🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 458
  • 856
  •   1
Отговори
# 840

Ех, какъв "диванен хейтър" съм само тцтц.....не ме е срам Joy

# 841
Има ли снимки на Камелия преди подобренията? Интересно ми е да я видя.

# 842
  • София
Изгледах дуела.
Не ми хареса. Твърде много емоции и брак и при двете.
Трети дуел (аз този с Милена не го броя за истински дуел, но ОК, съгласен съм да се брои за статистиката) на Камелия и не може и не може да ме впечатли по никакъв начин. И не, не съм пристрастен. Гледам внимателно дуелите и битките. Камелия има психика и вяра в себе си, но като умения няма нищо повече спрямо Хепи Ванче, Лили и сега Аксения. Битките бяха на кантар, много близки, въпрос на шанс или на секунди. Язък, че е минала някаква военна подготка за канцеларско ниво и сега, че е активен спортист.
Направи ми впечатление, че след битката с гумата бе каталясала, аз лично очаквах Акси да победи, тези секунди в края доста ме изненадаха и не можех да повярвам. Ако се бе стигнало до горящата каруца не я виждах Камелия с това демонстрирано кардио. Аксения ковеше по-добре, сечеше по-добре, просто бе пренавита и разпиляна. Докато на Ками само рязането с трион и се получи в тази битка.

Акси само спечели от този сезон и си тръгва с високо вдигната глава.
Браво, момиче, ти направи сезона и бе образ, който ще се запомни през годините!

Simple Smile

Акси в bTV в 'Тази събота и неделя'

Аксения: Въобразявах си, че знам какво искам да постигна във Фермата
Всъщност постигнах повече от това, което си представях, че мога да направя, споделя тя

# 843
И мен най- много ме е яд за Алманаха. С тези гъби и билки е много скучен. Аз лично не виждам никаква полза от това да научиш всички наименования на дадена гъбка или трева. Особено , ако не знаеш как изглеждат. Или да знам
 колко градуса са минералните извори , намиращи се "еди- къде си" и  миришещи " някак си ".😁 За това и предполагам ,че тази година на участниците не им се чете Алманах. И на мен нямаше да ми се чете, ако бях.😁 За догодина ,ако има Ферма , да си вземат поука и да сложат Чавдар да мисли въпросите. 😁 На битката с Яни и Владо перфектно му се получи.😁

# 844
  • Другата България
“Диванен хейтър“.......колко е кисело гроздето, когато се сблъскаш с реалността.....

# 845
  • При семейството си
Има ли снимки на Камелия преди подобренията? Интересно ми е да я видя.

https://novinarnik.bg/вижте-камелия-от-фермата-преди-10-годин/

# 846
  • Разпиляна във въображението
Алманахът е проблем, защото не са го прочели предварително. Сега вече е налице и природният. Одобрят ли те за участник значи взимаш двата и започваш да четеш. Просто е.

# 847
  • София
Финални плюсове/минуси при мен след седмица 13

++
Веселка, Валерия и Чавдар

+
Калин

=
Яни, Финци, Иван и Нина

-
Камелия

Само за протокола.
Изписал съм много за всеки един и няма смисъл да се повтарям.

Фаворити за крайната победа според видяното от сезона + зрителските нагласи:
1. Веселка
2. Калин
3. Яни
-
Калин и Яни са ми доста на кантар, но според мен публиката хареса Калин малко повече.
-
4. Валерия
5. Финци
6. Чавдар
7. Иван
8. Нина
9. Камелия

Защо Камелия е чак на последно място? Веднага отговарям. Мисля, че Веселка ще я бие във финалните битки и защото си мисля, че фермерския вот няма да е за нея, а за зрителския да не отварям дума изобщо.

# 848
И не, не съм пристрастен.

Аксения ковеше по-добре, сечеше по-добре, просто бе пренавита и разпиляна.

