🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 717
  • 856
  •   1
Отговори
# 105
И какво като се заканват една на друга? Няма да са първите, който ще се отметнат.  Ще се намери и оправдание. Но всъщност такова не е нужно. Не са подписвали клетвени декларации я! Мен би ме изкефило. Хем Нина ще бъде сюрпризирана и натирена,  хем боата ще остане гладна. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106

Аксения и Камелия се заканват една на друга от началото. Ако ще си спазва думата, ако е първи дуелист, би трябвало да избере Камелия, че веднъж вече се измъкна. Това  кой от бившите отбори ще има повече гласове, зависи от дуела утре. Ако от новите останат Радо, Иван, Калин с 2 гласа и Камелия, т.е. 5 гласа. Старите са Валерия, Веселка, Чавдар, Финци и Нина, пак 5, но не се знае дали Нина ще гласува за женски дуел. Ако остане Яни, а Радо си тръгне, тогава вече имат предимство в гласовете

То може и да няма значение съотношението на силите ако и двата "отбора" искат едно и също нещо. Аз поне не можах да определя какъв двубой иска Калин, изборът му е малко неясен. Мисля, че трябваше да сложи Финци и Нина, тогава щеше да е без значение гласуването. Simple Smile Финци като му махнеш цепенето и коването с ниски точки и оттича, Нина щеше да избере по неволя Камелия и също изглежда пътник. Сега ще зависи от женското трио-квартет какво иска, ако Аксения е говорила само високопарни глупости, ще натискат за мъжки двубой под нейно давление, ако иска да се пробва - най-вероятно ще има женски двубой.

# 107
  • Sunshine state
Абсолютно преувеличени драми и тръшкане от страна на Яни. Съвсем ми се срина в очите. Да, глад е наистина прекалено, а и трябваше да накажат само Радо, но тази реакция.. Много ме напрегна Яни, честно. Знам, че Радо е крив, но за мен реакцията на Яни, дето се скатаваше като мишок при всички останали нарушения, изплиска съвсем легена. Гласувах само с Веселка на анкетата.
Нина доказа колко й е акълът. Камелия я прикотка и тя се върза.

# 108
Колкото до гладуването - 36ч фастинг е здравословно. И на арената могат да излезат спокойно след това.

След 36ч само на вода ще можеш само да излезеш на арената. И толкоз. После само ще гледаш как ти набиват шамарите.

Ако беше толкова здравословно, нещо в което никой не може да ме убеди без медицински данни, всички спортисти щяха да го практикуват. Ама никой не го прави, дори и ски скачачи,борци и тем подобни които супер агресивно смъкват килограми преди състезание и те хапват по малко.

# 109
  • Sunshine state
Тая година наказанията им са много садистични, но пък и участниците драматизират и от най-малкото правят голям цирк. Голям муньо е станал Яни. И как скочиха веднага да го успокояват.. 😁 Много нежна душица изкара.

# 110
  • Варна
Противна манипулаторка е камелия. Гнусна твар.

Благодаря за темата.
Кого изманипулира “гнусната твар”? Радо да и рови из личните вещи или да се напие и да разглоби микрофона?

С това, че говореше колко я е страх вече дори покрай него да минава и когато я попита Радо за праха нищо не каза, подмина удобно въпроса, както и продукцията.

# 111
  • Sunshine state
Ужасна е Камелия. Видя, че Радо е "паднал" и взе да налива яко масло в огъня. Страх я било, глупости. Много е неадекватен Радо, ама чак пък да я е страх..

# 112
Камелия яко прекали и преувеличи - чак пък багажа си събра и се премесети. Ами продукцията? През нощта ще има допълнителна охрана, че нали Радо е сериен убиец и не се знае на сутринта колко участници ще са, че за финал им трябват поне 6, да не вземе да останат по-малко…...😂

# 113
Доста тъпо, че постъпката на същата Камелия мина незабелязана, когато скри целия багаж и одеалото на някой от фермата, застрашавайки здравето му.... Сега, че са и пипнали две неща и взели праха, който е скрила неправомерно, е страшен грях, непростим.  Ваня боядисва овцете и нито дума от продукцията, а за мен това си беше прекалено и гавра отвсякъде. Радо вдига две патици във въздуха...шум до бога. Не казвам, че Радо не е виновен, ама ако има правила, нека да ги има за всички, не да вървят избирателно...Защо скриването на одеалото на Аксения нямаше никакви последствия за отбора....Иван и Андрей като искат да им спазват правилата да започнат от това самите те да ги спазват...

# 114
  • earth
Колкото до гладуването - 36ч фастинг е здравословно. И на арената могат да излезат спокойно след това.

След 36ч само на вода ще можеш само да излезеш на арената. И толкоз. После само ще гледаш как ти набиват шамарите.

Ако беше толкова здравословно, нещо в което никой не може да ме убеди без медицински данни, всички спортисти щяха да го практикуват. Ама никой не го прави, дори и ски скачачи,борци и тем подобни които супер агресивно смъкват килограми преди състезание и те хапват по малко.

Има научни данни за ползата. Не е оптимално да се излезе на дълго състезание след продължителен фастинг, но не и кой-знае какво. Аз съм тренирал след 24ч фастинг без проблеми. Редовно си правя тренировките след 16-18ч. Карал съм и ски много пъти по цял ден без да закусвам и обядвам. До 4ч следобяд стават 20ч фастинг.

# 115
Гласувах за Веси и Аксения, въпреки че втората няма истински шанс за победа, много пръчки в колелата...много злоба българска.
Искам да коментирам Камелия, но пак защитниците и тук ще ме изтрият. От мен да мине, няма да ви създавам работа..

# 116
Поуката от епизода - Не си блъскате тиквата самостоятелно, на вътрешния ви глас въобще не му пука.
Просто си обсъждайте разноглесията напълно цивилизовано.

# 117
Камелия яко прекали и преувеличи - чак пък багажа си събра и се премесети. Ами продукцията? През нощта ще има допълнителна охрана, че нали Радо е сериен убиец и не се знае на сутринта колко участници ще са, че за финал им трябват поне 6, да не вземе да останат по-малко…...😂
Изключителна тъпотия.Камерия(американската боа ,както сполучливо я нарече някой на преднат страница)е отвратителна лицемерка.Още когато разказваше,че се е разделила с мъжа си ,но нарочно е кандидатствала в армията за да му натрие носа ,ми стана ясно -що за чума е!Ясно е ,че ще я добутат до финал-скандално ще е ,ако и подарят наградата!Тя наистина е срам за детето си

# 118
А някой дали се сети колко хубаво ще си  почине Радо в беседката лежейки по цял ден без да работи? Той няма да се потисне като Камелия, пък и тя беше наказана по-строго. Така че ще е свеж и силен на дуела. Наказанието му трябваше да е освен да спи сам в беседката, и да работи някъде нещо сам.

# 119
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Фаворит остава само Веси. Харесвам и Акси, въпреки че и тя има трески за дялане, но част от сезона го изнесе на свой гръб. Цветна ми е!

Общи условия

Активация на акаунт