Майски бебета - 2023 - 2 тема

• 55 478
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, мами. Пиша от групата на юлските бебета. На ас на първата фетална какъв беше размера на носната костица? При мен казаха 1.39. И ще правя пренатален тест.

# 241
За пазаруването честно казано се поддадох на емоциите по Коледа и направих няколко среднощни спонтанни покупки на дрешки - един комплект за новородено и няколко единични бодита. Ще гледам да се въздържа от друго засега, дано устоя. Много мислихме за количката, защото сме я избрали и я има на сериозно намаление до средата на януари, но все пак решихме да изчакаме.

Look
На стандартното БХС в 12 седмица са ни измерили 2.1, а на специализираната ФМ два дни по-късно в Надежда просто пише, че костта е налична. Не се колебайте за пренаталния и стискам палци да излезе бързо и да ви успокои.

# 242
За пазаруването честно казано се поддадох на емоциите по Коледа и направих няколко среднощни спонтанни покупки на дрешки - един комплект за новородено и няколко единични бодита. Ще гледам да се въздържа от друго засега, дано устоя. Много мислихме за количката, защото сме я избрали и я има на сериозно намаление до средата на януари, но все пак решихме да изчакаме.

Look
На стандартното БХС в 12 седмица са ни измерили 2.1, а на специализираната ФМ два дни по-късно в Надежда просто пише, че костта е налична. Не се колебайте за пренаталния и стискам палци да излезе бързо и да ви успокои.

Благодаря!

# 243
А някоя от вас дали има списък с нужни вещи за купуване..първа бременност ми е и съм изключително боса в материята.

Аз също съм с първа бременност и си направих списък с покупки за бебо, който е разделен на различни категории. Ако искаш мога да ти пратя на лично съобщение ☺️

# 244
Трета бременност ми е на мен.Работя хоум офис и се надявам живот и здраве всичко да е наред и да си работя до последно 45 дневния болничен.Тогава чак съм планувала и покупките.Не виждам смисъл да се бърза.Съвет ви давам само не се затрупвайте с излишни покупки и ненужни неща,заемащи и място.С дрешките също не прекалявайте, след месец вече нищо от първоначалните покупки не става на бебо.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 06:31 от МамаТаДрънка

# 245
А някоя от вас дали има списък с нужни вещи за купуване..първа бременност ми е и съм изключително боса в материята.

Аз също съм с първа бременност и си направих списък с покупки за бебо, който е разделен на различни категории. Ако искаш мога да ти пратя на лично съобщение ☺️

Може ли и на мен.

# 246

Аз също съм с първа бременност и си направих списък с покупки за бебо, който е разделен на различни категории. Ако искаш мога да ти пратя на лично съобщение ☺

Може ли и на мен.

Ще съм благодарна да

Носната костица пише,че е налична,няма размер сега проверих.Ако имате възможност съветвам да направите пренатест за ваше спокойствие.

# 247
Момичета, втърдяват ли ви се коремчетата? Пия диаспорал 400 два пъти по едно, също и наш па, но въпреки това изправя ли се права и след 10 крачки вече корема ми е стегнат, без болка, но е некомфортно и обезпокоително! Другата седмица съм на лекар, но до тогава да попитам и вас!

# 248
Момичета, знаете ли как протича сега грипът? Мъжът ми е с много силни болки в стомаха и вдигна температура 37.6. Това вирус ли е, ковид ли е или грип.
Притеснявам се да не се заразя и аз Sad

# 249
Здравейте и от мен, на мен също ми е първа бременност, направих списък миналият месец и да си призная аз напазарувах всичко за бебчо 🫣🤭❤. Останаха ми само кошара , количка и корито. Размери за дрешки взех 56 няколко комплектчета, а всичко друго от 0-3 месеца 😍

# 250
Момичета, знаете ли как протича сега грипът? Мъжът ми е с много силни болки в стомаха и вдигна температура 37.6. Това вирус ли е, ковид ли е или грип.

Не ми звучи като грип това, а по-скоро като ентеровирус или друг стомашен проблем. За всеки случай, нанправете комбиниран тест за ковид и грип. Иначе грипът протича стандартно - болки в тялото, висока температура, гърло, хрема, кашлица.

Свържете се с лекар и обсъдете характера на болката - дали е постоянна, къде е локализирана и т.н. По преценка на лекаря може да се наложи и кръвни изследвания да се пуснете за уточняване на диагнозата.

# 251
моят мъж беше с Грип А - имаше стомашни болки тежест в стомаха и темп 38 . Вс отшумя за 2-3 дни.

# 252
моят мъж беше с Грип А - имаше стомашни болки тежест в стомаха и темп 38 . Вс отшумя за 2-3 дни.

С какво се лекува? На мен ми казаха, че ако е грип се взима тамифлу. А ти как успя да се предпазиш от разболяване?

# 253
Аз в момента съм с грип А.Тамифлу не е ок,не било доказано дали наистина може да ползва от бременни и как се отразява.

# 254
  • Пловдив
Би ли споделила какви са симптомите при теб и с тест в лаборатория ли се установи кой е грипът?
Цитат на: stelmo
link=topic=1502876.msg45841515#msg45841515 date=1673163123
Аз в момента съм с грип А.Тамифлу не е ок,не било доказано дали наистина може да ползва от бременни и как се отразява.

Общи условия

Активация на акаунт