Не, не си пристрастен, и един мармот завива татуирани поморийки в станиол. Със сигурност не ковеше по-добре, то се и видя по времето, да не говорим, че половината не ги дозаби и дори да бяха дъска за дъска, пак щеше да загуби, защото щеше да има още секунди да дозабива накрая. А в сеченето беше не по-добра, не дори добра, беше ТРАГИЧНА, тая ритловица беше накълцана половин метър по протежение в средата, никаква техника, никакъв клин, никаква точност, тя сече двойно плюс повече време, ти направо си си затварял очите от яд явно или не си махнал розовите поморийски очила. Камелия сече в пъти по-добре, в пъти по-добре и от своя последен опит, правеше точно клин с подсичане, на черното бяло да се вика, е безсмислено, само подкопава останалите ти твърдения.

# 849
И не, не съм пристрастен.

Аксения ковеше по-добре, сечеше по-добре, просто бе пренавита и разпиляна.

Не, не си пристрастен, и един мармот завива татуирани поморийки в станиол
🤣🤣😂🤣🤣😂😂

# 850
  • София
Ами отдавам това на пренавитостта и разсеяността. Не бе на фокус.
И за това загуби само с пирон и малко, нали? Защото Камелия беше пример за коване?
Много по-бърза Аксения, с по-добра издръжливост от двете.
Аксения има по-добра техника на цепене, просто подходи безумно към ритловицата. То и Германия са по-добри на футбол от Япония ама в един мач винаги могат да загубят.
Камелия няма добра техника. И остави ме мен, чуй какво коментират останалите, всички казват, че Аксения сече много по-добре.
И рязането на трион за което я похвалих и там бе са малко секунди по-бърза от Аксения.
Много ми е мистериозна тази последна битка, как така я загуби с 16 секунди, като докато я гледах и по моето време се движеше по-добре.
На каруцата бе пътник твоята Камелийка. 😛😈🤭

# 851
И за това загуби само с пирон и малко, нали? Защото Камелия беше пример за коване?

На профила ти пише "мъж", предлагам да не спориш с женски прийоми. Ти твърдиш, че е по-добра, аз не твърдя нищо, най-малко, че Камелия е пример за коване, добре е да не си съчиняваш чужди реплики, в този смисъл "И за това загуби само с пирон и малко" не означава нищо, най-малко защита на измислената ти теза. Не е по-добра в никакъв случай, колко са добри и двете, е друг въпрос, това без да включваме, че Аксения не си беше дозабила всички пирони назад, плюс, че изоставаше с този "пирон и половина", което ще се превърне след това най-вероятно в два и половина. А да, пренавитост, другата беше океан от спокойствие...

Аксения има по-добра техника на цепене, просто подходи безумно към ритловицата... И остави ме мен, чуй какво коментират останалите, всички казват, че Аксения сече много по-добре.

Ако е имала, да я е показала, показаното беше много зле, не знам какво означава "подходи безумно", ако знаеш какво правиш, едва ли ще сечеш все едно за първи път го правиш. Не знам какво коментират другите, нито кои са тия други, коментирам това, което съм видял и ти си нарекъл "по-добро сечене", а то дори не беше сечене, без да го сравняваме изобщо с това на Камелия. Времето е двойно и то защото беше тънка, при по-дебела нямаше и да го завърши както се беше отчаяла и останала без сили с това безумно блъскане на сто различни места.

И рязането на трион за което я похвалих и там бе са малко секунди по-бърза от Аксения.

Значи и там не е по-добра, остава мистерия в кое е, което ти виждаш, явно в някаква хипотетична вселена, където тя е по-бърза, смела и сръчна и се представя над възможностите си. Да, сега му убеди, че не си пристрастен...

