🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 623
  • 856
  •   1
Отговори
# 360
Радо е социопат, с нарцистични наклонности. Не съжалявам майка му, защото тя е голяма част от това той да е такъв. Отвратително ми е да се мисли, че той е жертва на сценарий или на амбиции от страна на съфермерите си. И да, те са в пълното си право да решат какво да правят, защото пряко ги засяга. Това с повишаващия се рейтинг от подобни случки е градска легенда. Смешно е как почти всички повтарят тази мантра. Тук държа да направя уговорката, че коментираме шоу, не ме интересува кой какъв е в реалния си живот. Но едва ли са много по-различни.

# 361
Не съм гледала всичко от този сезон, но Радо е душичка в сравнение с Киро и Ивайло от миналия сезон.Рсдо е пораснало на физика дете, Айде тийн, да речем.

# 362
Радо отдавна трябваше да е навън, но с решение на Продукцията, а не с такова на участниците. Рецидив след случката с Гечо, когато Продукцията отново избяга от отговорност.

А самото му отстраняване в момента нагарча, заради времето, в което се случи това. Първо - заради дуела, и второ - в мен определено остана усещането за изтискването до капка на Радо от Продукцията, преди да го качат на пързалката.

# 363
Финци не се ли изтощава сам от гласа си в един момент? Имам чувството, че всички тия монолози ги е разигравал пред огледалото вкъщи.
И този е един фалшив герой, с тия заучени високопарни фрази…  Грам не ми харесва този човек.
Калин ми е фаворит

# 364
Защо продължава да се повтаря ,че Владо Николов е подарил победата на Яни. Аз друг спомен имам. Първо Владо го победи само с една точка разлика, което не е малко постижение за Яни.( все пак не е спортист, дори не е тренирал, а противника му е един от най- добрите спортисти на БГ.) Второ Иван и Андрей му разрешиха да продължи, не Владо. И трето Яни стигна на финал благодарение на себе си , победата му над другия фаворит Станислав и вотът на повечето от останалите фермери. Дуелът му с Владо беше още в началото, не го е предпазил до финалът.  А дали заслужава или не да спечели, мнозинството от зрители избира. И това е като оставя на страна фактът ,че изглежда Владо е видял нещо в него ,за да се откаже. Можеше съвсем друг опонент да си избере, ако толкова много е искал да напусне.

# 365
Според мен на Яни му стана лошо след битката заради съчетанието от гладуването, голямата жега и натоварването. Ще уморят участниците с тези наказания.

Относно всички тези циркове с Радо, преди това с Гечо, наказанието на Валерия, показването на непрекъснатите ревове на Ваня и други подобни смятам, че просто в тези реалити формати изкарват най-лошото от човека, преувеличават го и го повтарят сто пъти. Направо могат да съсипят живота на човек. Не трябва да е така. В крайна сметка идват с голямата заявка, че ще градят мост и ценности. Смятам, че трябва продукцията да има по-голямо уважение към участниците.

# 366
Владо Николов победи и отстрани Яни от Фермата.
Всичко случило се след това бледнее пред този факт.

# 367
Поведението на Радо би ме напрегнало много, ако съм вътре. Има си психични проблеми и не бих искала да съм човекът, който да ги разрешава. Може да ви се струва егоистично, но за мен това е загубена кауза. Твърде много дефицити, и не е работено изобщо. Добре се е насочил към вярата, но и там се съмнявам да е отдаден.

# 368
Владо Николов победи и отстрани Яни от Фермата.
Всичко случило се след това бледнее пред този факт.
Владо Николов щеше да отстрани ,който и да е срещу него и то с доста по- голяма разлика. Защо избра Яни ? И да ,съгласна съм, всичко след това бледнее, но бледо или не ,Яни е победителя от сезон 3.😁

