Майски бебета - 2023 - 2 тема

• 55 450
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Момичета някоя от вас има ли силно бяло течение,което като изсъхне става жълтеникаво. Пусках 2 МБ и са все чисти,а аз съм притеснена?

# 541
Момичета някоя от вас има ли силно бяло течение,което като изсъхне става жълтеникаво. Пусках 2 МБ и са все чисти,а аз съм притеснена?

Да аз имам... Както и воднисто заедно с него.
Но аз лекувам от 2 месеца кандида и не знам дали съм я излекувала, ще видя като отида пак за микробиология.

# 542
Здравейте днес за пореден път си пусках ПКК и урина, излезе ми белтък в урината и левкоцити. До сега не съм се сблъсквала с такъв резултат. От два месеца лекувам кандида и все още имам малко количество млечна течение смятам, че е възможно самата проба на урината да е замърсена.
Сблъсквали ли сте се с белтък в урината?
Утре ще изпратя резултата на следящия ми лекар.

# 543
Не е силно, но е всекидневно. Нямам проблеми, всеки път АГ ми прави бърз анализ и казва че е нормално

# 544
Не е силно, но е всекидневно. Нямам проблеми, всеки път АГ ми прави бърз анализ и казва че е нормално
и аз съм така, особено сутрин като стана -бяло течение и като вода изтича също . Каза ми че е нормално и МК е нормална .

# 545
И на мен ми разправяха, че всичко изглежда нормално и спокойно. Обаче МБ излезе с умерена кандида. Е, след курса с Гиназол нещата изобщо не изглеждат като преди.

# 546
Здравейте момичета, как сте? Вече всички сме в третия триместър. Колко пораснаха бебчета и работещите мами, продължават ли да ходят на работа?

Аз днес бях на преглед, с бебчо сме в 30 г.с. и тежи около 1500 грама, стори ми се много за тази седмица.

# 547
Аз миналата седмица ходих, бях в 30г.с и тежеше 1650гр. , лекарката каза че си е съвсем добре , въпреки че на всички онлайн приложения и калкулатори пише, че трябва да е по-малко в тази седмица.

Другата седмица смятам да излизам болничен, но имам да си довършвам неща по един проект, та сигурно ще поработвам 2-3 часа дневно.

Мисля този уикенд да идем до вис Виталис да вземем някакви дребни неща. Бяхме поръчали разни играчки дребни и неща от алиекспрес, та дойдоха и те. Лека полека продължаваме с пазара.

Ами ти как си?

# 548
Аз също смятам следващата седмица да приключвам с работата, защото вече ми е трудно да шофирам всеки ден до работа и обратно.
Относно теглото и мен това ме притесни, защото в интернет пише, че трябва да е по-малко. Иначе пиех протеин, но АГ каза да го спирам, че не е необходим.
Днес питах доктора кога ще започнем да следим тоновете и се разбрахме след 34 седмица, било рано още.
А бебчо вече рита толкова силно и корема ми порасна изведнъж през последния месец, че все едно съм пред раждане. 😃

# 549
Изморително си е на работа, аз съм в офис, но като съм седнала цял ден много ми се притиска корема и е доста неудобно. Сега ни се е паднало да си почиваме, че после не се знае.
Мен вече ме пусна на тонове и ме вика през две седмици за тонове точно. Имам и леки контракции и се препоръчва повече почивка.

Направо не мога да си представя тези кореми още колко по-големи ще станат Grinning сега го чувствам голям и съм доста тромава, а още два месеца направо не знам.

# 550
Последни месеци почивка и после се започва недоспиването. 😃
Ще ги избутаме и тези два месеца, нямаме друг избор. Закупихте ли вече големите вещи, като легло, количка, шкафче за дрехи и т.н.? При мен бабите доста пазаруват дрехи, отделно ще получа дрешки от племенника, който вече е ученик. И за момента купуваме от големите неща, отделно за хранене взехме шишета, помпа, стерилизатор и уред за затопляне на млякото.

# 551
Днес 30гс+5 бебчето го измериха  1540гр и казаха,че е ок,нещо от сорта на 47 персентил.

Иначе не работя от около 3 Седмици вече. Коремът ми стана по-голям и вече ми тежи,като се движа се усещам доста тромава.
Ние нищо все още не сме купували,знам,че ще ни дадат няколко неща приятели.Уикенда мислим да ходим до Вис Виталис за първи пазар.

# 552
Здравейте, на феталната преди няколко дни беше 2020гр в 31+5 гс. Доста голяма ми се видя. Другото е че върви седалищно за момента. Дано се обърне, че не искам секцио.

# 553
В понеделник бях на преглед, 29г.с. + 2 дни и като попитах лекарката колко тежи бебето тя явно не беше отбелязала и се върна на ехографа и ми каза, че е м/у 1400гр. и 1600гр., което е доста голяма разлика, но .... Grinning
Все още нямам постоянен АГ и обикалям болниците, за да си намеря. В понеделник бях в Щерев и АГ ми каза, че там започвали да следят тонове от 30 г.с. и ако реша да съм при тях следващата седмица да започна да ходя на тонове.
За работата все още ходя в офиса, макар, че имам зелена светлина и да съм си хоум офис, но за сега ги редувам - 1-2 седмици хоум, 1-2  седмици в офиса.

# 554
Моето беше 1530 в 28+3 и АГ каза че е доста голямо. Следващата седмица започваме тонове на всеки 2 седмици.
На работа съм до втората седмица на април, ама гледам по-леко да го карам. Спя много, правя си маски вечер, чета книги, подреждам си. Изобщо всичко, което няма да имам време.

Обмислям началото на май да приготвя и замразя храна във фризера, че и за готвене няма да има време

Общи условия

Активация на акаунт