🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 654
  • 856
  •   1
Отговори
# 150
  • При семейството си
Аз не съм написала, че Радо не е нарушил Правилата на продукцията и не следва да понася наказания.
В случай, че Радо има постоянно проблеми с алкохола, съответно с поведението си след това, някой /ти се чувства/ш реално притеснен и застрашен, то се обръща/ш към Продукцията за предприемане на съответни навременни мерки.
Иначе и в конкретния случай просто, съзнателно или не, провокираш някакви подобни реакции или поведение.
Намилаш пред всички кой колко си сипва и пие, след което в ранните часове на деня, при погълнато количество алкохол от всички (май) правиш разбори и коригираш. Неслучайно са казали, утрото е по-мъдро от вечерта.
Всичко случило се след това беше някак си почти неизбежна ескалация.

# 151
  • при късмета
Не знаем точно с праха как стоят нещата, ама и Камелия не е казала - това си е моят дял, още като си го разделихме в началото, то май защото и не са го делили, ами всеки е взимал като му трябва, но тя си е прибрала за после, докато за другите вече няма.
А на Ванчето сладките неща си бяха лично нейни, когато са си раздавали, тя не си ги е изяждала веднага. И тогава нямаше драма, че не само й преровиха багажа, ами даже  ги изядоха.
И Радо е взел от общите бурканчета. Обикновено се отваря буркан, слага се на всички примерно на закуска и стои на масата. А той е прибрал цели 2, при това неотваряни. Дори Камелия да е прибрала от общия прах е направила нещо различно от Радо ли? Ако го бяха наказали заради нередности с храната, разбирам да уличава и накй друг за същото нарушение, защото тогава няма да е честно да е наказан само един. Но неговото нарушение беше в съвсем друга насока, микрофоните, а той се опитва наказанието да избегне търсейки си бурканите. А това, че всички са наказани заради него, изобщо не го трогва, той искаше да си намери бурканите и пак да яде тайно, като в първата вечер. Дори няма дума, която го охарактеризира напълно или поне аз не я знам

# 152
Погледнах промото за довечера, силно се надявам Радо да си изпусне нервите за посегне на Калин  и да го изкарат. Не че не мога да го изтърпя още 10-на дни ,но не е честно една глупава горила да заема мястото на финала на някой друг по-читав мъж

# 153
Скрит текст:
Не знаем точно с праха как стоят нещата, ама и Камелия не е казала - това си е моят дял, още като си го разделихме в началото, то май защото и не са го делили, ами всеки е взимал като му трябва, но тя си е прибрала за после, докато за другите вече няма.
А на Ванчето сладките неща си бяха лично нейни, когато са си раздавали, тя не си ги е изяждала веднага. И тогава нямаше драма, че не само й преровиха багажа, ами даже  ги изядоха.
И Радо е взел от общите бурканчета. Обикновено се отваря буркан, слага се на всички примерно на закуска и стои на масата. А той е прибрал цели 2, при това неотваряни. Дори Камелия да е прибрала от общия прах е направила нещо различно от Радо ли? Ако го бяха наказали заради нередности с храната, разбирам да уличава и накй друг за същото нарушение, защото тогава няма да е честно да е наказан само един. Но неговото нарушение беше в съвсем друга насока, микрофоните, а той се опитва наказанието да избегне търсейки си бурканите. А това, че всички са наказани заради него, изобщо не го трогва, той искаше да си намери бурканите и пак да яде тайно, като в първата вечер. Дори няма дума, която го охарактеризира напълно или поне аз не я знам
Е той Радо си е извън всякакви класации, никой не е казал, че и той не крие и прибира. Което не го спира да се възмущава от другите.

# 154
Нали знаете защо беше снощната патардия. Трябваше тоя епизод да се конкурира с финала на ИВ. Продукцията, ако чете, да си води бележки. Тоя сезон се опитахте да наваксате пропуски от миналия, но в стремежа си - пресолихте манджата. Даже и Ники Николов показаха в последния епизод, че е влизал Grinning Опитайте се да вкарате някаква последователност и баланс, защото от тези люшкания в двата края губите рейтинг.

