🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 630
  • 856
  •   1
Отговори
# 375
Реалният победител за сезон 3 е Владо Николов. Не Яни, но станалото станало.
Възможно, ако не се беше отказал. Но в уикипедия друго пише.😁

Ако нямаше клубни ангажементи Владо можеше , но уви не стана. Disappointed

# 376
  • Вестерос
Владо Николов победи и отстрани Яни от Фермата.
Всичко случило се след това бледнее пред този факт.
Защо да бледнее 🤔

Цирк Буш беше днеска 🙄🙄🙄

# 377

Защо сега, защо по такъв грозен и унижаващ човешкото достойнство начин?

Защо ли имам чувството, че и предната или по-предната седмица да беше, пак щеше да питаш "защо сега"... Защо не сега тогава. Имам чувството, че някои или бързо забравят или фактите не значат много за тях. Не го е изгонила продукцията сега, не тръгнаха да го гонят и тези вътре заради микрофона. Просто им дотегна и с инициативата на Калин да го накажат, го пратиха в Алкатраз. Оттам насетне можеше да не последва абсолютно НИЩО ако Омайничето не се беше се държал супер неадекватно и беше си траял поне и седял един ден кротко. Грозното и унижаващото си го направи той, хленчейки, лъжейки и вменяващ идиотски вина. Лъжеше през цялото време и искаше просто пак да му простят и да го оставят да си играе за 100.те бона (в кухата му глава той си имаше шансове). Само това е достатъчно всички да гласуват "за", той не се разкая, опита всички начини и накрая ги обвини, че те му съсипват живота и всъщност са виновни, че не прощават и приемат "извиненията" му. Че продукцията допълни цирка с малко драма - все тая, така и не се стигна до гласуване, но те щяха да го оставят за сеир ако той сам не се беше прецакал с тия циркове и наглост.

# 378
Тоя циганина Иван голяма драма направи. Викове , крясъци, истерии  и го правел за Радо , а той даде решение да подложат на гласуване излизането му. Калин в качеството на какъв е решил да става възпитател ??? Влезли са там ще си понасят несгодите с всякакви неустойчиво нестабилни хора.

# 379
Незнам колко други са имали втори шанс, не съм гледала всички сезони. Факт е ,че Яни трябваше да отпадне, загуби в дуел. Но не Владо му подари вторият шанс ,а продуцентите. Както е факт ,че след този шанс той се пребори за победата. Понякога хората имат нужда от втори шанс.😁  А лично смятам ,че Владо направи много лоша услуга на Яни. Тази година ще се разбере дали без такива услуги може да спечели. А за мен от сегашните участници , той и Веселка са олицетворение на истинския фермер.

# 380
Твърдо за Веселка да е победител. Яни в началото ми беше фаворит, но вече не...

# 381
Незнам колко други са имали втори шанс, не съм гледала всички сезони. Факт е ,че Яни трябваше да отпадне, загуби в дуел. Но не Владо му подари вторият шанс ,а продуцентите. Както е факт ,че след този шанс той се пребори за победата. Понякога хората имат нужда от втори шанс.😁  А лично смятам ,че Владо направи много лоша услуга на Яни. Тази година ще се разбере дали без такива услуги може да спечели. А за мен от сегашните участници , той и Веселка са олицетворение на истинския фермер.
Чак пък олицетворние? Колко пъти е бил ратай Яни в сегашния сезон?

