Термин Август 2023🤰🏻

• 43 113
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
licorne, аз изследвам тсх и фт4 заради проблемна щитовидна. Пия хормон от години и така следях хормоните й и предишния път.

babyboo, радвам се за хубавите новини! Все такива да са!

За болките - аз сутринта усетих по-така неразположение като тежест за около 10 минути, но може и заради пълен мехур да беше...не знам... Иначе никакви болки, в началото имах придърпвания в яйчниците за секунди.

Неви, стискаме палци! Чакаме те да пишеш 🍀

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 16:14 от Jupiter sea

# 436
Здравейте 🌸 Като ви чета коментарите почвам да се притеснявам че изобщо не ми се гади и не повръщам 😂 Има ли други като мен?

# 437
  • Пловдив
Здравейте 🌸 Като ви чета коментарите почвам да се притеснявам че изобщо не ми се гади и не повръщам 😂 Има ли други като мен?

Няма за какво да се притесняваш.
С първата бременност изобщо нямах гадене и абсолютно никакви симптоми освен липса на МЦ 😀😀

# 438

С първата бременност изобщо нямах гадене и абсолютно никакви симптоми освен липса на МЦ 😀😀

Дано да ме прескочи гаденето😂 А има ли дами които са от Пловдив? Към кои АГ сте се насочили и към коя болница за израждане?

# 439

Аз нямам точно гадене, а по-скоро дискомфорт за кратко и като цяло липса на апетит. Просто ми става гадно при мисълта за доста храни. Не повръщам засега Simple Smile

# 440

Аз нямам точно гадене, а по-скоро дискомфорт за кратко и като цяло липса на апетит. Просто ми става гадно при мисълта за доста храни. Не повръщам засега Simple Smile

Аз също имам липса на апетит чак ми е странно на моменти. Но повече ми се ядат плодове и зеленчуци отколкото месо.

# 441
Здравейте, момичета,

Честито и много се радвам за всички мами, преживели хубави емоции последните дни.
Най-накрая след дългото чакане за първия преглед, мога да се похваля и аз със сърчице Heart Чувството наистина не може да се сравни с нищо друго.
Искам да споделя своя отличен отзив за д-р Мирослав Иванов МД Варна. Blush
Всичко с нашето ембрионче е наред и отговаря на 7 г.с. Дано и занапред новините са добри!

# 442
  • Пловдив

Дано да ме прескочи гаденето😂 А има ли дами които са от Пловдив? Към кои АГ сте се насочили и към коя болница за израждане?

Ще се следя при д-р Видева (изражда в Торакс и в Селена).
Аз живот и здраве пак ще раждам в Торакс.
2018 родих там и останах доволна.

# 443
Здравейте, току що се връщам от Пловдив. Бях в Пълмед. Адски съм доволна от вниманието, което получих. Първо отидох в урология. Доктора се уплаши, вика как си издържала. Казах, че съм бременна, и като изръси невиждам бебето щях да припадна. Викна старшата, тя също каза, че не го вижда, чувството, което изпитах беше ужасно. Веднага ми сложиха катетър, след малко изпразване на мехура бебчо се видя. От там с катетъра ме пратиха при АГ, който беше доста любезен. Прегледаме вагинално и каза, че матката е много ниска и притиска мехура. Надява се с разстежа на бебето да се вдигне. Питаме дали не ме боли, казах му, че ме боли, но... Та в крайна сметка, всяка седмица ще ходя на прегледи и докато се вдигне на горе матката ще съм с катетър. Снощното преживяване просто немога да ви го опиша. Два литра урина изтече. Просто за лекарите в Кърджали нямам думи, могат да те уморят.

# 444
Неви, чаках да пишеш. Радвам се че най-накрая си попаднала на адекватни лекари. Щом са открили проблема и са помислили за решение, вече всичко ще е наред Hug

# 445
Да се включа относно болките, в началото имах по-силни, като при МЦ, но с времето започнаха да намаляват. Сега ги имам от време на време, по-леки са и много по-рядко, но всички казват, че са нормални. При мен корема мнго ми се поду, а нямам качен и 1 кг. (възможно ли е да е от прогестерона?) На 16ти съм при АГто, та ще го коментираме. Преди да забременея, пусках иначе доста изследвания (по стечение на обстоятелствата), в същия месец пускам и TSH, MAT, TAT, прогестерон, естрадиол и още хормони (вече не помня с точност), но след това..., все още не съм пускала по-специализирани изследвания.

# 446
Да се включа относно болките, в началото имах по-силни, като при МЦ, но с времето започнаха да намаляват. Сега ги имам от време на време, по-леки са и много по-рядко, но всички казват, че са нормални. При мен корема мнго ми се поду, а нямам качен и 1 кг. (възможно ли е да е от прогестерона?) На 16ти съм при АГто, та ще го коментираме. Преди да забременея, пусках иначе доста изследвания (по стечение на обстоятелствата), в същия месец пускам и TSH, MAT, TAT, прогестерон, естрадиол и още хормони (вече не помня с точност), но след това..., все още не съм пускала по-специализирани изследвания.

Според мен е възможно защото аз пия утрогестан ( прогестерон) и корема ми беше станал все едно топка съм глътнала може и от задържане на вода да е.

# 447

Аз не съм повръщала, а само веднъж ми се догади, но мисля, че беше от храната. Ям като невидяла постоянно, но малко количество, че много бързо ми става тежко. Качила съм 2,5 кг за 10 седмици, което уж било нормално.

# 448
От утрогестана коремът се подува. Но моят и преди да почна да го слагам беше подут.

# 449

На мен също не ми се е повръщало или гадело, даже съм малко изненадана от този факт, тъй като с когото и да съм говорила, споменава този момент. Всъщност единствено ми е ставало неприятно и дискомфортно в случай, че хапна повече, отколкото е трябвало и в този момент всякаква мисъл за храна започва да ме отвращава.
Явно и тук си е валидно правилото, че всеки организъм е различен.

Общи условия

Активация на акаунт