# 852
  • София
Ами не е, с нищо не блести, никъде не е категорична. В нито един елемент.
Рязането им е на кантар, да кажем една идея по-добре за Ками, има повече сила в ръката, като техника, имат добра техника. При сеченето, Аксения има много по-добра техника не само от тази битка, която гледах, ами от всичко видяно в сезона (предните битки + чуто от фермерите, а те не говорят празни приказки, там са 3 месеца близо).
Всички пирони на Акси си бяха дозабити, то това и изяде главата. Камелия е работила повече през сезона, да кажем, че кове по-добре по тази линия. Обаче това изобщо не се видя в дуела. Да не забравяме, че Акси счупи и тесла и това и изяде един пирон време. И двете бяха нервни, просто Акси бе по-нервна. Тук психиката на активния спортист все пак си казва думата. В крайна сметка едната победи другата за по-малко от минута.
Акси тича много, има сериозна издръжливост, не я видях истински уморена в нито един момент, докато на Камелия и свършиха батериите след гумата, едвам дишаше.
Ако битките бяха повече за бързина, гъвкавост и издръжливост крайния резултат щеше да е друг. При тези чисто силови битки + фермерски умения само Веселка може да победи Камелия. Всичко зависи от битките.
А вече трети пореден дуел битките са идеално подбрани за Камелия и против нейните опонентки. Точно компонентите в които тя е силна и тези в които Хепи Ванче е най-зле, а Аксения също не може да демонстрира по-добрата си бързина и издръжливост.

# 853
Много съжалявам за Аксения, макар че тя не ми е фаворит за финала. Онова кречетало Нина какво си мисли ? Че като крещи в подкрепа на Аксения ще замаже нелепото си присъствие в играта ли ?
Грешен избор на дуелист. Не добро представяне в дуела, но на битката с гумата вярвам, че беше по - бърза от Камелия.
По начало лесно съжалявам хората, но Камелия не мога. Тя не изпитва емпатия, приятелство, привързаност, радост за другите, не й пука за абсолютно никого. Убедена съм, че изобщо не се е чувствала самотна, както се жалваше, на нея си е добре така да няма никой покрай нея, като саможив човек. Просто я беше яд и завиждаше на приятелството между другите. Завиждаше на Аксения през цялото време. Аксения била "чалга" и това го казва жена с ужасно изглеждаща инжектирана уста, от която ме втриса физически докато я гледам, силикон и на която половината й дрехи са като рибарски мрежи, под които ходи по прашки. Да се облича и да се обезобразява както си иска, но да напада Аксения по тази линия беше супер нагло.

Камелия никога не е била войник, не знам откъде си ги измисляте тези неща. Да, силна е спрямо съперничките си, но не виждам нищо особено. Нито може да сече, нито да цепи, не кове кой знае колко добре, един трион й е малко по - добре. Продукцията й напомпиха образа, че е супер силната и тя така си говори за себе си, но не е нещо особено.

От отговорите на Камелия в IG си затвърждавам позицията, че изобщо не е за съжаление. По гръб не пада. Неприятно ми е, че заради броя на спечелените дуели сякаш натрупа поддръжници. Как може да казваш на хората, че са злобни.. Confounded

И аз като Diavolo много се надявам да стане чудо и Веси или Вал да се бият с Нина.
Много точен коментар! Камелия наистина е един саможив, самовлюбен човек!Това с дрехите като рибарски мрежи и прашките,си беше направо в десятката! Благодаря! Развесели ме !!!Единствената утеха за нас остава Камелия да стигне до финал и да се сблъска с народната любов.

# 854
Ами не е, с нищо не блести, никъде не е категорична. В нито един елемент.

Абе, човек, ти твърдеше, че Аксения е по-добра в области, където ясно се вижда, че не е в едната и много зле в другата, няма никаква връзка кой блести и кой не, никой за никакъв блясък не е говорил и няма какво да го намесваш. И при този развой, ако победителят не е блестял никъде, къде трябва да се нареди победеният тогава, след като резултати са му по-слаби и в сравнение с описаната невзрачна победа на първия, със сигурност явно няма да е в категория "по-добра"...
Иначе за недозабитите пирони - върни си записа и виж какво казва Иван, няма нужда да си доизмисляш цяла паралелна вселена, с паралелна битка в нея, в която Аксения е по-добра, въпреки че пада във всички игри...

И двете бяха нервни, просто Акси бе по-нервна.

Тук ме уби, след като и това можеш да премериш така уверено, няма как да споря с такъв специалист.

Общи условия

Активация на акаунт