🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 703
  • 856
  •   1
Отговори
# 120
  • Terra incognita
Очевидно Радо има някакви сериозни дефицити и отклонения. Въпросът е защо психолозите на предаването са го допуснали вътре. Риторично питане.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 08:55 от VickyTaylor

# 121
Според мен Калин иска мъжки дуел, и затова избра Яни, докато той самия е фермер. От самото начало на сезона все Яни му е в устата, но не смее да го предизвика, мое мнение.

# 122
Очевидно Радо има някакви сериозни де0фицити и отклонения. Въпросът е защо психолозите на предаването са го допуснали вътре. Риторичен въпрос.
Няма дефицити Радо. По-особен характер е и не се съобразява с правилата. Ще се научи по трудния начин. Наказание за взаимоотношенията между участниците се дава от продукцията явно само ако някой се оплаче. В случая Камелия реагира остро и Калин взе отношение. А реакцията на Камелия според мен е резултат от опита с баща й и съпруга й.
Като криха багажа на Аксения реакцията беше преместване в другия отбор, но Камелия и Иван не ги наказаха, вярно е. И на Ванчето бъркаха в нещата, за да й вземат храната, само че тя не сигнализира продукцията. Сега заради един прах за  пране стана големия скандал.

# 123
Смятай щом и на Радо му се доповръща от интонацията на Камелия Grinning
Нина не можела да повярва, че стигнала до последната седмица. Добре си оплете кошница тя!
Само аз ли я асоциирам с гном?
На дуела съм за Яни.

# 124
  • при късмета
Според мен Калин иска мъжки дуел, и затова избра Яни, докато той самия е фермер. От самото начало на сезона все Яни му е в устата, но не смее да го предизвика, мое мнение.
Калин нямаше думата за избирането. Беше на жребии, той просто го изтегли, не е избирал Яни. Това са различни неща. При това извънредните дуели нямат общо с редовните. За редовните се избират от ратаите, а Калин не можеше да прати Яни ратай, защото вече беше дуелист за извънреден дуел.

Стискам палци на Яни днес

Нина е пътник при всички положения. Независимо с/у коя ще играе, независимо дали на редовен или извънреден дуел, пътник е при всички положения. Та и да е дразнител, вече изобщо не я мисля
Камелия не я харесвам, но и на Аксения така и не повярвах напълно. Дребни неща от преместването насам ми подсказват, че не е такъв ангел, какъвто се опитва да се изкара. За мен двете са еднакви манипулатори, Камелия поне има доблестта да го прави открито. Аксения, ако се окаже в ситуация да избира м/у приятелство и финал, би избрала второто с безкраен поток от сълзи и сополи да обяснява на другата как много, ама много я харесва, обича я даже, ама заради играта нали. Финци винаги много правилно е преценявал хората и имаше резерви за нея. И тя го знае, затова от обединението насам от старите избягва само него

# 125
  • При семейството си
Радо, че си има поведенчески проблеми, а явно и с алкохола, има, но нито това е мястото, нито това начина за корекцията им.
Дуелите са до много късно, Радо е мъж канара, сипва си тайничко голяма чаша концентрат. Ако Камелия съвсем целенасочено не беше обърнала внимание и изкоментирала този факт, съответно ехото и’ Иван не беше продължил (сигурно към 3 сутринта) нямаше да се случи нищо. Радо си махна микрофона, като защитна реакция, да не се чуват и да не се разкриват критиките и тези му проблеми. Наистина, защо не обсъждат и пиенето на Калин, който сам си каза, че може да закусва с бира.
Камелия не е необходимо да прехвърля проекциите и проблемите си с бившия върху Радо точно във Фермата.
Станалото след това…Радо се опитва да я злепостави и нея, но не е толкова обигран, а изначало е в неизгодна позиция, след общото наказание другарският съд беше неизбежен, а Радо все пак се притеснява как ще изглежда в очите на мама и децата. Американските власти може и да не могат да защитят беззащитни жени, но пък във Фермата охрана бди над съня им.
На Яни му писна, а и нямаше много избор, от друга страна може да си го позволи, бил е вече победител.
Нина, обаче, чак беше смехотворно как изприпка/ха с белезниците при него. Сама даже не е вярвала, че може да стигне до този етап.

