Майски бебета - 2023 - 2 тема

• 55 308
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Момичета на вчерашния преглед ми казаха да спра приема на елевит, защото вече нямало нужда. Вие продължавате ли да приемате витамини и фолиева киселина?
Определено, до края. Моя АГ настоява и определено не бих спряла.

# 121
Аз пия прегна формула и биозин мама. Усещам бебето още от 16г.с
Искам да попитам има ли някой със сенна хрема в групата, ама от онези които не само да прокихаш няколко пъти през пролетта. Аз съм пълна програма, по принцип още февруари се отключва. С предната ми бременност (преди 11г)  не се отключи и беше добре,макар че  тогава и  самата алергия беше слабо изразена за малко време. Много ме притеснява тази тема, тук няма специалисти а до София не знам дали ще ми е позволено да пътувам. Опитах онлайн консултация, но ми беше отказана. Та има ли някой с подобен проблем?

# 122
Аз съм с алергия към брезов полен. Отключих я на дърти години (през 2020) 😂 Моите симптоми се прояват през април и продължават до към средата на май. Тази пролет беше изключително тежко и се притеснявам също сега като съм бременна как ще са нещата, но още не съм обсъждала с АГ. В София се намирам.

Аз пия прегна формула и биозин мама. Усещам бебето още от 16г.с
Искам да попитам има ли някой със сенна хрема в групата, ама от онези които не само да прокихаш няколко пъти през пролетта. Аз съм пълна програма, по принцип още февруари се отключва. С предната ми бременност (преди 11г)  не се отключи и беше добре,макар че  тогава и  самата алергия беше слабо изразена за малко време. Много ме притеснява тази тема, тук няма специалисти а до София не знам дали ще ми е позволено да пътувам. Опитах онлайн консултация, но ми беше отказана. Та има ли някой с подобен проблем?

# 123
Здравейте! В 17г.с. съм и имам жесток проблем със съня. Всяка нощ се събуждам в 1:30 - 2. След това евентуално заспивам в 7:30 -8 до 9. Бях си взела Рескю капки на Бах, но не ми помагат. Вече съм така от месец и половина и буквално съм на парцал постоянно.
Има ли някой с подобен проблем и как го решавате?

# 124
Здравейте, бъдещи мами Simple Smile
Искам да ви попитам вие къде ходите на фетална морфология? Може ли да ми препоръчате добър специалист за град София. В 17 г.с съм, на първата фетална морфология  бях при д-р Мирчева не останах особено доволна от нея.
Лека бременност на всички!

# 125
Искам да ви попитам вие къде ходите на фетална морфология? Може ли да ми препоръчате добър специалист за град София. В 17 г.с съм, на първата фетална морфология  бях при д-р Мирчева не останах особено доволна от нея.

Здравей! Аз ходих при д-р Василев в Щерев - изключително доволна съм, обяснява много подробно, много е позитивен и с невероятно отношение към пациента! Пуснаха и таткото, единственият минус е, че ни взе 30 минути по-късно от часа, но това е относително нормално  Simple Smile Успех!

# 126

Здравей! Аз ходих при д-р Василев в Щерев - изключително доволна съм, обяснява много подробно, много е позитивен и с невероятно отношение към пациента! Пуснаха и таткото, единственият минус е, че ни взе 30 минути по-късно от часа, но това е относително нормално  Simple Smile Успех!

Аз ходих при доктор Билчев във Щерев на БХС, доволна съм от прегледа, беше доста време и пуснаха мъжа ми също. Сега съм си записала фетална при Чавеева пак там. Ще споделя мнение от нея скоро.

# 127
Аз на първата фетална морфология бях при Калев във Щерев. Доволна останах, мил беше и отговори на всички въпроси, които имах. Сега за втората ФМ съм си записала при д-р Павлова в Марковс.

# 128
Оскар клиник - доктор Арабаджиева. Прекрасна! Heart

# 129
Момичета мен вече ме вълнува темата с пазаруването, започнахте ли?

Аз запознах с някои малки покупки.

# 130
Аз не смея все още да купувам нищо...Имам предишни загуби и ме е страх...Февруари мисля да почна да гледам неща и от март да купувам...

# 131
Нищо друго не съм купувала, освен че поръчахме количката, понеже беше намалена. Спрях се на cybex balios s lux, имам някои неща не са точно така както си ги мислех, но като цяло е супер. Говоря за сенника на коша, очаквах по-голям разтегателен.
Момичета мен вече ме вълнува темата с пазаруването, започнахте ли?

Аз запознах с някои малки покупки.
[/quote]

# 132
Нищо не съм взела, няма и да вземам скоро. Първо ми е много рано , второ ще взема да харесам друго и ще ме е яд😁 От баткото имам само някакви завивки и хавлии, малко дрешки, но познавайки се ще купя други.
Имам кошара дървена  ,но ще взема нов матрак , също повивалник и шезлонг(давах ги на приятелка та ако не ми хареса състоянието и тях ще сменя) . Всичко друго раздадох...Реално количката е най -големият кеф поне за мен от бебешките покупки, но тя може да се вземе дори след раждането (едва ли ще устискам ама си е така)

# 133
Не, много рано ми се струва. Мисля към 7-8 месец.

# 134
Момичета.
 При вас как протича Феталната морфология? През целия преглед ви обесняват кое какво е и как е или лекаря гледа всичко обстойно и ако има проблем казва?
Също така не трябва ли всяка такава да е на 4Д?
Какво ви е мнението за късния БХС? Тъй като ми излиза 1:155 за Даун.., а попринцип са ми казали да не вярвам на това изследване.
Според ФМ всичко е наред. Но и от нея не съм очарована понеже през целия преглед не се коментираше почти нищо.

Общи условия

Активация на акаунт