И да, в първите сезони връщаха хора. Но по един участник на сезон, мисля. За осемте сезона “вторите шансове” се броят на едната ръка

# 382
  • Вестерос
В първи сезон върнаха Жълтите гащета, втори  - Михо, трети Яни, четвърти Христина след игра с още няколко отпаднали, не помня за другите дали са връщали вече

# 383
Алехандро ли беше “Жълтите гащета”?

# 384
В първи сезон върнаха Жълтите гащета, втори  - Михо, трети Яни, четвърти Христина след игра с още няколко отпаднали, не помня за другите дали са връщали вече
Милена през шести Simple Smile

# 385
  • при късмета
И Яни е единствения върнат за сезона си. Даже още един след това, си беше задължително такова връщане. Това от световния формат, не са си го измислили нашите. В 5 сезон вече беше отменено. Но там пък оставиха Красимир след голямо нарушение, прескочи оградата заради онова недоразумение, пияната шофьорка, забравих ѝ заглавието. И Милена върнаха в 6, а Бенгън припомни

# 386
  • Вестерос
Милена, вярно 😁 Алехандро беше жълтите гащета, да.
А в пети кой върнаха? Калайджиев?

П.п. вярно, че Красимир оставиха заради Паулина и за да има кекс

# 387
В 5 сезон вече беше отменено. Но там пък оставиха Красимир след голямо нарушение, прескочи оградата заради онова недоразумение, пияната шофьорка, забравих ѝ заглавието.
Тамън да кажа Палома или Памела, да, Паулина беше… Е, там се заформяше любовен сюжет, от продукцията само това и чакат. Рейтинг до небето. Интрига да има, любовни терзания… Като си спомня Валерия и Алек…

# 388
  • при късмета
В 5 сезон вече беше отменено. Но там пък оставиха Красимир след голямо нарушение, прескочи оградата заради онова недоразумение, пияната шофьорка, забравих ѝ заглавието.
Тамън да кажа Палома или Памела, да, Паулина беше… Е, там се заформяше любовен сюжет, от продукцията само това и чакат. Рейтинг до небето. Интрига да има, любовни терзания… Като си спомня Валерия и Алек…
Това няма общо с предишното ти твърдение, че никой отпаднал от дуел не е бил връщан. И ти като Радо по гръб не падаш, когато не си прав
Милена, вярно 😁 Алехандро беше жълтите гащета, да.
А в пети кой върнаха? Калайджиев?

П.п. вярно, че Красимир оставиха заради Паулина и за да има кекс

Той кекса беше И другаде Joy

# 389
  • София
Гледам със закъснение , но според мен просто групата реши , че нямат шанс в двубоите срещу Радо и искат да запазят Яни. Иван и Чочо бяха най -твърди в позицията , Калин предобри нещата -вживя се в ролята на фермер и много грозно отвошение  има към Радо. Няколко пъти го гони , като куче , не му дава да си изрази позицията.
Аз не разбрах какво толкова им направи Радо -изключил си микрофона ( проблем и правила на продукцията ) , ровил в чантата на Камелия -тя пък рови в психиката на хората с обидни думи и агресивност.
Радо не е прояви физическа и словесна агресия към никой , а Иван манипулатора внуши , че Радо е заплашвал Калин с физическа саморазправа , което изобщо не беше вярно.  
А според мен на групата просто й дойде до гуша от простотиите и невменяемостта на Радо. Аз не бих го изтърпяла толкова време. Каква точно е позицията на Радо според теб? "Извинявайте, боли ме сърцето, че сте наказани заради мен" и пак се врътва и си сваля микрофона. От продукцията казаха, че това се случва всеки ден.
И викаш не е никакъв проблем, че рови в багажа на хората? Scream Защото хората в случая не ни харесвали особено. Значи не е проблем някой, който не те харесва, да дойде у вас,  докато те няма, да порови и да си вземе, каквото прецени? После в своя защита ще изтъкне, че си го дразнила и обиждала.
И да, вярно е, че Радо заплаши Калин.
Всъщност Радо се опита да си построи комунизма в тая ферма - да прави каквото си иска, да не спазва правила, да яде колкото му душа иска, независимо че няма за всички, да повтаря една и съща грешка хиляди пъти и накрая като му направят забележка с цялата си наглост да казва "Ама, братле, нали си ми приятел, нали приятелството е над всичко?" Явно това е за него приятелството - останалите да търпят безропотно свинските му прояви и да слагат неговото добруване на първо място.

Общи условия

Активация на акаунт