Актрисата Диана Димитрова - жертва на насилие?

• 140 397
  • 3 293
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Варна
Жалко, че не асимилираш, ама квалифицираш.
То това е проблемът и на Д. Димитрова.

# 3 091
Да не би ДД да е казала име?
Не си спомням да е обвинила някой конкретно с име, поне не и публично. Какво си въобразяваме, че знаем е различно от това, което е в действителност. Чак и присъда щяло да има, за кого?

# 3 092
Аз пък съм на мнение, че може и да измислят как да му дадат присъда на Вергов, вероятно условна, заради давността. Щото нали... трябва да покажем, че "борим" насилието, припознали сме не знам какви ценности, които сега са на дневен ред, да не кажа модни са.
Обаче ще ми остави горчив привкус това - защото за да се постигне, ще са настъпени други правила, и защото "знаменосец" в борбата ще се окаже едно много малко човече със задни цели.

Ако закона не позволява, не мисля, че има как да измислят каквото и да е. Съдът се позовава на закона. Дори и на първа инстанция да му дадат нещо, макар и много силно да ме съмнява, със сигурност ще обжалва и ще падне на втора. Не мисля, че закона има вратички за такива неща само заради голям обществен интерес. Отделно, тогава той ще е в правото си да заведе дело срещу Диана и със сиурност ще го спечели - за уронване на престижа, за това, че понася финансови щети и какво ли още не. Юристите в темата, ако искат, нека кажат и те дали е така или не, но си мисля, че след като е изтекла давността, вече нищо не може да се направи. И дори смятам, че Диана нарочно е изчакала да изтече

# 3 093

Юристите в темата, ако искат, нека кажат и те дали е така или не, но си мисля, че след като е изтекла давността, вече нищо не може да се направи. И дори смятам, че Диана нарочно е изчакала да изтече
Последното твърдение и аз си мисля, че е вярно.
Никак не е случайно , че събитията описани от ДД са се случили преди малко повече от 5 години.
Защо не се изнесоха фактите от актрисата преди , да речем 4 години от " побоя" ?
Дали не е била " гледана" и обмислена давността на събитията?

# 3 094
Просто са я напъдили отвсякъде. Останала е незабележима и реши, че трябва по този безумен начин да си вдигне рейтига и някой да се сити за нея, и а дано я покани за накоя рекламка, защото роля на екрана няма да види вече. Ако наистина са били така сериозни нещата, отдавна щеше да се е разбрало и виновника да си е понесъл вината. Да, ама не! Имам приятел, който е от екипа на Милошев и не желае да коментира. Само каза в тези среди всичко е видял, особено в едни ранни часове на денонощието. Работи и с Ню Имидж, снима и реклами, така че мога да му вярвам. Навремето снимаше с Жан Крод Ван Дам, със Стивън Сегал, с Долф Лунгрен и много други, и разказваше, как разни млади "актриси" сами се натискат на звездите, а дано ги забележат и да им дадат епизодична роличка. И ДД си е повярвала, ама нещо не си е направила вярно сметката. Прилича на стара, зла мома, зарязана от последният си любовник.

# 3 095
Никак не е случайно , че събитията описани от ДД са се случили преди малко повече от 5 години.
Защо не се изнесоха фактите от актрисата преди , да речем 4 години от " побоя" ?
Дали не е била " гледана" и обмислена давността на събитията?

Споделям съмнението, че не е случаен факт, че е изтекъл срокът за повдигане на обвинение по съответния ред. Задействаш ли законовата процедура съдът пита, слуша, взема решение по един от два начина, от които само единият е в твоя полза. Но когато не си търсиш правата - нито тогава, нито сега - по законов ред, а излезеш в публичното пространство с "един мъж ме докосна, вие сами ще си се сетите кой", придружено с "ето ми ги книжките, ей ми ги картините" - как да не остане човек с горчивия вкус, че темата за насилието е превърнато не в театрална сцена, ами направо в циркова арена.

# 3 096
Не знам дали ще си увеличи ролите и започне да продава картините за по три хиляди лева, но си е увеличила последователите на страницата от 106 хиляди на 108.

