Майски бебета - 2023 - 2 тема

• 55 312
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Момичета.
 При вас как протича Феталната морфология? През целия преглед ви обесняват кое какво е и как е или лекаря гледа всичко обстойно и ако има проблем казва?
Също така не трябва ли всяка такава да е на 4Д?
Какво ви е мнението за късния БХС? Тъй като ми излиза 1:155 за Даун.., а попринцип са ми казали да не вярвам на това изследване.
Според ФМ всичко е наред. Но и от нея не съм очарована понеже през целия преглед не се коментираше почти нищо.
На мен също ми излиза среден риск за Даун правих си и късният и пак същата работа, затова реших да се направя пренатален тест и да съм спокойна даже не знам защо още първият път не си го направих. Иначе съгласно 4д то лекарят при прегледа каза, че не вижда никакви индикации за синдром на Даун и всичко му изглежда добре.

# 136
Момичета имате ли насочен час за 4D? Аз вече имам за след Нова година. Предполагам, че тогава ще направим и втората фетална морфология.

# 137
Здравейте и от мен. Аз съм с термин 1 май... Не знам дали ще стигна до там понеже съм с едно преждевременно раждане преди 2 години в 25г.с.... с фатален край, сега съм в 21г.с. и адски много се тревожа поне докато не вляза в 7ми месец поне не мога да спра да се притеснявам... Вече бях в болницата на системи 1 седмица, заради контракции и  последеала скъсена шийка... и след това 1 седмица на антибиотици вкъщи. Уж шийката се възвърна на 3,5см и контракциите спряха, но това още повече ме притесни! Та, здравейте и отнас

# 138
Здравейте момичета, ние пристигнахме в България и днес бях на преглед във Варна в майчин дом, момче чакаме. Искаше ми се момиченце, но явно ми е писано да съм мъжка майка ❤️ 
Доста тежко пътувахме, по границите е някакъв ад, но стигнахме в крайна сметка. Половината време ще останем при свекърите във Варна,  а после в София при моите родители.
По повод секса, внимаваме доста, ММ постоянно си иска, но аз го ограничавам, защото изпитвам понякога неразположения и бодежи след секс.
Аз също имам проблем със съня от самото начало. При мен нищо не помага кой знае какво, но гледам да ставам на време и да правя големи разходки с кучето. Но явно е част от бременността, а с първата нямах такива ядове.
Ох как сте с яденето момичета, аз в Холандия си бях добре, ноооо тук всичко ми е вкусно по цял ден ям, а за зимнина направо няма да коментирам. За сега съм +1 кг , но усещам че до края на престоя си в България ще са доста повече.

# 139
И при мен е същото сега като сме в България, не мога да се спра да ям, мисля че както не бях качила, сега вече съм +2 за нула време, а още не е и Коледа..

# 140
Аз вчера бях на преглед, спирам фолиевата ,продължавам с това.Тук имало всичко каза лекарката.

# 141
И на мен ми я спряха фолиевата киселина, обясниха ми че бебо вече е с изграден гръбнак и реално не е необходимо вече. В момента не пия нищо, макар че трябва да започна прием на магнезии.

Аз вчера бях на преглед, спирам фолиевата ,продължавам с това.Тук имало всичко каза лекарката.

# 142
Здравейте
Не знам как точно да задам адекватно въпроса… Grinning Как усещате бебетата? Аз го усещам все още само в долната част на корема. По конкретно ниско долу. Вече съм в началото на 5 месец. Чудех се при вас как е…

# 143
Аз го усещам долу като пулсиране и то само като съм легнала по гръб.

# 144
Ами да, горе долу по същия начин, но не само по гръб.

# 145
На морфологията ми потвърдиха това, което така или иначе усещах - че детето е разположено по-скоро в лявата половина на корема ми с краката надясно, затова ритници усещам засега само в дясно и ниско, защото е седалищно разположен. Понякога ако съм легнала и спокойна усещам, че се мести в по-хориознтално положение, понякога се поизправя по-скоро вертикално и усещам твърдост там, където му е главата.

# 146
Мами оказа се че голямата ми дъщеря е с шарка карала съм я като малка но ужас о се стеснах нещо да не стане на бебето чак ми излязоха стресници 17 +4 дни съм а АГ не ми вдига все пак са празници
Посъветвайте ме има ли за какво да ме е страх

# 147
Мами оказа се че голямата ми дъщеря е с шарка карала съм я като малка но ужас о се стеснах нещо да не стане на бебето чак ми излязоха стресници 17 +4 дни съм а АГ не ми вдига все пак са празници
Няма от какво да се притесняваш щом си я карала. Аз миналия месец я изкарах. Лекарите ме уверяват, че няма проблем щом е след 12та седмица. Ти си имаш антитела и всичко ще е наред. Бързо и леко боледуване на каката Simple Smile

# 148
Сина ми я изкара миналата година, докато бях бременна с  малката. Всичко беше наред.

# 149
Момичета, има ли някоя от вас да бременее след операция от пъпна херния и диастаза? Моята операция беше преди повече от 5 год, но сега като ми нараства коремчето с бързи темпове и около пъпа и по операцията надолу сякаш усещам придърпвания и боцкания, някой да има в подобна ситуация?

Общи условия

Активация на акаунт