Майски бебета - 2023 - 2 тема

• 55 288
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Аз също ги имам , но винаги са само в дните когато ми е бил цикълът - точно на тази дата . Продължават 4-5 дни.

# 106
Привет, привет!
Момичета аз съм с леки контракции както и с първата бременност, но проблема е сега, че имам конкзация и шийката ми е рязана. Бях на преглед преди няколко дни, ще си пия доста хапчета и утрогестан вагинално , шийката е 26мм, което много ме притеснвва. Опитвам се да лежа през повечето време, след 10 дни пак съм на преглед.. Стискайте палци. Силно се надявах да не се налага и с тази бременност да не лежа през цялото време ама важното в щастлив финал.Сега е по -трудно защото имам и дете, което трябва да си гледам а освен ММ друг няма кой да ми помога. За секса се досещате.... Забранено ни е... Възглавницата ми харесва и мисля да си поръчам.

Здравейте и аз споделям подобна на вашата съдба. Втора бременост карам с първата бях  на легло почти през цялото време даже и в болница за задържане в края на 6ти месец. Сега пак е започнало леко скъсяване на шийката. При мен ще се прави конизация след раждането. Също нямаме помощ за първото ни дете а тя е на ужасните 2г.😀. Стискам палци всичко да е наред.

# 107
Момичета, откриха ми задна интрамурална миома 21мм х 32мм х 34мм. В момента съм в 17 седмица, на 41 год съм. До този момент се наблюдавах в Англия, тук ми я откриха, но не казаха нищо повече, само констатираха, а акушерката каза, че слагали някакви инжекции след раждането за това, но аз няма да раждам тук, след няколко дни се прибирам в Бг, в София. Има ли някоя от вас, която да е със същия проблем и при кой се следи ако може да споделите ще съм ви много благодарна, че направо съм супер притеснена.

# 108
На мен също ми откриха миомем възел 4.5 см точно на шийката на ужасно необичайно място казаха че заради нея понякога ми зацапва ,също така няма да мога да родя нормално тъй като възела  е застанал като тапа точно

# 109
На мен също ми откриха миомем възел 4.5 см точно на шийката на ужасно необичайно място казаха че заради нея понякога ми зацапва ,също така няма да мога да родя нормално тъй като възела  е застанал като тапа точно
При мен е на задната стена, не съм имала проблем никакъв до сега, само болки в кръста и таза, дали е възможно да е от това. Знам, че дори и да нямаш миомни възли пак е нормално да имаш тези болки, но може би и това допринася

# 110
Здравейте и от нас! В 17г.с съм. На последния преглед АГ каза,че бебка може да е момиче... Втора бременност ми е.Усещам странни болки,каквито не помня да съм имала при първа бременност преди 7 години. Усещам като тежест ниско долу,свиване ли е опъване ли е не мога да определя. Когато съм изправена усещам като болка и напрежение. Според АГ е нормално,но аз започнах да се тревожа. Някоя има ли такива проблеми

# 111
Това може да са подготвителни контракции. Попитай доктора дали да не ти изпише магнерот.

Аз имам друго питане, в 17+4 г.с. съм и все още не усещам бебето. Предна е плацентата. Знам, че с нея се усеща по-късно, но предните две бременности сякаш усещам от доста рано и се притеснявам.
Усещам много слабо някакви неща, като пукане на мехурче, ниско долу, но е много рядко, изобщо не може да се каже, че е всеки ден.

# 112
  • София
Това може да са подготвителни контракции. Попитай доктора дали да не ти изпише магнерот.

Аз имам друго питане, в 17+4 г.с. съм и все още не усещам бебето. Предна е плацентата. Знам, че с нея се усеща по-късно, но предните две бременности сякаш усещам от доста рано и се притеснявам.
Усещам много слабо някакви неща, като пукане на мехурче, ниско долу, но е много рядко, изобщо не може да се каже, че е всеки ден.
Аз съм в 20 седмица с предна плацента и също не усещам нищо Disappointed

# 113
Аз съм в 18+6 с предна плацента и също нищо не усещам. АГ ми каза около 20 г.с., че може би ще почна, но четох в интернет, че при предна плацента може и към 28 г.с., което е след 2 месеца и се надявам да не е така...Надявам се да получа като коледен подарък ритниче Gift Heart

# 114
При първото с предна плцента едвам започнах да усещам към 23-4гс. Сега от 16гс е доста различно и усещам. Май е индивидуално, от плцентата зависи, бебето, коя бременност и тн

# 115
Здравейте,в 16гс съм, усещам вече бебето.По веднъж на ден поне -всеки ден.Не знам дали е точно ритниче, но точно това се усеща.Трета бременност ми  е, за първи път толкова рано го усетих.

# 116
Здравейте. Аз вече съм 17 седмица + 1 ден, със задна плацента, но още не усещам бебчето. Пола вече е на 100% потвърден, че ще е момче.
И аз се надявам да ми направи коледен подарък ритниче 😃

# 117
Аз съм в 18 г.с и започнах да го усещам през тази седмица. Имам въпрос към вас-има ли някоя с пролапс на митралната клапа? Аз го имам диагностициран от студентските ми години и никога не в създавал проблем, усещала съм прескачания много рядко. Но сега сърцето прескача абсолютно всеки ден по няколко пъти. Бях вече на кардиолог, каза, че за сега няма да изписва нищо и ако ми прави по-голям проблем да му се обадя. Малко се притеснявам за положението ми по нататък и за раждането.

# 118
Момичета на вчерашния преглед ми казаха да спра приема на елевит, защото вече нямало нужда. Вие продължавате ли да приемате витамини и фолиева киселина?

# 119
Да, пия фолиева киселина, вит.Д, магнезий и биозин мама. 19 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт