🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 42 053
  • 856
  •   1
Отговори
# 75
Точно покрай скандалите с Радо настъпи оживление, при предишни епизоди тук имаше по 1-2 страници коментари. ИиА са си сеирджии, Радо е тъкмо от "техните" хора, генериращи скандали.

# 76
Благодаря за темата 🌺
Влад щеше да привлече зрителския вот , но отпадна.
Радо щеше да победи във физическите игри, но ще го изгонят.
Добре им се подреждат картите, ако тикат     "болярката от Америка" .
Аз и преди мисля писах, тя идеално пасва на инициативата им Bulgariawantsyou, зарязала американските ВВС и се засилила към Търново да стриже и къпе животни.Мечта.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 23:37 от dany_nik

# 77
След днешния цирк категорично само и единствено Веси ми е фаворит,ако трябва да добавя все пак един мъж това е Калин .Другите много минуси от мен.

# 78
Добре им се подреждат картите, ако тикат " болярката от Америка" .
Аз и преди мисля писах, тя идеално пасва на инициативата им Bulgariawantsyou, зарязала американските ВВС и се засилила към Търново да стриже и къпе животни.Мечта.
Пепел ти на клавиатурата!
Аз също съм само за Калин или Веселка.

# 79
  • при късмета
Благодаря за темата, момчета!
Гласувах за Финци и Веселка
Радо е дебилен урод. Напълно заслужава всички да са с/у него, основанията са на лице. Ако има някой на негова страна или да го разбира, означава, че приема поведението и действията му за нормални, а те не са. По никакви критерии не са. А от продукцията трябваше отдавна да го изгонят. Предишния път за микрофоните обясниха колко са категорични в това правило, прави го за втори път. За взимане на храна, извън редовните хранения без разрешение на фермера, също е нарушение и винаги е било, прави го за не знам кой път, не мога да броя до толкова. За алкохола нямат ограничение, като имат, но останалите му правят забележки, че го изгълтва целия за норматив. Какво още трябва да направи за да се води, че е нарушил правилата и какво пречи наказанието да е индивидуално, а именно изгонване?
Яни си е емоционален, толкова ревеше и миналия път. Просто вече много му дойде съобразяването и се върна към нормалното си състояние. На мен често казано не ми пречи, свикнала съм му. Още си го харесвам и искам да бие онова олигофренче с много, защото пак ще излязат приказки, че някой му подарил победата, че все някой друг го избутал напред и т.н. Няма да е честно. Яни не случайно е любимец на много хора, въпреки, че са минали 5 години от неговия сезон.
Калин трябваше все така да кара от начало. Избра си грешния съюзник, не прецени добре Радо. Ако не беше с него, а против него от началото, до сега много повече позитиви да е събрал
Радо си е проблемен, спор няма. Но ми идва в повече това всички срещу един.
Викаш, поне двама да бяха... Като Киро и Ивайло срещу Ваня, а то... аматьори! Trollface
Съзнаваш ли, че го казваш на самия Ивайло?

# 80
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Твърдо за Веси, ама сега като Янчо ревне още два, три, четири-пет-шеснайсет пъти и ето в кърпа му е вързана победата. По-голяма част от зрителите инстинктивно се свързват с реващия, чувствителен участник, а не с твърдия, мълчалив такъв. Просто не е достатъчно атрактивен и набиващ се на очи. На бас, че утре Яни пак ще реве.

# 81
Аз не мисля, че приятелството на Калин с Радо в началото му е повлияло зле на публичния образ. Даже изглеждаше като по-голям брат, който все го съветва и напътства, но накрая и той вдигна ръце от него, защото Радо е непоправим.

# 82
ма ко, наистина, чак сега го забелязах, извинявам се Sweat Smile. Спирам аз по темата, изказах си се.
И аз съм си твърдо за Веси, днес ми дойде много реФ, много наказания, много викания. Направо се напрегнах с този епизод.

# 83
Аз не мога да повярвам,че толкова тъпа серия успяха да съчинят.Камелия се пробва да пусне сълза ,не и за получи ,сигането продължава да се прави на добро момче !Изключително тъпо, изсмукано от малкия пръст на левия крак

# 84
Радо си е проблемен, спор няма. Но ми идва в повече това всички срещу един.
Викаш, поне двама да бяха... Като Киро и Ивайло срещу Ваня, а то... аматьори! Trollface
Съзнаваш ли, че го казваш на самия Ивайло?
Ти как мислиш?

# 85
  • София
Радо не е нормален и мен също би ме плашило да живея с него. Днес така се напрегна и му изскочиха вените на врата. Ако има хора, които биха ударили един шамар, Радо прилича на човек, който, ако откачи, направо ще пребие някого. Той е и адски здрав.

Не мисля, че другите се опитват да се отърват от него заради парите. Радо нямаше да излезе срещу Калин и Иван, а има три места за финал. Те двамата по-скоро ще се бият с Финци, Чочо и Яни за финалните места. Особено, че вътре толкова им е писнало от него, че са убедени, че и за зрителите няма да е фаворит и няма да вземе победата.

# 86
Епизодът наистина беше натоварващ, голямо викане през цялото време, голяма дандания.

# 87
  • при късмета
Аз, ако бях на Камелия, вместо да ме е страх щях да го провокирам да си изпусне нервите и да посегне. Така поне ще го изхвърлят, нещо което заслужава и трябваше да стане отдавна. И, ако са им прибрали храната, то съдовете на са. Много съм добра с тиганЯ, така щях да му го върна, че нямаше да помни как е излязъл JoyJoyJoy

# 88
  • на село
Ама моля ви се, веднъж вече ви казаха- СПРЕТЕ С ТЕЗИ ДЪЛГИ ЦИТАТИ.

# 89
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ужасно е и абсолютно нечетимо. Вече видя ли чаршаф директно смятам да подминавам, колкото и интересно мнение да изпусна.

Общи условия

Активация на акаунт