# 3 097
  • софия
Всяко чудо за 3 дни. Новите последователи нито ще ѝ дадат роля, нито ще купят нейна картина. Отряза тънкото клонче, на което се беше закачила. Но, не защото Вергов е със силно влияние, а защото е с провинциално поведение и манталитет. Във ФБ е пълно с хора с личностни лимитации, които се опитват да ги компенсират с неграмотна гръмогласност.

# 3 098
Мисля си, че са дошли за безплатния цирк. 😆😁

# 3 099
Мисля си, че са дошли за безплатния цирк. 😆😁
Точно!  Joy

# 3 100
Да е жива и здрава, и да си сбъдва мечтите! Това й пожелавам на Диана. Не мисля, че го направи за 5 минутна слава, а да го изчисти от съзнанието си и да подтикне хората да не си затварят очите, а да говорят. Едва ли е мислила, че прокуратурата ще се самосезира и ще се стигне до такъв скандал. Не беше подготвена за интервюто, а и доколкото съм й гледала изявите,  интервютата на живо не й са силната страна. На едно от последните също се изказа, че мислила да се отказва от актьорството…може да й е омръзнало от роли на любовници и страдалници, те май все такива й дават. Винаги е казвала, че иска да рисува. Пожелавам й вдъхновение и дори я съжалявам, няма как да е лесно да четеш простотии по твой адрес всеки ден и да не ти пука.

# 3 101
  • софия
Ако не привличаше внимание към себе си по този начин, нямаше да чете "простотии". Айде стига с това, че все друг е виновен!
Не била подготвена. Ами да се е подготвила. Достатъчно време е имала, нали е възрастен и уж мислещ човек.
Безотговорна, егоцентрична и повърхностна жена.

# 3 102
Да е жива и здрава, и да си сбъдва мечтите! Това й пожелавам на Диана. Не мисля, че го направи за 5 минутна слава, а да го изчисти от съзнанието си и да подтикне хората да не си затварят очите, а да говорят. Едва ли е мислила, че прокуратурата ще се самосезира и ще се стигне до такъв скандал. Не беше подготвена за интервюто, а и доколкото съм й гледала изявите,  интервютата на живо не й са силната страна. На едно от последните също се изказа, че мислила да се отказва от актьорството…може да й е омръзнало от роли на любовници и страдалници, те май все такива й дават. Винаги е казвала, че иска да рисува. Пожелавам й вдъхновение и дори я съжалявам, няма как да е лесно да четеш простотии по твой адрес всеки ден и да не ти пука.

Ето тук е мястото на така обичания от нея израз "Гроздето е кисело".
Сега ще го изкара, че не й харесва да е актриса, ще се отказва от "актьорската кариера" и ще си остане художничка. Ама не защото е смахната и никой не я иска, а защото тя така е решила.

Не знам дали ще си увеличи ролите и започне да продава картините за по три хиляди лева, но си е увеличила последователите на страницата от 106 хиляди на 108.

Това е поради липса на друг сеир. Но скоро започва "Ергенът" сезон 2 и рязко интереса към нея ще стихне. Идват новите откачалки и жадните за сеир хора ще насочат вниманието си към тях. 5-те минути слава на Диана са към края си

# 3 103
Не била подготвена за интервюто, но пък услужливо си е носела книжките за презентация Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 104
Едва ли е мислила, че прокуратурата ще се самосезира и ще се стигне до такъв скандал.

Какво значи едва ли е мислила, а не го ли е искала? Не може поведението и да бъде защитавано хем с аргументите, че търси справедливост със всякакви подръчни средства, хем тя малко без да иска предвизвикала скандал, без нейното желание и инициатива се разследва какво е станало и кой е виновен.

Нека повторя, защото има нужда, че всички искаме именно разрешение и яснота по случая, а това означава, ако има виновни, то те да си понесат последствията. И то не защото да насиняваш колежките е незаконно - то е незаконно, защото е лошо. И тук здравият инстинкт да всеки е да иска да знае кой извършва подобни деяния, щом се твърди, че има такъв.
Ама тя не го посочва поименно, хвърлят се обвинения, ама не била знаела, едва ли била мислила....значи не търси справедливост, а търси статут на жертва, без да иска да посочи на какво и кого. А, да, и много иска да и вярваме. Е на кое отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт