Скандалът с "Баленсиага"

• 27 749
  • 386
  •   1
Отговори
# 150
И в другата тема ви казах, че сега ще настане истинска драма за инвестиралите в Баленсиага. Добре че са красивите и слаби жени да купуват, че от туя педофили  нищо не става. Joy
Днес отворих ОЛХ и какво гледам - последните 3 дни БУМ на продажба на кецове, чанти и шапки на Баленсиага. Joy Голяма минавка, честно. Добре, че нямам нищо тяхно. Laughing На мен бранда и преди не ми допадаше. Имам усет като нещо не е ок явно.

# 151
Аз явно и името не им знам - баленсиана съм си ги кръстила Joy
Нищо де, аз и не съм вече чак толкова млада и чак толкова слаба жена, че да ми е важна тая марка.
Имам си там едно стилето и една класическа чанта на Диор, така за всеки случай Stuck Out Tongue Winking Eye, пък иначе тениски и чорапи на теранова, хм и подобните им нося...

# 152
В Туитър вече са ги кръстили Paedonciaga...

Има още една педофилска нишка. Rachel Chandler е моден агент и има модна агенция Midland Agency. Тя работи с Баленсиага и им осигурява модели. Тя е била на частния остров на Епстийн, един от най-големите педофили, покровителстван от много политици и тн). Даже 2013 е пуснала live от имението на Епстийн. Явно да се похвали къде е. Епстийн го осъдиха за склоняване към проституция на малолетни, педофилия и тн. Инстаграм профилът  на въпросната агенция и той е затворен, разбира се. Grinning Въобще едни такива хубави хора са работили с "Баленсиага". Joy Всичките с връзки с педофилски канали.
https://twitter.com/search?q=%23rachelchandler

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 23:49 от daizy_g

# 153
А къде са родителите на децата в цялата картинка? И те ли не знаеха? Може и аз нещо да не съм разбрала.
Някъде по Бахамите или Хонолулу. Пийват си коктейлчета с паричките от изкуството.

Ама верно гнуснички неща изваждате. Тая Лота е за прибиране в някоя психиатрия в Сибир.

# 154
+100 за последния коментар.

Нито онова за краля от латински, нито последното, е от латински и в зависимост от разделянето на буквите, ще ви го “разпознава” на различни езици. С Baal излиза, че е на ботсвански.

А ето какво излиза при автоматично засичане на езика:

# 155
Кристобал Баленсиага е името на основателя: име и фамилия. Починал е отдавна и като цяло, настоящата модна линия е запазила малко от завещаното от него.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 23:29 от Tsugumi_

# 156
  • Berlin
Защо трябва да се минава през преводач? Това е името на създателя на марката, като Гучи, Прада и т.н…. Нека не превръщаме темата в конспиративна.

# 157
Скандалът е голям, рекламната кампания е гнусна и според мен това наистина ще се окаже само върха на айсберга, което е плашещо и ужасяващо.

Но пък от друга страна вече се вихрят какви ли не невярни факти, като предполагаемата снимка на руската дизайнерка, предполагаемият превод на името на марката и т.н. Хубаво е да не литваме към всевъзможни конспирации, и без това нещата изглеждат достатъчно страховито.

Не съм запозната с марката, чувала съм я, но до момента не знаех почти нищо за нея. Свързвам я единствено с някакви по-провокативни и изчанчени изяви, като например завитата в черно Ким Кардашиян, които смятах по-скоро за опит да бъдат интересни и да привличат внимание. В тази връзка да попитам по-запознатите, досега използвали ли са подобни символи в свои колекции и рекламни кампания?

# 158
  • Бургас
Ралф Лорен също имат мечета по блузите и чантите.Какво искат да кажат с тези мечки?

# 159
Рейчъл Чандлър, запомнете това име, защото е ключово лице!

Рейчъл има кастинг агенция Midland Agency за набиране на модели и работи тясно с Баленсиага, Гучи и тн. Тя наема моделите на много от ревютата на Баленсиага. Агенцията работи и с детски модели.
https://maworldgroup.com/
Инстаграм профилът им е затворен, което няма никаква логика за модна агенция, защото те основно трябва да се промотират чрез снимки. Може би са го затворили покрай скандала с Баленсиага. Grinning
https://www.instagram.com/midlandagency/?hl=en

Та Рейчъл Чандлър има снимки, когато е била на 15 с Бил Клинтън на борда на самолета на Епстийн(доказан педофил) и пътуват за острова му.

Публикувала е 2013 и снимки от наблюдателна камера към "храма" на острова на Епстийн и се е похвалила с това в Инстаграм.(не е много умна)

Интересни снимки за храм. Когато властите започват да разследват Епстийн той похарчва 29 милиона, за да зарие тунелите под "храма" му.
Рейчъл с Далай Лама

Има снимки с Еминем, Парис Хилтън и много други звезди.

Рейчъл най-вероятно е склонявана да забавлява богати мъже още от малка от Епстийн и Гилейн Максуел и затова е пътувала до острова им. И явно просто после си е продължила дейноста за набиране на момичета, създавайки "моделска агенция". Сега нейната агенция набира жени и деца за 'Баленсиага" и др...

Най-интересното е че тя не е бедна, тъй като сключва брак с наследник на фамилията Гинес, която е фамилия с големи традиции и богатство. На този етап защо се занимава с тези неща за мен а абсолютно непонятно. Но тя е поредната връзка на "Баленсиага" с педофилски кръгове.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 12:52 от daizy_g

# 160
Ралф Лорен също имат мечета по блузите и чантите.Какво искат да кажат с тези мечки?
Техните мечки нямат нестандартна сексуална ориентация. Laughing Ралф Лорън имат други прегрешения - анорексичните модели.

# 161
  • софия
Дейзи, дори и винаги да не съм съгласна с това, което пишеш, винаги съм уважавала обширната и задълбочена информация от проверени източници, която споделяш. Когато се интересуваш от нещо, изобщо не се шегуваш. Копаеш тунели до центъра на Земята Heart

# 162
Дейзи, дори и винаги да не съм съгласна с това, което пишеш, винаги съм уважавала обширната и задълбочена информация от проверени източници, която споделяш. Когато се интересуваш от нещо, изобщо не се шегуваш. Копаеш тунели до центъра на Земята Heart
Мерси! Blush Просто винаги търся обективна информация, за да си създам някакво мнение. Не съм от хората, които бързат да стигат до заключения, преди да са проверили/прочели/поинтересували. Специално темата за педофили на много високи позиции винаги е била заклеймявана като конспирация, но това се прави от същите хора, които искат да скрият истината. А както виждаме истината излиза наяве. Blush

# 163
Daizy, можеш ли да качиш снимките и на “моделите” на тази агенция? Имаше ги там, от където си дала други снимки. В движение съм и не откривам линка, но мисля, че видът им също е важен, за да се добие обща представа за дейността на Рейчъл.

# 164
Това са част от моделите на Рейчъл. Изглеждат изтормозени деца, които не искат да са "модели"

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 13:19 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт