Актрисата Диана Димитрова - жертва на насилие?

• 140 327
  • 3 293
  •   1
Отговори
# 3 120
  • софия
И Миричка Добрева била бита, и тя нямало да каже от кого.
И двете клети женички са на един акъл. И двете използват мястото си на раждане, за да се правят на жертви.

# 3 121
Аз така и не разбрах какво общо има къде са родени - дали на жълтите павета или в някое забутано село в гората, когато става въпрос за жертва на насилие. Това ми изглежда, като комплекс на провинциалиста. Без да искам да обидя някого, обаче има хора от провинцията, които се държат тотално неадекватно, като дойдат в София. Голяма мания имат да покажат колко са успели в големия град, какъв неревоятен живот живеят тук и разбира се дебело подчертават, че са от село Х. ФБ профилите им пък няма да ги коментирам, че там картинката е страшна. Разбира се не са много - повечето си живеят съвсем нормален живот, няма ги тези напъни за демонстрация и т.н. Обаче има такива, с които е изключително неприятно и натоварващо да се комуникира заради огромните им комплекси от малкото село. Не знам на какво се дължи това, но гледам, че Диана е същата. А това отблъсква хората и то много.

Отново подчертавам - не искам да обидя никого тук!

# 3 122
Ми и мен преди 20 г един се опита..повтарям опита да ме набие.И малко ми посиня окото,но той пък ходи доста време..лилав. Joy И не!Няма да ви кажа кой е...Grinning

# 3 123
🤣  🙃  😂  Ние пък в детската градина се "биехме" . Колкото повече се сдърпваше с някого , толкова повече означаваше, че не ти е безразличен .
И няма да ви кажа имената им 😀

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 18:39 от Ели-ТАЛ

# 3 124
  • Сф
И Миричка Добрева била бита, и тя нямало да каже от кого.
И двете клети женички са на един акъл. И двете използват мястото си на раждане, за да се правят на жертви.
Тя ли беше с мъжа си в ББ? Още тогава изглеждаше мега смачкана. Не помня вътре беше ли с Торнев, но си спомням, че я съжалих. Виж, не мога да кажа същото за Дианчето. Нахакано , пресметливо създание без капка морал и достойнство. Все едно Калканджиева да стане лице срещу насилието, хаха.

# 3 125
Понеже постоянно се сравнява драмата на Диана с домашното насилие, в скрит текст ви показвам снимка на жена, която е жертва на домашно насилие от съпруга си и снимка на Диана. Под снимките ще кача и поста, който жената е написала. Да видим дали ще откриете приликите и разликите между двете снимки

Скрит текст:

ЖЕРТВА НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ - снимка след последния бой от мъжа й

ДИАНА ДИМИТРОВА - снимка направена след, като е била бита, изритана с цяла мъжка сила в скулата, с мъжка обувка и почти убита

Това е текста, който е публикувала жената. Жена, която не е имала избор - трябвало е да стои и да търпи с години, че и дете да ражда. Историята на Диана всички я знаем. Дали има нещо общо между двете истории - вие преценете!

Скрит текст:
С цел да засрама себе си и семейството си, искам хората да разберат какви мъже има! Този човек е мъжът ми,живеем от 5 години заедно и имаме дете на 2г. През тези години търпях какво ли не,обиди,побоища,гонения по нощите и то без никаква причина. На връх Нова Година беше върхът на черешката, въпросният господин ме заключи в тях , държа ме до 2ри януари,като ми беше прибрал и телефона. През тези 3 дни изпитах пълен ад!  Системен побой,безброй обиди,заплахи,искаше да ме обезобрази с макетно ножче,врата се опита да ми счупи и какво ли още не. Не го пожелавам и на най големият си враг! Мили дами, избирайте внимателно мъжете с които ще живеете,защото винаги началото е хубаво,след това разбираш,когато вече всичко се е задълбочило,що за човек си избрал! Не пожелавам на никоя жена (момиче) да изпита това чувство за страх,което аз изпитах! Не правете деца,без да сте сигурни в човека до себе си,защото после те страдат! Скъпи мъже,и към вас се обръщам! Бъдете грижовни и ценете това което имате,не посягайте да по слаби от вас,бъдете мъже с главно "М" .

# 3 126
Аз при Дидето виждам размазан грим и зачервено от плач лице.

# 3 127
Гримът се маха и тогава се снима за да се види какво точно е посинено.
Не като тази женица Диде, намацотена с кило помади, пуснала сЛъза за драматизъм, и фотнала се....

# 3 128
Интересно, колко от жертвите си правят селфи докато плачат? Многа да ви кажа - николко.

# 3 129
А защо Калканджиева е намесена? Помня, че тя наистина беше жестоко пребита в миналото и дори претърпя сериозна операция.

# 3 130
Да, това го бях забравила. Беше любовница на някой от мафиотските босове тогава. Беше я пребил посред бял ден, на Патриарха, пред куп народ. Била е в много тежко състояние.
За Нелина знам, че също е била пребита веднъж. След побоя е била в Пирогов в доста сериозно състояние, с избити зъби.
Не вярвам да са снимали клипове веднага след побоя

# 3 131
Гримът се маха и тогава се снима за да се види какво точно е посинено.
Не като тази женица Диде, намацотена с кило помади, пуснала сЛъза за драматизъм, и фотнала се....
Айде сега, махал се грима. 😁 Точно с грим се правят най хубавите наранявания. Амбърчето нали това опита- " той ми счупи носа, удари ме през устата и устните ми се разкъсаха, зашлеви ме с тежките си пръстени и кръвта плисна на стената, ето имам снимка."
Скрит текст:

Ето как изглеждаше Риана и никой не подложи на съмнение думите й.
Скрит текст:

# 3 132
Хайде, почнА се! Me too и при нашите "звезди". Малее колко са зле! Нема слава и вече на всичко са готови. А Мирето като беше в ББ на мен ми идваше през ТВ да я ф....на. Те и другите брадъри хич не я харесваха.

# 3 133
Момичета , стана ми толкова гадно от снимките на тези пребити жени !
Не съм била свидетел и не си давах сметка , че има изроди , които могат да направят това на жената до себе си Disappointed Relieved
Жалко ,че точно Д.Д. с нейната "специална рекламна операция"  се опитва да стане лице на този проблем . Просто е гавра с тези жени .
Явно трябва да си  с висок праг на търпимост , за да търпиш такова нещо .
Аз вероятно почти веднага бих убила говедото и после....

# 3 134
И при Мира Добрева виждам чисто и прост медийна изява. Насилникът остава неназован, повдигнати обвинения и търсене на отговорност - йок.

Общи условия

Активация на акаунт