🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 701
  • 856
  •   1
Отговори
# 90
Нали разбирате, че от човек с подобни мнения и това е нарочно.

# 91
Мале, наистина изглежда ужасно. Всяка буква на нов ред и аз, която съм от компютър, ми се налага да скролвам бая, камо ли от телефон....

# 92
  • Вестерос
Мерси за темата!

Не ме напрегна епизода. Очаквах включване от Радо скоро. Много се беше укротил.

Гласувах за  Веселка и Яни.

# 93
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 74 (28.11.2022)

# 94
Нали разбирате, че от човек с подобни мнения и това е нарочно.

Не знам мен ли визирате или Nikolv99 защото нищо не е нарочно. Не знам как може да си мислите, че някой би писал нарочно нещо подобно. Цитат на цитата се е получил. Никой няма за цел да дразни когото и да е. Коментираме просто.

# 95
  • Варна
Противна манипулаторка е камелия. Гнусна твар.

Благодаря за темата.

# 96
Противна манипулаторка е камелия. Гнусна твар.

Благодаря за темата.
Кого изманипулира “гнусната твар”? Радо да и рови из личните вещи или да се напие и да разглоби микрофона?

# 97
Тази вечер, Радо отново подходи, не както трябва, но той си е такъв, какво да го правим... Smile

# 98
Еее дай защото" си е такъв" да го оправдаваме.Ако на мен така ми ровеше в личния багаж такъв шут в пияния задник щеше да отнесе ,хич нямаше да ме интересува,че е с три глави над мен и 50 кг отгоре. Sweat Smile

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 12:58 от *Аня*

# 99
  • при късмета
Тази вечер, Радо отново подходи, не както трябва, но той си е такъв, какво да го правим... Smile
Заради подобно мислене до сега му се разминава и новите не го отлюспиха от начало. Разбраха си грешката чак в края, пък нищо, че е толкова силен физически.
Такива като него трябва да са всяка седмица ратай и първи дуелист, а не участници като Веселка. Все някой ще му намери цаката, като е гладен, уморен и без никаква агитка.

# 100
  • earth
Подразбрах от коментарите какво е станало в епизода.

Най-грозната постъпка отново на сценаристите. Имам предвид налагането на колективни наказания върху невинни хора. Браво за даването на пример, за което постоянно говорят.

Колкото до гладуването - 36ч фастинг е здравословно. И на арената могат да излезат спокойно след това.

# 101
Еее дай защото" си е такъв" да го оправдаваме.Ако на мен така ми ровеше в личния багаж такъв шут в пияния задник щеше да отнесе ,хич нямаше да ме интересува,че е с три глави над мед и 50 кг отгоре. Sweat Smile

Хаха ще го зариташ, че свят ще му се завие. Joy Joy

Тя и Камелия, така мисли като теб и се държи провокативно с Радо, но на тази девойка, лицето й издава, че пред хората не го харесва, но излязат ли от Фермата, друго ще говори на Радо! Grin
Много ясно, че така ще каже, през зрителите и в шоуто където е пълно с камери, още малко Радо не и бил интересен, хайде бе! Sweat Smile
Такива като Камелия, още от въздуха се усещат.. Joy Stuck Out Tongue

# 102
Аз друго си помислих. Ако изберат Аксения за първи дуелист, ми тя като едното нищо може да си дръпне Нина и бай-бай на мръвката за американската боа. То нали ще се прави избор с гласуване, старите са повече и...вуала.
Ха дано!

# 103
  • при късмета
Аз друго си помислих. Ако изберат Аксения за първи дуелист, ми тя като едното нищо може да си дръпне Нина и бай-бай на мръвката за американската боа. То нали ще се прави избор с гласуване, старите са повече и...вуала.
Ха дано!
Аксения и Камелия се заканват една на друга от началото. Ако ще си спазва думата, ако е първи дуелист, би трябвало да избере Камелия, че веднъж вече се измъкна. Това  кой от бившите отбори ще има повече гласове, зависи от дуела утре. Ако от новите останат Радо, Иван, Калин с 2 гласа и Камелия, т.е. 5 гласа. Старите са Валерия, Веселка, Чавдар, Финци и Нина, пак 5, но не се знае дали Нина ще гласува за женски дуел. Ако остане Яни, а Радо си тръгне, тогава вече имат предимство в гласовете

# 104
Пропуснах началото на епизода и сега догледах - ми тя Нинчето е идеалната празноглавка, Камелия даже не си даде зор да ѝ размъти главата.

В синхрона им заедно:
Нина: Ти си по-рязка, но си искрена.
Камелия: Извинявам се, че съм рязка, но да, искрена съм.

🤣🤣🤣 Интелектуално ниво на разговора - 5 клас голямото междучасие.

Общи условия

Активация на акаунт