# 126
Е, аз не вярвам който и да е вътре да се откаже от финал заради приятел. То пък за два месеца станаха големи приятели.
   Благодаря за темата, момчета! Както винаги сте страхотни!
   За мен Яни е кротък и чувствителен човек , затова рони сълзи. Дотегна му и на него от простотиите на Радо, сигурно се чувства и безсилен по някакъв начин.
   Камелия никак не ми е жертва , не се държи като такава, а  се опитва да играе по тънката струна на зрителя. Сигурно се страхува да остане  в едно помещение с Радо,  вярвам, че може да е така. За нищо друго не й вярвам обаче. Жена, жертва на домашно насилие едва ли ще иска да натрива носа на съпруга си, отивайки да работи там, където и той. Едва ли ще крие всички вещи на друга жена, вкл и одеало. Може би, ако Аксения тогава се беше оплакала на продукцията, можеше да има взети мерки.  На мен Акси ми е по-читава от Камелия, за мен най-злобната и гадна женичка вътре е американката.
   Нина  - оф, оф, оф! Толкова нищожничка ми е тази, че и на деца дава пример.
   Калин ми хареса , аз го харесвам от началото.
    Стабиляга !
   Камелия не е виновна за раздухване на проблема с Радо. Според мен, продукцията щеше да го/ги накаже заради микрофона.И какво? Трябваше да се подмине фактът ,че рови в куфарите? Само че трябваше да има наказание и за Иван и Генчо, които преровиха багажа на Хепито.
   Но за такива постъпки като на Радо не трябва да си  премълчават. Хубаво е да го видят родителите на децата, които тренира. И майка му. Защото , за съжаление, ние майките понякога не съзнаваме какви вреди нанасяме на децата си,особено на мамините безценни синове.
   Така искам ако Аксения е първи дуелист да викне Нина и да я праща вкъщи!

# 127
И аз. И тогава Камелия ще се развихри - как тя не би избрала близък, как Аксения е фалшива...бла-бла. А Нина ще е покъртителна с нейните физиономия и поглед на змия.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 13:39 от cardhu

# 128
Според мен проблемът с Радо се превърна в такъв след поредното наказание отнесено от всички, заради това, че не може да следва правила. Веднъж вече им взеха храната по същата причина. Това с Камелия беше просто капката, която преля чашата, която пък се оказа прилично дълбока.
Ако съм се събрала с разни хора, с които ще изкарам цяла нощ и някой си сипва водни чаши твърд алкохол - ще ми направи впечатление, да и ще ме притесни. Особено ако е някой, чието пиянство не е да иде да си легне кротко.
Виждам коментарите отново срещу Камелия. Разбирам нехаресването и, то и на мен не ми е фаворит, но недопустимото, безотговорно поведение на Радо няма нищо общо с това каква е Камелия, какъв е Иван и т.н. Впечатлена съм от реакцията на Калин - мъжка, твърда и на място.

# 129
Калин нямаше думата за избирането. Беше на жребии, той просто го изтегли, не е избирал Яни. Това са различни неща. При това извънредните дуели нямат общо с редовните. За редовните се избират от ратаите, а Калин не можеше да прати Яни ратай, защото вече беше дуелист за извънреден дуел.

Аксения, ако се окаже в ситуация да избира м/у приятелство и финал, би избрала второто с безкраен поток от сълзи и сополи да обяснява на другата как много, ама много я харесва, обича я даже, ама заради играта нали. Финци винаги много правилно е преценявал хората и имаше резерви за нея. И тя го знае, затова от обединението насам от старите избягва само него

Явно това, че е било жребий, съм го изпуснала. Благодаря за уточнението! Подкрепям за Аксения, смятам, че би избрала Нина за втори дуелист без каквито и да е скрупули.