Много добре разбирам Радо. Явно вече не издържа психически на изолацията, перманентния глад го мори и дави, ако първото му е нанагорно. Очевидно има слаб самоконтрол и е свикнал да си прави каквото си поиска. Чудно как изобщо е спортист, като се има предвид, че спорта е свързан със строг хранителен режиим.

Яни също не издържа. Явно много се е въртяло туй нещо, че гледа да избегне Радо на дуел. Изобщо доста неща са рязани, в беседката имаше нещо рязано.

Камелия е основния виновник за целия епизод вчера. Гарантирам, че нарочно секна Радо, защото знаеше каква ще му е реакцията. Няма как дане го е предвидила. Досега показва, че знае да мисли в хипотези, а и планира няколко хода напред. Хода с Аксения ще видим как ще излезе. Аз си мисля, че ще дръпне Нина, ако дуелът е женски.

едит: А Радо си е проблем на продукцията. Те са си го вкарали с идеята, че ще прави скандали, здрав е, че може и да набие някого. Онова с наказанието беше глупаво. Първо, нямаш гаранция, че ще можеш да го принудиш да спазва против волята му. Второ, самото провинение не съответства на тежестта на наказанието. В предни страници снощи се пишеше, че не е проблем глада за 24+ часа . Ми, проблем е, защото те постоянно гладуват и са на доста занижен хранителен режим. Ако бяха сити, разбирам, но ситуацията не е такава.

# 155
  • при късмета
Финала на ИВ е днес, не беше вчера. И там отдавна е ясен победителя, даже на мен, при положение, че изобщо не следя нищо странично, освен епизодите. Това за мен не може да е конкуренция..
А Радо от първия ден се криеше да яде допълнително и изобщо не издържа психически чак сега. Как го разбираш, даже му влизаш в положение, че няма самоконтрол и прави каквото си иска, аз не разбирам. Това е недопустимо, не за разбиране. Не мога да разбера такъв човек по никакъв начин и с никакъв довод. Да го неречеш "човек" му е много. И точно затова правят каквото си искат, защото им се позволява и все някой ги разбира и защитава.
Наказанието заради Радо беше заради микрофона, Камелия не е дошла да му свали батериите. Не Камелия рови в чужд багаж, а Радо рови в багажа на Камелия. Камелия е неприятна в съвсем друга насока, но на олигофренчето не е виновна за нищо. Дори да е, неговия мозък не стига да прозре провокация и да отреагира адекватно, така че и за играта не е

# 156
[/url]Камелия предизвика цялата верига от реакции на Радо, и то съвсем умишлено, че да му гледа сеира  . Обзалагам се, че финалът на ИВ е бил предвиден за вчера, а не за днес. Затуй и продукцията ни излъчи този рейтингов епизод. Grinning

едит: Ми, като ти е ясен - пази информацията за себе си. Аз нямам представа кой печели.

# 157
Т.е. Камелия накара Радо, да й рови в куфара? Колкото и да не я харесвам, в случая си е виновен Радо. Отвратителна постъпка, да ровиш в чужди вещи. Не видях и някой, да го кара, да спре микрофона. На крива ракета, космосът й крив, е на Радо работата.

# 158
  • при късмета
Обзалагай се колкото искаш, но вчера вместо ИВ имаше мач от световното. А те са предвидени като дати още преди повече от година и се знаят. Телевизията надали ще предвиди друго предаване в този час, при положение, че правата за мачовете са доста скъпички и са купени за определени мачове, защото делят правата с друга телевизия. Да не говорим, че още в четвъртък или петък миналата седмица водещите в ИВ обявиха, че финала ще е във вторник.
Както виждаш, победителя съм го запазила за себе си, така, че забележката е ненужна

# 159
Погледнах промото за довечера, силно се надявам Радо да си изпусне нервите за посегне на Калин  и да го изкарат. Не че не мога да го изтърпя още 10-на дни ,но не е честно една глупава горила да заема мястото на финала на някой друг по-читав мъж

Сега разбирам защо в ИГ Калин беше отговорил, че с Радо не подържат връзка. Радо се изложи много с последното наказание за всички и въпреки че уж съжалява продължава с глупостите. Мен лично много ме разочарова....През целия сезон се държи неуважително с жените и се перчи пред мъжете, че като излязат навън не знам си какво. За съжаление ръста му и акъла му са в пораснали в противоположни посоки. В началото Аксения правеше същите глупости, но се осъзна. Този няма никакви скрупули за никой вътре.