# 369
Реалният победител за сезон 3 е Владо Николов. Не Яни, но станалото станало.

# 370
Гледам със закъснение , но според мен просто групата реши , че нямат шанс в двубоите срещу Радо и искат да запазят Яни. Иван и Чочо бяха най -твърди в позицията , Калин предобри нещата -вживя се в ролята на фермер и много грозно отвошение  има към Радо. Няколко пъти го гони , като куче , не му дава да си изрази позицията. Иван и Камелия , които имаха доста по социопатско и грозно поведение към Ваня , сега  са абсурдни с обосновките си . Аксения е ясна -тя е селска чест , готова винаги за изява.
Аз не разбрах какво толкова им направи Радо -изключил си микрофона ( проблем и правила на продукцията ) , ровил в чантата на Камелия -тя пък рови в психиката на хората с обидни думи и агресивност.
Радо не е прояви физическа и словесна агресия към никой , а Иван манипулатора внуши , че Радо е заплашвал Калин с физическа саморазправа , което изобщо не беше вярно. 
Калин ме загуби , като симпатизант. На фона цялото това блато само Веселка не се е злепоставила.

# 371
Реалният победител за сезон 3 е Владо Николов. Не Яни, но станалото станало.
Възможно, ако не се беше отказал. Но в уикипедия друго пише.😁

# 372
Защо продължава да се повтаря ,че Владо Николов е подарил победата на Яни. Аз друг спомен имам. Първо Владо го победи само с една точка разлика, което не е малко постижение за Яни.( все пак не е спортист, дори не е тренирал, а противника му е един от най- добрите спортисти на БГ.) Второ Иван и Андрей му разрешиха да продължи, не Владо. И трето Яни стигна на финал благодарение на себе си , победата му над другия фаворит Станислав и вотът на повечето от останалите фермери. Дуелът му с Владо беше още в началото, не го е предпазил до финалът.  А дали заслужава или не да спечели, мнозинството от зрители избира. И това е като оставя на страна фактът ,че изглежда Владо е видял нещо в него ,за да се откаже. Можеше съвсем друг опонент да си избере, ако толкова много е искал да напусне.
Владо ПОБЕДИ Яни на дуела и по правилата на Фермата (които важат за всички останали) Яни трябваше да отпадне. И няма какво да изтъкваме дуела със Станислав и който и да е друг дуел, защото Яни не трябваше да е в играта. Това, че после сам е стигнал до финала може да важи за още доста хора. Сигурно и сега Влад, и Лили щяха да стигнат до финала, но след като загубиха дуела, си тръгнаха. Яни не си тръгна, това е разликата! Владо Николов каза, че му отстъпва победата. То бяха сълзи, то бяха сополи.
Яни стигна до финала, благодарение на подарен втори шанс. Колко други участници във Фермата имаха такъв втори шанс?

# 373
  • при късмета
Пак да започна с "Каквото сам си направиш и цяло село не може". Радо трябваше да излезе по един или друг начин. Това, че начина не беше най-добрия е факт, но все пак е най-добрия изход от ситуацията. Не от ситуацията от вчера и днес, а от началото. Не може бе, не може този дебил да се извинява и още не си е довършил думата да прави същото, за което се извинява. Няма общество, което да търпи това, макар и аз никога да не съм смятала участниците вътре за олицетворение на обществото ни, колкото и да го натякват ИиА.  И като вижда, че няма на къде, хем се извинява, хем им вменява вина и то за здравословното състояние на майка си, все едно тя няма да знае предварително какво ще се случи и днес тутакси ще получи инфаркт. Много е плосък. А това, че ще остане без работа, дано му е за урок и наистина да стопли сам си е виновен. Аз не бих пуснала детето си при него да тренира, не защото ме е страх, че ще му направи нещо физически, а защото не искам да му е пример, както се случва с треньорите обикновенно.
  Колко други участници във Фермата имаха такъв втори шанс?
Всички отпаднали, които връщаха в играта по правило до към 4 сезон. Нито един от тях не спечели на края

# 374
Пълен фалш!Лиглите ореваха фермата-било ги страх?!От какво?Радо не прояви агресия към никоя жена!Разбира се американската боа побърза да съска за да я съжалим.Много бих искала да чуя американският и съпруг,какво ще каже за нея!В този епизод всички бяха лицемерни .Доволни ,че изгониха конкуренцията празнуваха.Финци ….този човек има психически проблеми,какъв е този рев ,и тези високопарни слова,при това нямащи нищо общо с темата.Мисля,че всички много се изложиха.Продукцията за пореден път направи една помия,дано наистина този сезон им е последен!

Общи условия

Активация на акаунт