрави бебета, достатъчно кърма, по-малко безсънни нощи и повече помощ от татковци и баби Simple Smile

С две думи Щастлива да ви е новата година дано Heart Eyes
АМИН

# 175
Аз да препоръчам от 3 дни съм с хрема и болки в гърлото. Изписаха ми Инфлоцид хомеопатия и спрей за нос назориг. Отделно си смучех Кармолис и сок от лимон с мед и джинджифил.

# 176
Ето тези пожелания чаках за новата година! Joy Всички да сме живи и здрави, спокойни и щастливи!

# 177
Здравейте, Честит Нова Година с пожелание за здрави бебчета и леко раждане!
Искам да ви попитам как ви измерват шийката на матката?

# 178
Честита Нова година! Дай Боже да си имаме здрави бебчета и успешен финал.
Шийката се мери вагинално. Първо започваме с това , за по-малко от минута ми я мери лекарката и след това продължаваме през корема.

# 179
И на двете места вагинално

Общи условия

Активация на акаунт