# 160
Сирос, Камелия подпали фитила на Радо и е предполагала какво може да стане. Тя и в синхрон под сурдинка каза, че му знае номерцата. Нова броудкастинг държат лицензия за световното и си въртят мачовете, както им е изгодно по каналите. Сигурен съм, че Междинна станция са си нагодили епизодите по ИВ с разликата, че последните са изместили по-късно във времето финала на друга дата. Затуй и епизодът снощо беше толкова рейтингов поне в техните очи.

П.с. - да кажа, че не защитавам Радо, защото в тая посока отивате. Да спомена как Аксения грейна при избора на Яни.

# 161
  • София
Не знам кой в т.нар. Продукция измисля наказанията, но е изпаднал в трагична безпомощност откъм идеи. Не може единственото наказание, което се прилага, да е лишаване на групата от храна.
Радо влиза в язовира с микрофона – минава Андрей с една количка и обира храната на Новите.
Намират чорап в яслата на кравата – групата е лишена от храна.
Яни подава кора хляб на Радо – групата е лишена от храна.
Радо вади батериите на микрофона – групата е лишена от храна.
Нещо по-умно не може ли да се измисли?

То е ясно, че се опитват да събудят някакви примитивни инстинкти у фермерите, да провокират някакви долнопробни спречквания у хора, които се очаква да озвереят от глад, едва ли не….. Засега не им се получава, защото участниците като цяло са свестни хора. Но опитите на т.нар. Продукция продължават.

В момента ни се предлага телевизионен продукт с много, много лошо качество.

# 162
Радо е спрял развитието си някъде около 10г възраст. За нищо и никога не е виновен, и е достатъчно да каже "извинявай", за да реши създалия се проблем.

# 163
  • Terra incognita
То па само ровенето в куфара на Камелия да беше, с мед да го намажеш. Цялостната му линия на поведение е стряскаща и издава някакви неща от типа на социопатия примесена с инфантилизъм. Специалистите трябва да кажат. Със сигурност е за диагноза, защото поведението му е анормално. Мен повече ме потресе не това, че е ровил, а, че продължи да лъже уверено, знаейки, че все пак има камери. Както и това, че с лека ръка казва "извинявайте", след което продължава да си прави своето, воден от някакви вътрешни, неконтролируеми импулси.
Не ми харесва, когато от разни реалитита вкарват хора с очевидни проблеми с цел рейтинг.

# 164
Сирос, Камелия подпали фитила на Радо и е предполагала какво може да стане. Тя и в синхрон под сурдинка каза, че му знае номерцата. Нова броудкастинг държат лицензия за световното и си въртят мачовете, както им е изгодно по каналите. Сигурен съм, че Междинна станция са си нагодили епизодите по ИВ с разликата, че последните са изместили по-късно във времето финала на друга дата. Затуй и епизодът снощо беше толкова рейтингов поне в техните очи.

П.с. - да кажа, че не защитавам Радо, защото в тая посока отивате. Да спомена как Аксения грейна при избора на Яни.
    Меко казано твърдиш нелепости.Тази програма е заложена месеци напред, заради световното. Изобщо не ги въртят както им е кеф, защото най-малкото има договори с рекламодатели, студия, и т.н. Правата се държат и от БНТ. Епизодите на Фермата са сглобени отдавна.
   За поведението на Радо няма извинение. Не съм привърженик на груповите наказания заради един. Много ми се ще да гласуват фермерите и да го изгонят, а Яни да си извика друг съперник. Ако го изгонят след дуела, особено ако победи , или ако не играе на макс ще е гадно и обидно за Яни.

Общи условия

Активация на акаунт