🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 435
  • 856
  •   1
Отговори
# 30
  • на село
Това беше тъпо, Радо има проблем, само издънки прави и после много съжалява, голям човек, другите му казват- недей, той си знае неговата и сега-много разстроен, съжаляващ.

Сега с това изявление, ако Яни спечели, ще остане едно чувство, че Радо не се е раздал, което е напълно възможно да направи.

# 31
Болшой цирк направи Радко, евала. Ще си ида, няма да си ида .
Ми то така започна първия път - няма да ям три пъти; няма а ям два пъти; добре бе, ще хапна...

# 32
Наистина вече прекаляват.  Не носят позитив на никого тези наказания. Нито ние, като зрители го харесваме, нито хората вътре си вадят правилните изводи, защото истината е, че това натрупване на наказания вади само най-лошото у хората.
Радо е пълен идиот и нищо не можа да осветли характера му вече. За мен е пълна развалина.
Яни защо изглежда толкова състарен, прилича на 45 годишен, изобщо не мога да го оприлича на 33 годишен.

# 33
Няма такъв цирк. Толкова ревящи мъже не съм виждала през живота си. Радо има сериозни проблеми със себеоценката, винаги е на отрицание. Не смятам, че това, което направи, е буря в чаша вода. За Яни няма какво толкова да се каже - наранено его и мислене за това как изглежда образа му бликаше зад тези сълзи. Наистина е надут балон.

# 34
  • Другата България
Някой накратко би ли разказал къде е заровено кучето?
Че не мога да схвана, да гледам пък съвсем.

# 35
Сега пък по куфара на Ками ще рови...Този мъж изобщо що си мисли ,че всичко му е позволено и че всеки трябва да го дундурка.И после пак с кравешкия поглед ,нищо не бил направил

# 36
Що не пратиха Нина ратай не разбрах. Аксения отива за трети път.

# 37
Защото безнадеждните я пазят за лесна плячка на боата Камелия и така да стигне до финал.

# 38
  • на село
За Merri_An:

Радо изпи водна чаша джин, вечерта в спалното, демонстративно свали микрофона, като извади и батерията.
Иван се опита да му говори, Калин и той потвърди, че много пъти се е опитал да води разговор с Радо, но той не схваща.

На другия ден наказание от продукцията за всички- 36ч без храна.

После теглиха жребий за извънреден дуел- мъжки и Яни избра Радо, после се разплака- Яни.
По- късно Радо заяви на Яни, че ще му даде дуела, те се опитаха да го разубеждават, пак дойде продукцията...

Това на кратко Joy с две думи- цирк.
И продължава, след рекламите.

# 39
  • София
Дяволче, благодаря за фантастичната тема! Всяка седмица се смайвам от огромния труд, който полагаш!

Ох, писна ми от Радо, срам ме е да го гледам! Достъчно възрастен е /на 35, както сам подчертава непрекъснато/, за да не позволява на никого да му каже нещо, но не и да спре да прави едно и също 13 седмици поред. Много съжалявал и много го боляло, затова всяка седмица едно и също... Това, което прави, е абсолютно умишлено и нарочно, не е нещо, което се случва без да иска.
И веднъж не застана зад думите си този огромен, поне на въшен вид, мъж. Да беше си излязъл, щеше да е сто пъти по-достойно, отколкото да си плюе на физиономията всеки ден.
А сега след рекламите явно ще стане още по-зле.... Отвратена съм!

А, да, и да не забравя - печели не който е силен като бик и точно толкова умен, а който е с по-голямо сърце. Той с това голямо сърце им разказва играта за кой ли път на всички там. От доброта, благородство и себеотдаденост, не от друго.

# 40
Защото безнадеждните я пазят за лесна плячка на боата Камелия и така да стигне до финал.
Щяха да са глупаци, да не го  направят

# 41
Решението на Калин за Аксения не го разбрах. Нина за къде я пази ?? Не можела да повярва, че остава до последна седмица , ами то и аз Нина, не мога да повярвам. Тя ме дразни повече и от Радо.
Яни на 33 ?? Не мога да повярвам ! Но аз си го харесвам  и ревящ и всякакъв.

# 42
  • Другата България
За Merri_An:

Радо изпи водна чаша джин, вечерта в скалното демонстративно свали микрофона, като извади и батерията.
Иван се опита да му говори, Калин и той потвърди, че много пъти се е опитал да води разговор с Радо, но той не схваща.

На другия ден наказание от продукцията за всички- 36ч без храна.

После теглиха жребий за извънреден дуел- мъжки и Яни избра Радо, после се разплака- Яни.
По- късно Радо заяви на Яни, че ще му даде дуела, те се опитаха да го разубеждават, пак дойде продукцията...

Това на кратко Joy с две думи- цирк.
И продължава, след рекламите.
Много, много ти благодаря. Heart

# 43
Егати цирка! Яни така реве, че все едно е станало кой знае какво….
Яни явно също е доста емоционален. Според мен се страхува, че ще загуби дуела и затова реве.

# 44
Радо не изглежда да разбира какво прави и размера на последиците.
Наказанието е прекалено, хубаво, че го смекчиха. Не, че човек няма да издържи без храна и 24, и 36 часа, но това не е нормално. Както не е нормално да изядеш една ба̀ка манджа наведнъж. Храната им и без това не е кой знае какво, а извършват физически усилия, които изискват енергия. За жените е по-лесно, да, но вътре има и мъже. Такива общи наказания показват безсилие в продукцията да се справи с проблемен участник, както трябва. Радо трябваше отдавна да го няма.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 07:55 от Iseis

Общи условия

Активация на акаунт