🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 630
  • 856
  •   1
Отговори
# 345
Ама сега ,като се замисля новите безнадежни нямаха нужда от конкурентен отбор.Те сами се изядоха един друг.😁 Ако не пращаха някой ратай с наказателен вот, викаха се един друг по дуели ,а накрая и изгониха един от техните.😁 Големииии...както каза Андрей мъдрец до мъдрец са наредени.😁

# 346
  • Sunshine state
Отвратена съм. Гледам Фермата с детето, носталгия. Но и тя няма да е достатъчна, за да продължа да гледам това, в което се превърна Фермата. Миналия сезон и сега този. Имало правила. А те от кога са? Защо ги нямаше тия правила до сега? Хич не оправдавам Радо. Но....не така.
Веселка победител!!!
Абсолютно! Правилата важат, когато им отърва. И айде стига с това ако ви е колега роднина и тн. На никого не е колега, та камо ши роднина Радо. И дори да е, та какво?

# 347
Ако на работното си място имате колега, който бачка, но е небрежен към оборудването с което работите и това се отразява на заплатата ви, ако ви бърка в бюрото или шкафчето, ако ви яде от храната която сте си донесли за обяд - колко време ще го изтърпите. Извинявай, извинявай, извинявай... обаче на края на месеца заплатата със 100 кинта по-малко, с 200 кинта по-малко...
Може да ви е близък, може да ви е роднина, да ви е приятел, но всички чаши имат лимит.
Работя с двама полуидиоти, един пълен идиот и един свестен човек. Идиотът от онези тримата, е срам за дирекцията, но никой не го закача. Не е връзкар, мишка е, но защо го търпят, нямам представа. На заповедите ни пише абсолютно еднакви цифри срещу заплата. Разликата ни в крайната сума идва от класовете. Навсякъде е едно и също, пич... Мислиш, че не съм се обаждала? Все аз ритам срещу ръжена, нищо не се променя. Не им харесва, че аз им казвам, че държат на работа идиот. Когато има някаква специална дейност обаче, шефът се обажда лично на мен и ми казва "Искам ти да си на работа, защото ще идват такива и такива, не мога да разчитам на друг"... Това по никакъв начин не се отразява на заплащането ми. Изобщо, всичко е възможно на този свят.

# 348
Финци не се ли изтощава сам от гласа си в един момент? Имам чувството, че всички тия монолози ги е разигравал пред огледалото вкъщи.

# 349
Значи миналата година ония двамата, нищо. Нямаше ни другарски съд, нямаше нищо.

Ми те не бяха двама, цяла глутница бяха, естествено, че няма да има другарски съд като имаш повече гласове. И да имаше гласуване, те бяха повече, което говори още по-зле за Радо - той и един подкрепящ го накрая не можа да задържи. И това с "ама тогава защо не беше така" е толкова довод, колкото и стария лаф за "а вие защо биете негрите" - това, че нещо не е станало, не го прави правилно и не е задължително този факт да води до бездействие сега или да е повод да се възпроизвежда отново, при все че и тогава не е било правилно.

# 350
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дааммм, сега почервенялата физиономия и поредните плещения и подсмърчвания
на Финци не са фалш. Неее, ама хич. Този разказ на Йовков и прекрасния му герой
и сравнението му с Финци от Фермата е меко казано нелепо и обидно за паметта
на големия писател.

# 351
  • Sunshine state
Радо трябваше да бъде изгонен, съгласна съм, но не и по този начин.
Аман и от фалшиментото Финци. Толкова клишета на едно място май и Чочо не е избълвал.

# 352
Миналата година тук се ядосвахме, че продукцията не реагира. Сега се ядосваме, че реагира при нарушения. Не разбирам логиката.

# 353
Аз ,ако имам такъв колега ще се оплача на шефа.😁 А ако ми бърка в чантата например, директно подавам жалба. Друг е въпроса ,ако шефа му се гледа сеир и го оставя да си прави ,каквото му душа сака. Тогава директно ще се конфронтирам с шефа . Това е малко като,  кой е виновен ,този който яде баницата или този който му я дава. 😁

# 354
Финци като включи чак и черни забрадки в сълзливия си монолог, отидох да сипвам храна на котарака и се позабавих. Но като се върнах, сълзите още се лееха, а сополите се точеха. Що за хора участват изобщо  в  риалитита ?

# 355
Радо трябваше да бъде изгонен много отдавна. Това е единственият минус за мен от страна на продукцията, че не го изгони още при първите провинения  ,а сега пак прехвърлиха отговорността върху участниците.
По никакъв начин не може да ми стане жал за него,как сега се сети  че майка му ще се срамува от него? Що не помисли преди многобройните си нарушения на правилата? Що тогава не се притесни, че родителите на децата които тренират при него гледат? Сега изведнъж му опря яйцето до дупето и се сети да мисли за живота и хората отвън

# 356
Четете ме бавно, щото бавно пиша.
И защото бавно гледам.
Защото не винаги успявам в края на раб ден днес гледам.уж гледам.
"Как се случи всичко това"
Това е реплика е от филм и аз се питам нистаина как. Се Случи.
А миналия сезон Киро финалист.
Верно ли, бе.
Баси. ЧауУ.

# 357
Значи за когото им отърва се правят подобни публични линчове, а за други не? Много загорча тоя сезон. И сега к'во правим с Яни? Язък му за избора.
Яни за една бройка да се уреди (както в неговия сезон когато Владо Николов му подари победата), нито ратай е бил, нито на нормален дуел е бил, само джакузита, макузита, газове и “ох, на дяда”.

Другарски съд защо нямаше за Кирил и Ивайло миналата година?
Иван, и той съдник го раздава, а забравиха всички когато той остави в една студена нощ Аксения да спи навън без завивка и възглавница. Добре, че Дидо е добра душа.
Защо нямаше другарски съд за Иван?

Със сигурност Радо е по-симпатичен от този фалшив герой Иван. Със сигурност Радо има и положителни черти. Колко ли хора опитаха да видят доброто, което има в него?

# 358
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз мисля, че има единодушие, че Радо заслушаваше наказание.
Проблема е в начина, по който го направиха, спретнатия другарски съд,
тип изпращане на дисиденти в Сибир без право на обжалване.
И защо продукцията мълча цял сезон и на финала се сети, че трябва да вземе мерки.
Защо сега, защо по такъв грозен и унижаващ човешкото достойнство начин?

# 359
  • Sunshine state
Миналата година тук се ядосвахме, че продукцията не реагира. Сега се ядосваме, че реагира при нарушения. Не разбирам логиката.
Не, не се ядосваме, че реагира, а че реагира неадекватно правейки циркове и прехвърляйки отговорността на играчите като организира ненужен другарски съд. И сега, и с Гечо. Бил ли удар, не бил ли..

Общи условия

Активация на акаунт