Термин Август 2023🤰🏻

• 43 177
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Весели Коледа ❤

# 286
Момичета вчера бях на преглед принципно по дата на последният цикъл съм 7гс,но вчера доктора като замерва по апарата каза че плодният сак отговаря на 6гс.каза че вероятно самата бременост е настъпила по късно и за това е така. Но аз притеснявам защото нямаше нито ембрион, нито сърдечна дейност. Каза ми да отида на 28 пак на преглед. Иначе си имам всички симптоми като болезнени гърди, много силно гадене, умора, леки боли като менсторални. Някой да му се е случвало подобно нещо.

# 287
Има ли бъдещи мами от Германия? 🤰🏻🌸
Да,аз . 😇

# 288
Момичета, май не трябваше да се записвам в темата. Ден след положителния тест - вчера, прокървих много обилно. Ходих при Аг, тъй като съм /бях в 4 та седмица и 5 дни, не се вижда нищо на ехографа. Вероятно е биохимична бременност.  Все пак каза след 10 дни да направя тест за бременност отново, но почти сигурно вече ще е отрицателен. Днес нямам кървене, но то и при цикъл понякога след като ми дойде, следва ден без нищо, и след това тръгва нормално. Чувствам се много глупаво, защото казах на половинката за теста и той се беше зарадвал.... На всички вас пожелавам успех и пухкав финал Heart
Не се притеснявайте и аз бях така 2019 януари после спряхме с опитите и април 2019 след сватбата имах един ц.и след това от първия път стана,детето другия месец прави три-здрава,много активна и емоционална 😃
(Малко се намесвам във вашата тема от нищото😇 но плануваме второ и исках да видя как вървите тук по месеци)

# 289
Има ли дами които мислят за пренатален тест? Какво е вашето мнение.

# 290
Да , аз съм на пренатален началото на януари. Избрах основен пакет на Вижън.

# 291
Да , аз съм на пренатален началото на януари. Избрах основен пакет на Вижън.

В коя седмица ще го правиш? В кой град?

# 292
И аз ще правя основен пакет на Вижън в десета седмица в София, Афродита.

# 293
Аз си мисля за този:

https://www.synevo.bg/veracity/

Притеснява ме, че цената му е ниска и се чудех защо 🤔

# 294
И аз мисля във Афродита. За синево не знам може да питате и АГ.

# 295
Аз също ще правя.
Ще почакам да видя АГ какво ще препоръча.

# 296
Момичета от два дни забелязвам че гърдите не ме болят само зърната в 8г.с и не ми се гади. При вас как е постоянни ли са ви болките?

# 297
Здравейте на всички, аз съм в 8г.с и термина ми е на 06.08. На 12.12 имах час при гинеколожката ми, видяхме сърце , отговаряше на седмицата, абе всичко наред каза. След няколко дена имах зацапване и пак се обадих, прегледа ме и каза всичко наред. Да , ама още същия ден прокървях. Бях в болниката по спешност, и ми казаха , че имам киста и се е спукала. Сега съм на Utrogest Luteal 200mg - х2 , и кървенето го няма , само запацпва пак. Та, не знам в България викат ли ви по често на преглед с подобни случаи , защото аз съм в Германия и имам час чак на 09.01.? А ми се иска да отида пак, за мое успокоение.

# 298
Аз също смятам да направя пренатален тест. Но изчаквам да мине втория преглед и  тогава ще го обмислям по-сериозно.

Георгиева, за гърдите - мен ме боляха много преди закъснението. След това около седмица не ме боляха изобщо и доста се бях притеснила. Преди няколко дни отново започнаха да ме болят, на моменти спират, после пак започват.

# 299
И аз в Афродита, в 10та седмица. Моя приятелка прави там пълния пакет и резултатът й излезе за 5 работни дни, въпреки че й бяха казали 7.

Общи условия

Активация на акаунт