Майски бебета - 2023 - 2 тема

• 55 264
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Привет, привет!
Момичета аз съм с леки контракции както и с първата бременност, но проблема е сега, че имам конкзация и шийката ми е рязана. Бях на преглед преди няколко дни, ще си пия доста хапчета и утрогестан вагинално , шийката е 26мм, което много ме притеснвва. Опитвам се да лежа през повечето време, след 10 дни пак съм на преглед.. Стискайте палци. Силно се надявах да не се налага и с тази бременност да не лежа през цялото време ама важното в щастлив финал.Сега е по -трудно защото имам и дете, което трябва да си гледам а освен ММ друг няма кой да ми помога. За секса се досещате.... Забранено ни е... Възглавницата ми харесва и мисля да си поръчам.

# 91
Здравейте, момичета, ПОМОЩ. С много силен зъбобол съм. Какъв домашен лек мога да използвам-не се търпи вече?Жабурках с уиски, жабурках с вода за уста... За около 10мин макс спире болката и пак се започва Sad

# 92
Знам една бащина дивизиона,но помага ако зъбът има дупка,в дупката се поставя сушен карамфил и така се стои с него докато се размине
Дано ви помогне

# 93
Здравейте, момичета, ПОМОЩ. С много силен зъбобол съм. Какъв домашен лек мога да използвам-не се търпи вече?Жабурках с уиски, жабурках с вода за уста... За около 10мин макс спире болката и пак се започва Sad
Няма избор според мен от спешно час за зъболекар да гледаш. Ако е нетърпимо има и нощни дежурни. Мен това ми се е случвало само веднъж, нетърпимо беше през нощта, оказа се плопит който го отвориха през нощта и на следващия ден ходих на нормалния си зъболекар да започне да го лекува. Надявам се да успееш да поспиш и ако утре продължава, търси час

# 94
Преди няколко седмици бях на зъболекар като предупредих доктора,че съм бременна единствено каза,че не е позволено да снимам зъба,при мен излезе пулпит беше ме страх да го отлагам,защото ще стане по зле

# 95
Здравейте, искам да попитам колко често правите секс и по-скоро намалихте пътите след като разбрахте, че сте бременна или това не ви притеснява по никакъв начин?

Хич не ми се прави секс. 😭

# 96
Задължително на зъболекар, като го предупреждавате, че сте бременна. Във втори и трети триместър е позволено и кореново лечение. Само снимки не могат да се правят. Спокойно си отидете на зъболекар, всичко ще е наред.

# 97
Благодаря много за съветите, знам че трябва да отида, утре вече имам час. Просто посещенията ми при зъболекар по принцип са доста емоционални, така да го кажа, че камоли сега. Получавам буквално паник атики с влизането още.
Иначе сега спасихме положението с жабурене с ракия, току що се събуждам по другата обичайна причина, заради бременността Simple Smile , за сега не ме боли зъба, дано и утре не ме, че работя за капак, а съм чак в 14ч на зъболекаря.

# 98
Благодаря много за съветите, знам че трябва да отида, утре вече имам час. Просто посещенията ми при зъболекар по принцип са доста емоционални, така да го кажа, че камоли сега. Получавам буквално паник атики с влизането още.
Иначе сега спасихме положението с жабурене с ракия, току що се събуждам по другата обичайна причина, заради бременността Simple Smile , за сега не ме боли зъба, дано и утре не ме, че работя за капак, а съм чак в 14ч на зъболекаря.

Може да пийнете 1 парацетамол през деня за облекчаване на болката, ако имате такава.

# 99
Зъболекарят беше неотлъчен елемент през 1вата ми бременност. Единственото, което е препоръчително е да се ползва упойка без адреналин.
Аз също имам страх от зъболекари и те от мен Joy С години не можеха да се преборят да ми изчистят до край един зъбен камък...
Преди година и половина открих своя зъболекар. Казва се д-р Радков - мил, опитен, внимателен и търпелив и най-важното - разбра, че имам изключително чувствителни зъби и не търпя болка. Работи в ЕО Дент в Дианабад. Часовете му са кът, но горещо препоръчвам!

# 100
Момичета, здравейте. Искам да попитам имате ли леки болки в корема, като бодежи? Утре съм на преглед и ще се допитам дали е нормално, но ми се искаше да се консултирам и с вас. Сега като знам, че бебо е там и не мога да определя дали тези бодежи са от стомаха или от матката.

# 101
Аз имах такива болки ниско долу, но понеже беше нещо ново и продължи няколко дни, АГ ме прати в спешния кабинет в Шейново и това се потвърди - матката расте и за това са болките. Изписаха ми все пак магнерот и ношпа. След няколко дни прием на магнерот, нещата се успокоиха.
Хубаво че утре си на преглед, да се успокоиш, че всичко е наред. Hug

# 102
Аз съм със същите болки но след като започнах магнерода след 2 дни се община жестоко,буквално като подарена от коприва, но без сърбеж
Сега чакам преглед и да ми променят формата на магнезий ,защото това явно не ми понася

# 103
Здравейте, момичета.

В 18г.с. съм и днес на ЖК за пръв път АГ пусна доплер. Резултатите са "a. Umbilicalis S/D 2.91; RI 0.66; PI 1.02". Може ли да проверите какви са вашите резултати? Лекарят каза, че всичко е наред, но ми искаше да направя сравнение и с други бременни.

Благодаря предварително на отзовалите се.

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 17:30 от Borovinka_123

# 104
Момичета, здравейте. Искам да попитам имате ли леки болки в корема, като бодежи? Утре съм на преглед и ще се допитам дали е нормално, но ми се искаше да се консултирам и с вас. Сега като знам, че бебо е там и не мога да определя дали тези бодежи са от стомаха или от матката.

Здравей, аз съм с такива прорязващи болки от време на време. Говорила съм с лекар за тях не веднъж и всеки път ми казват, че е от разтягането на матката и не са опасни. Пия ношпа като ме заболи, но не помага в повечето случаи.. Понякога ги имам при по-рязко ставане, друг път от нищото, както си седя и ме боцне, като ги усещам предимно в дясно ниско.. Успокоява ме, че точно след такива болки съм била на преглед и всичко е било нормално.. Явно наистина е от разтягането

Общи условия

Активация на акаунт