# 130
  • при късмета
Радо, че си има поведенчески проблеми, а явно и с алкохола, има, но нито това е мястото, нито това начина за корекцията им.
Дуелите са до много късно, Радо е мъж канара, сипва си тайничко голяма чаша концентрат. Ако Камелия съвсем целенасочено не беше обърнала внимание и изкоментирала този факт, съответно ехото и’ Иван не беше продължил (сигурно към 3 сутринта) нямаше да се случи нищо. Радо си махна микрофона, като защитна реакция, да не се чуват и да не се разкриват критиките и тези му проблеми. Наистина, защо не обсъждат и пиенето на Калин, който сам си каза, че може да закусва с бира.
Независимо какво се случва, махането на микрофона е абсолютно недопустимо да го махаш или разглобяваш. Това му е обяснено лично, подчертано му е в договора, който е подписал, както и публично и то като на малоумен. Няма оправдание, че не го е разбрал. Каквото и да се случва, няма да го решиш, като правиш друго голямо нарушение и то за втори път. За това го наказаха, а не защото е изпил алкохола. Отново И това. Алкохола не е нарушение, просто на другите им прави впечатление, че все Радо го изпива. Даже заради него и без глезотии и алкохол бяха 2 седмици и дори да си спечелят кошницата с тези неща на отборната битка, им даваха само безалкохолни.
Явно това, че е било жребий, съм го изпуснала. Благодаря за уточнението! Подкрепям за Аксения, смятам, че би избрала Нина за втори дуелист без каквито и да е скрупули.
Жребия беше дуела дали да е мъжки или женски. А само Яни и Нина не са били на дуел. Калин изтегли мъжки дуел и така Яни просто се падна. Можеше да е Нина

# 131
Има дефицити Радо и още как...
Нина и на мен ми прилича на градинско джудже, защото няма врат.
Камелия може да е всякаква, но и аз се потрисам от мъже, които изпиват голямо количество алкохол, а дори по-малко от това превръща поведението им в непоносимо, а не съм имала баща насилник или алкохолик в детството си, и бих постъпила като нея. Да, смешно е, че Радо не е искал да ѝ вземе мръсните гащи, но е отвратително някой да влезе по този начин в личното ти пространство. Питайте хората, чиито домове са обирани, как са се чувствали дълго време след това. Или тези, които са били обрани в автобуса, в мола... Много е грозно това, което видях и как той ѝ ровеше в куфара. Съвсем не "я да погледна", той искаше да види, да знае какво има там, да си вземе нещо.

# 132
Радо е невъзможен егоист! Не харесвам егоисти и той няма как да спечели симпатиите ми, само защото не бил злобен. Сал само той е гладен, само той иска да си пийне джин/водка/бира/whatever... Умишленото сипване на пълна водна чаша джин не е случайно прегрешение. А после да ти говорят човешки, за да ти посочат проблема и ти да го играеш обиден, ми идва в повече. Че и да правиш напук, нарочно да си разглобяваш микрофона, защото знаеш, че ще има наказание... Съжалявам, ама това не са действия на пораснал човек, колкото и да обяснява, че бил на 35... Neutral Face
Нина и преди не ми харесваше, ама сега съвсем ми опротивя. Мазната ѝ физиономия, като видяха, че дуела ще е мъжки.. брррр, ужас. И двуличното и неадекватно прегръщане на Яни.. много, много загуби Нина от повторното си влизане във Фермата. Close

# 133
  • София
Радо има сериозни дефицити. Сигурно са усетили нещо на кастингите, въпреки че тази, година са били твърде кратки, но може би са решили, че все пак, щом е капитан на голям отбор, е в рамките на нормалното.

То въобще беше безсмислено да ѝ рови в багажа, търсел си сладката, после чак учуден, че от продукцията са ги взели. Което е най-логичното нещо, щом изчезват, когато са наказани. Какво си мисли, че Камелия ще ги яде тайно и няма да я видят на камерите и да я накажат ли.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 10:46 от Niya-

# 134
Камелия преувеличи малко драмата, защото ако не беше се разпищяла, щяха да повдигнат въпроса защо си е скрила прах за пране, докато за другите няма.

Общи условия

Активация на акаунт